Så tyst...

hoja vad tyst det blev hemma hos oss nu..lilla pipen somnade in går.. inte för att vi haft henne så länge.. hon har ju varit inneboende medans svärfar är å kurerar sig.. å att jag kunde bli så fäst å sakna en pippi så mycke på så kort tid trodde jag inte.. men helt ärligt jätte lessen igår när sambo ringde å sa att hon dött..

Så igår sat i å diskutera om att kanske skaffa en ny pippi.. vill då faktiskt ha en dvärgpapegoja som pipen var.. det var inte den mest sociala fågeln i världshistorien men hon var ju där å förgyllde vardagen.. så nu blir det till att leta en ny liten familjemedlem... ♥♥

Så det var den tråkiga nyheten jag skrev om igår..

Sitter nu å vaktar gruvan igen.. =)

Men denna dag har då gått fort än så länge.. få sen om resterande timmar oxå flyger fram.. sen blir det hem å fixa lite käk å försöka göra sig lite fin... å sen iväg på primadonnakväll..

Fick inbjudan till R & P senare på kvällen om jag ville.. få se kanske går dit å ser om dom har nån god drink.. fast om R blandar så brukar det bli rävgift enligt mig.. är tok kinkig.. =) ♥

Men kvällen är ju inte här ännu..

Håller tummarna på att kära kusin vitamin får barnvakt så hon oxå kan hänga med ut å vara lite primadonna.. å så är det inte så ofta vi gör saker ihop så det hade gjort det ännu roligare om hon kom...

Måste slå en pling till gullet å se om hon ska dit...

Nå nu ska jag ta å micra mig lite lunch.. innan det börjar gå åska i magen.. hi hi...


Tudels suckers

45 min...

ungefär så länge är det kvar tills fredagsmys... för då slutar jag..

Fick tråkiga nyheter idag.. fällde en tår.. så himla trist...  men men...

Sitter nu ute på månbasen igen... känns skönt att veta att jag åker härifrån endast för att om 12 timmar vara tillbaka..

Så imorgon blir det jobb sen blir det primadonna riktigt kul faktiskt...

Hörde en låt för ett tag sen.. typ toklänge sen jag hört den men minnen ack vilka minnen den gav mig...



satt med tigger idag å fika när en vän till oss kom å berätta om en händels med ett gäng fnittriga 16ish åringar..

Vi kom fram till att fy va skönt att få vara så där "blåst" igen.. för man har ju ingen anning om det själv.. tycker ju att allt är som det ska vara... så varje ålder har nog sin charm men man kommer på det först när tiden är förbi..

Så som vanligt så ska man leva för dagen.. dagordningar förstör bara en liv å man missar så mycke om allt ska vara planerat.. hurra för spontanitet.. =)


har fått agera sprängpost idag under det stor kabanget.. kul kul.. få lite spänning i vardagen ♥ å så går tiden så otroligt mycke fortare... fredagar är ju som annars ganska lugna.. men man ska dock inte luras. för idag har telen gått varm.. vet inte riktigt vad som hände.. men då vet man ju att man inte är ensamma...


Men nu ska jag ta å runda av här...

Å btw legion var tokbra... tror jag fasiken ska kolla den en gång till bara för att... änglar å ak4:or kan livet bli bättre?!?


Tudels

Men hallå...

Nu är jag less på denna kyla.. visst bor ju 10 mil ovanför polcirkeln.. men jag är less ändå.. har ju förfan varit så här sen december nån gång.. om det kunde hålla sig kring -10 så hade det varit perfekt... inte som det är nu..
Döpte om min bil i morse från fidde till gnissle... hela bilen var stenhård...
Fick ju övertala den att starta trots att den stått i motorvärmaren.. men men -36 det förklarar ju en hel del... så allt snack om global uppvärmning som politikerna gnäller om tror jag inte ett dyft på.. men när dom börjar snacka ny istid så kanske jag kommer lyssna..
Gårdagen gick tokfort.. var bort till pappsen å åt lite mat sen for jag med sambo å kolla på nya tillskottet hos stora familjen på andra sidan gatan.. =)
Så himla liten..♥
Sen var det bara hem å klubba sig i säng eftersom det var en gräslig uppstigning kvar... hade inge lust å kliva upp idag.. det var så himla underbart skönt i sängen.. å det kände som om jag kunde ha sovit minst 2 dagar till.. men önska får man ju alltid.. man vaknar ju fort om inte annat när man går ut.. huga.. ska dansa värme och soldansen hela dagen...
Lider verkligen med dom som måste vara ute idag.. har ju lilla trassla å rasta så det blir till att klä på både mig å henne idag när vi ska ut... hon brukar ju gilla denna kyla av nån anledning..
Men det kanske blir varmare under dagen..
Men nu börjar månbasen vakna till liv lite mer så man inte känner sig helt ensam å så har ju haft morgonpratet med lilleskutt.. hon som får sova en timme längre än mig.. snacka sovmorgon.. =)
Men åter till alfa...
Tudels

Börjar bli toktrött...

hmmm käns att man inte fått allt för mycke sömn i natt.

