man kan bli sur för lite..

och nu tänker jag sura.. hittar fasiken inte nåt vardagsrums bord som faller mig i smaken.. suck.. ska det vara så himla svårt.

har en viss bild i mitt huvud om hur jag vill ha det.. men att hitta något sånt blir svårt.. morr. hittade ett jättefint annorlunda bord tidigare i sommras men hittar fasiken inte tillbaka till den sidan nu.. fräs!!!!

sitter ute på alfa och har gjort bort det som fanns.. väntar på att få åka hem och byta kläder sen vidare till råtthålet och slita lite till.. fast tiden lär nog gå fort där.. =)

Sen blir det 3 dagar ledigt.. så skönt.. hinner jag packa lite.. skit trist men måste göras.. men samtidigt skönt.. kan vi passa på att rensa lite =)

Sen är det helrenovering av trasslis som gäller.. hon behöver ett bad och en ordentlg genomkammning.. ska trimma ansiktet på henne oxå.. hon börjar bli långhårig.. =)

Ska försöka ta mig iväg och vara lite social oxå.. det är på tiden.. har inte hunnit träffa vissa av mina pärlor på jätte länge.. å jag saknar dom.. bara så ni vet!!!

Rökpaus!!!



Är fortfarande trött som en liten gnu... fast jag tjuvsov igår på kvällen.. suck.. fast kan ha å göra med att jag lekt arbetsnarkoman någr dagar nu.. men men ibland så måste man och det är inga problem ifall man vet att man får vila och ladda batterierna sen.. =)

Nå kanske man skulle ta å börja avrunda lite.. ska ringa tigger..


tudelu suckers

skönt...

Oppss. råka somna en liten stund i soffan efter maten.. vilddjuren ligger oxå ner å gnager på varsitt grisöra.. Jepps tigger. jag skämmer bort din hund  =) And he loves it!!!! Han ligger i soffan oxå bara så du vet.. hi hi..

Dom har varit som två små änglar idag.. börjar ana oråd..

Nå ska ta å masa mig ut med dom en sväng så dom får springa av sig lite.. =)

Nu har ju regnandet tagit ett break. =)

Skulle så fint kolla film idag men den jag ville se var uthyrd på alla jävla ställen i den här byn.. nå får väl ta det nån dag till veckan...

På måndag så har jag 2 dater.. en med tigger som innefattar toat och hår.. =) nå så en med konfettie med tillhörande mamma.. vi ska gå och shoppa lite.. lika bra att börja skämma bort henne nu...


Nu kommer sambo hem

Nice life suckers..

Men suck..

Kan det kanske sluta regna nu??? Det är inte kul på en fläck att ha en hund som hatar regn.. svårt å rasta lixsom.. =) Även fast vi har på regnjackan så tycker hon det är otäckt...

Ikea trippen gick snabbt.. men nu finns det lite mer kött på benen och färgerna är helt klara.. vi hitta en garderob oxå.. =)

Ösregn hela dagen blä.. annars himla trevligt..

kom hem för en stund sen.. ska snart över till tjejorna och äta gott.. ska fluffa iväg och hämta diezel.. trasslis och sambo sover ikapp på soffan så dom får fint ligga där.. =)

synes suckers

jaha ja..

Jepps då var det fredag igen.. fast denna helg är det ju jobb som gäller så då kunde det lika gärna varit tisdag i dag. =)

fast imorgon blir rolig.. då bär det av till ikea.. kolla in kök irl.. =)  Sen blir det lite tjejmys med mat på kvällen. ska ha lilla diezel under mina vingar.. så kul.. =) Han å trasslis roar varann så bra.. 

Har just anlänt till beta och har tror jag fasiken den mänskliga rasen dött ut och ersatts med granar och tallar.. boring!!!!! fast fredagar brukar vara lugna.. dom flesta tar helg på torsdagar..

Nå söndag blir det mindre svenssonliv.. först månbasen å sen råtthålet.. fast det är kul å gästspela ibland.. =)

PÅ måndag lr tisdag blir att fixa till frillan igen.. hoppas bara min lila färg kommit innan dess.. annars får jag väl färga på det senare.. hittade ett silverbalsam oxå. lite nyfiken att testa.. älskar mitt silverschampoo.. perfekt när jag känner för att bli lite mer vithårig.. =)

Har även hittat nagellack i chrome.. so f**king nice.. dom kommer oxå bevlådan till veckan.. tror jag kanske ska ta lilla väskan under armen då och fluffa över till gullet.. hon är som toppen på att komma med  ideér och inspitation.. =) å så har hon sveriges godaste kaffe!!!! 

Sen på söndag måste jag nog och tracka laggarna lite.. hi hi.. om dom har förvandlats till laggare dvs.. inte säkert.. återstår å se på lördag.. nå dom är wild and crazy.... .. that´s why i love them..


Nå vad ska vi pleta ner för svammel nu då??  Har som inte riktigt fått nån inspiration till att blogga ännu.. just nu ser jag bara fram emot att börja packa ner lägenheten och flytta.. så kul..

men höste börjar ju sakta göra sig påminnd å tänkte att detta år skulle man kanske försöka få ihop tjejkvällen i stugan.. tror fasiken jag ska börja ringa runt lite å ser hur mina pärlor jobbar.. vissa är ju lätta typ virro och gullet.. dom jobbar sällan helger.. men det är ju en bunt till.. nå klipper och klistrar man lite så får man nog ihop det.. cc är ju oxå ledig ett tag till iaf.. skulle varit kul å få med henne oxå..
Jepp.. nu har jag en plan.. =)

Sitter å väntar på det stor kabammet igen..  ska se till å fixa lite innan...


tudelu suckers

hjälp..