Men sover väl gott inatt då iställe..

Fm i 2 dagar nu.. så upp å studtsa kl 04:15.. nice..

Nå hann med lite extra jobb i morse sen så for jag hem å glodde lite tv.. sen fiakdate med "lillebror" vi löste världsfreden å den ekonomiska krisen.. inte illa.. Sen fluffade vi vidare för mer kaffe intag..

Så med tanke på hur mycke kaffe jag hällt i mig så borde jag inte bli trött förrän på fredag men det blir ju inte alltid som man tänkt sig...

Ett helt klart vinnande koncept har vi då hittat idag.. sätt två övertrötta dårar ipå samma ställe ute på alfa å se hur hög humorn blir.. vi fick inte upp kokosnöten å klarade inte av att stoppa duvan men skratta det gjorde vi..

Fick värsta bamsekramen av prinsessan idag.. hon tog i från tåna tror jag när hon krama mig.. sen så lät det som om hon sa trattla åt trasslis.. =)  Hennes kram kommer då värma mig resten av denna istid.. =)



nå nu ska jag flytta mig från denna dumburk till nästa..


Tudels

Swwooooch...

sa det bara så var den helgen över... svinkallt har det oxå varit.. men idag när jag packa på mig lite kläder å drog på långprommis med trasslis så var det riktigt skönt.. inbillade mig även att solen faktiskt värmde lite..

Hade en toppenkväll igår.. jag å sambo masade oss äntligen över till gullet å acke.. så trevligt å hälsa på.

Har ju som tagit ett tag emn det ska det bli ändring på.. timmarna rusade iväg där sen så fluffa jag hem å rusu kom förbi.. satt å surra å drack lite gott.. blev typ 1 1/2 cider för mig.. I´m such a partyanimal.. =)

Men trevligt ändå..

Å som kom ju lilla Charlie igår oxå.. så nu är lilla familjen på andra sidan gatan stora familjen.. <3

Idag är det då södag hela dagen. ka bara ta det lugngt å njuta.. i morgon så har jag fikadate med min adopterade lillebror.. ett bra tag sen vi tog en fika =)


Förhoppningsvis så går denna vecka fort men jobbar jag ju oxå.. då tenderar tiden att gå fortare. sne så måste jag ju hjälpa tigger att flytta oxå.. kul kul.. ska fixa fram mattorna åt lilleskutt oxå..

Fast nu blir det lite wow en stund å sen mat..

Tudels

Sista dagen...

man jobbar denna vecka.. så om några timmar är det helg.. svinkallt ute.. fick verkligen ett friskt uppvaknande i morse.. å blev på rådåligt humör när jag kom ut till bilen å ser att säkringen gått så lilla fidde var svinkall.. sånt kan förstöra morgonen lika mycke som att slå tån.
Var förbi r & p  igår .. tog trasslis på en promenad.. fick lite misshandel av mina axlar.. tusen tack.. sen fixade vi bling bling till r´s öra..
Sen var det bara att gå hem å klubba sig i säng..  man blir lite mör av att kliva upp före fan i några dagar.. nå nu är det ju snart helg.. så himla skönt..
Blir nog en slappa helg.. fast man vet aldrig.. prata med lilleskutt nyss.. födelsedagsbarnet L ska firas på lördag.. så kanske man blir lite social av sig.. sen så kommer ju kanske M upp.. så då blir det ju vin där oxå.. nice nice.. =)
Tänkte just skriva att vi väntar ju på en baby oxå.. men det är väl nog mycke tjat.. så vi struntar i det. den kommer när den känner sig redo inte en dag tidigare.. lr hur CC??!!!
Åh.. nu har traktorfia behagat att vakna ska genast ringa å skälla på henne...♥♥
Nå snart börjar klockan närma sig platsbyte.. från beta till alfa å sen börja hälla i sig kaffe.. lär behövas om jag ska orka hela denna dag.. =)
fick hem mitt paket igår men som vanligt så kommer ju avin en dag tidigare så ska bli så spännande å se vad det är?? Kommer som inte ihåg ifall jag beställt något.. =)
Kanske en brevbomb från nån hemlig beundrare.. hihi..
Nå alltid nåt kul är det väl...
Nä ska ta å fixa morgon humöret till det sämre .. med andra ord.. läsa lite tidningar..
Tudels

Trött..

Snacka pensionärsvarning. jag sitter å gäspar som en tok ändå har jag lekt törnrosa en sväng på dagen efter jobbet... vill ha värme å sol nu så man får tillbaka energin.. men det dröjer ett tag till så det är väl bara att gilla läget å gå omkring i dvala...

Har i dag deklarerat krig mot panelgardiner.. vems jävla påfund var det???

Dom går inte att få slät hur många gånger man än strycker dom, å sen är ju fanstygen inte ens raka.. det gör ju det hela bara ännu mer irriterande..

Så nu får dom hänga där.. lite lätt veckade.. för tydligen trivs dom så..

Jobb imorgon igen... uppstigning kl 04:15.. urk. känner redan nu att jag blev ännu tröttare.. =)

Men det är inte så farligt bara man tar sig upp..

Helgen går i ledighetens tecken så få se om det blir vinkväll med brudarna.. om M kommer så lutar det åt det hållet iaf..

Nå nu kom sambo hem så nu ska jag mysa...


Tudels

boooooring...

Nu är jag fasiken less på att vara ledig.. som tur är så är idag sista dagen.. sen jobb i 3 dagar iaf.. skönt.. blir ju arbetsskygg om det ska fortsätta så här.. =)
Nå har ju hunnit få lite gjort under min lediga tid så nåt bra kom ju ur det hela..
Sitter nu å slöar framför lite serier.. har inte orkat kolla på ett tag så nu var det maraton kollning =)
Hade ju sett fram emot att åka till stugan i helgen men eftersom dom lovat -25 så känns det inte lika lockande nå mer.. =)
Har fortfarande en knäpp hund som är skendräktig... skit kul.. hon har ju hittat den lämpligaste babyn oxå.. en stor flodhäst =) Å hon putsar å rengör detta gosedjur till föbannelse..
Hon är ju dock ändå så söt.. =) Men lite less börjar jag bli..
Nu ska jag ta å fixa lite mat till mig å sambo...
Tudels

Dagen efter...

Så då var man ett år äldre igen.. knappast visare men alltid lite klokare.. =)

Gårdagen var toppen, folk hela tiden men det gjorde det bara mysigt... men fasiken vad trött man blir av att ha folk en hel dag.. hela lilla familjen somna som klubbade sälar =)

Nu sitter jag å väntar på kaffe hos R& P. ska ta lilla trasslis å fluffa över.. trist å dricka kaffe själv..

Ingen sol på himlen idag men det var verkligen skönt ändå... och idag verkar det inte storma ute på samma sätt som igår.. =)


Men nu står trassli å surar vid dörren så bar att röra på sig



Tudels.

Ge mig styrka.....

Är det inte dagisbarn fasoner så är det fjortis fasoner...
Hur fan är det möjligt...

Snart flyttar jag till okänd adress...

 

bloggeliblogg...

Har en award men det gör jag när jag har lust ....

Sitter ute på månbasen igen.. skulle ju ha varit ledig idag.. men det blir inte alltid som man tänkt sig.. =)

Sen när jag  kommer hem så ska jag ta å baka.. få se hur det går.. en miljon brända bullar.. =)

Var mest ute på ranten hela dagen igår.. kicka liv i rusu på morgonen .. lr morgon å morgon vid 11.. sen blev det lite olika missions.. å handling på stök.. =)

Hem å fixa käk å fixa till pippis bur.. sen kom virro förbi å drack lite kaffe.. vi fluffa sen vidare till kusin vitamin och fixa lite hår... =)

Sen hem å försöka sova.. gick dock inte så bra.. har väl legat å vänt å vridit tills efter 2 inatt. skit bra kod när klockan ringer 04:15.. men är ändå inte trött idag.. kommer väl sen.. =)

Nu börjar jag då bli skapligt less på denna kyla.. lite mildare hade inte skadat.. -25 imorse när jag klev upp.. fel å hålla sig mellan -5 till -10.. det är som lagomt..

Har ett gäng med serier jag ska uppdatera oxå.. men lite maraton tittning är ju aldrig fel. sen så väntar ju på att säsong 3 av merlin ska börja oxå.. fast lär väl få vänta till hösten med min tur..

nu ser man hur solen är på väg upp i horisonten.. riktigt vackert faktiskt när man väl tar sig tid att titta.. men klar himel är ju tyvärr = kallt ute..
Men det är skönt när solen lyser.. man får som tillbaka all energi som legat i dvala sen oktober =)

Har suttit på nätet å blängt efter resor.. det blir nog en vecka till italien å glo i vatikanen, paddla en kanot i venedig och handla lite i rom å milano =)

Inte så rysligt dyrt å åka dit som jag trodde.. men inget är spickat ännu.. har ju en 50-års fest i maj oxå.. så då måste jag ner till gnällbältet.. =)

Åh.. kolla på klockan just å såg att snart är det dags att rulla vidare till alfa.. å slå på kaffe nice.. kanske huvet vaknar lite mer.. =)

men nu ska jag ta å fortsätta med annat...


Tudels

Halloj..

Då är man ute å vaktar gruvan igen... kul kul.. fast nu börjar tempot lugna ner sig... men snart dags för byte från alfa till beta så då går tiden lite fortare...

Sen hem å slöa lite å ta fram varningstriangeln från skuffen.. ska ju besikta lilla fidde imorgon.. =)

Fick ju fara å hämta ut alla mina paket idag så det blir som lilla julafton när jag kommer hem =)

Men  det är ju nån timme kvar fortfarande..

Annars har det väl inte hänt så mycke sen sist.. på söndag blir det tårta.. så ni som vill komma är så välkomna..
Inte desstå mer å fira men tårta är ju alltid trevligt.. ♥

Men nu ska jag ta å återgå till månbasen...

Tudels

lovely...

har just halat mig själv lite fattigare men jag kunde inte låta bli...
Detta kommer hem till mig om nån dag.
Trassla kommer bli så snygg...
Å tyvärr så skyller jag mitt tigiberoende på gullet. =) Fast  det är ett väldigt bra beroende..
Tudels

Skvaller...

Ok.. gillar väl inte skvaller eftersom det sällan är sanning bakom det... men när det är den det handlar om som berättar då kan man ju faktiskt tro lite... å detta var verkligen smaskigt värre he he.. fnissar som bara den.. oj oj man tror man hört allt men sen visar det sig att man har fel...

Nå ett gott skratt förlänger livet så nu lever vi lite längre.. små ler tom när jag skriver .. ha ha..

Sitter nu ute på månbasen å väntar på the big badaboom.. =)
Denna dag har gått otroligt långsamt...

Vaknade tidigt. gjorde ifos inget.. hann ju förbi råtthålet å dricka lite kaffe.. nice.. =)

Men så fort jag satte mig ner på månbasen så börja klockan gå på bromsvätska..

Å det känns som en evighet tills jag får gå hem..

Jobb imorgon oxå.. förhoppningsvis går det fortare.. sen på onsdag är det besiktning av lilla fidelie.. hoppas allt går vägen.. sen får jag fara hem å byta till dom vettiga lysena igen... =)

Men nu ids jag inte skriva nå mer...


Tudels

dåligt..

värre.. jag suger på att uppdatera.. men hinner inte riktigt med det.. har haft så mycke annat som förgyllt mina dagar... =)

Nu är jag dock ute på månbasen och det är rätt så lugnt..

Sista passet idag sen är jag ledig hela helgen.. tigger å jag har lagt på agendan att dra till jokkmokks marknad... kul några år sen sist.. måste bara fixa tokvarma kläder.. för det är alltid -30 under denna helg.. =)

Ska även försöka att komma ihåg å köpa saltlakrisstänger =)
Är dock inte den med det bästa minnet men man vet aldrig.. ibland chockar jag mig själv...

Min irritation mot vissa idioter har börjat släppa men är fortfarande inte glad.. fins gränser för hur man får bete sig... å detta är inte godkändt.... men istället för att vara arg har jag bestämt mig för att helt sonika avpoletera personen från mitt liv... behöver inte träffas mer än nödvändigt.. går ju inte å undvika helt men näst intill.. då slipper jag bli irriterad.. bra lösning va???


Har nu nedräkning till att få åka ner på beta å få lite miljöombyte..

Dagarna går så sakta annars.. men nu en liten kaffetår å så ska jag ringa virro en sväng...


Tudels

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!