Hur ska jag överleva imorgon.. ska endast jobba 7 timmar.. hoja jag har verkligen drabbats av i-landsproblem.

Har på 7 dagar fått ihop 77 timmar arbete.. duktiga jag..lr dumma jag.. vilket som.

Var upp å gästspela på råtthålet, gick som en dans men jag jobba ju med eliten när allt drog igång. så då kan inget gå fel.. annat än att mosbeställningar dissas

Har byggt klart mitt kök på ikea oxå.. så himla snyggt det blev så på lördag bär det av till happis och kolla lite irl.. =)

Tigger, Ior och diezel var förbi på lite fika och med urgulliga presenter åt mig.. gulle du gumman.. tusen tack.. =)

Ska nu försöka få ork till att rasta trasslis en sista sväng..  känner mig lite seg.. ja ja ska inte gnälla får ju sovmorgon imorgon... men kör väl en favvo i repris och vaknar kl 04:10 som jag gjort dom senaste dagarna..

Hi hi..scary movie är på tv.. den är så dålig så den blir rolig..

nej ut med trasslis och sen slänga mig i säng och kolla lite buffy..


sweet dreams suckes...

Noll inspiration...

men blä.. känner mig verkligen blond och tom i bollen idag,.. Inge kulhar väl hänt heller.. gårdag bara sprang förbi.. riktigt kul å gästspela på råtthålet.. fast  kan ju ha å göra med vem som jag jobba med.. =)

Nå kvällen tog jag det bara lungt.. tog mig i säng i vettig tid för en gångs skull... vilket resulteradei att jag var toktrött i morse. nå nå imorgon behöver jag inte kliva upp kl 4.. =)

Ska idag iväg och slite på råtthålet igen.. alltid kul med lite extra pengar. =)

Betalade räkningarna igår och bev genast deprimerad.. tänk om det kunna komma in lika fort på kontot som det for ut.. tror jag ska bli mångmiljonär när jag blir stor =)

Nä sitter nu å väntar på att kaffet ska bli klart och att tigger ska komma instudsande på månbasen =)

orka...

Working girl ab..

jepp.. här ska jobbas som aldrig förr.. inte går det att bara jobba 8 timmar på ett dygn.. nejdå då kan man klassas som en svensson.. går inte.. =)

Så som en lite h**a så ska jag upp å gästspela lite på råtthålet.. fast det blir ju med karamellen som arbetskamrat så då flyter det på =)

Lider då av stora sömnproblem eller nåt.. kan inte somna före kl 00 och vaknar före kl 04:15.. tydligen så har jag väl ett lager av sömn i min kropp.. =)


Gräsänka har jag oxå blivit.. fast bara i några dagar.. så då kan man passa på att jobba lite extra.. trasslis är ju hos *faffa* och blir bortskämd.

gick inge bra med mitt sociala liv igår.. städade å donade iställe och var över till pappsen på middag super gott som vanligt..


nej nu ska vi dricka mer java...


Löv u suckers

Go morgon världen..

Hmm är oförskämt pigg idag.. å ändå så blev det ofrivilligt natt sudd igår.. jag å sambo satt å byggde kök på ikea för fullt.. kollade upp på klockan wtf??? hur fan hann kl blir 00 ??? Bara studsa i säng.. tog ett tag innan jag somna.. nå blir lite extra här ute på alfa idag. men det är kul.. sen så ska jag hem å ikväll så ska jag ta tag i mitt sociala liv lite.. saknar ju vissa enormt så det blir hål i hjärtat.. =)

Bara dom inte leker arbetsnarkomaner...

Nej snart drar allt igång..

på återseénde...

puss puss suckers

Jag är så jävla bra... tralalalalalaaa

tur man har självförtroende.. hi hi.. men fasktisk så är jag jävligt bra.. fixat ljudet till daton på beta.. weeiiii inge mer tystnad.. radio har aldrig låtit så underbart.. =)

Så då har vi fungerat datatekniker idag.. dukitga lilla jag.. =)

Hunnit läsa igenom lite bloggar.. fniss vad livet är patetiskt ibland.. ja men vad göra?? Vill man leva i en fantasibubbla så måste man ju få göra det..  Men det är iaf kul å läsa om folk som tror att jorden snurrar runt dom =)
Ja ja dom växer väl säkert upp nån gång.. fast det är riktigt kul å läsa när flera har bloggkrig mot varann.. vem är det bästa bloggaren???

Tror dom missuppfattat hela idén.. jag bloggar för min skull.. inte för att tjäna pengar lr jaga läsare.. =)

Men visst provocerande inlägg lockar läsare det har jag märkt.. men ändå.. det är ju inge tävling .. tror jag iaf.. =)

Sitter nu nere på beta å har nedräkning.. snart hem å tvätta.. måste kolla om virro kommit hem oxå.. å hur hon mår.. inge kul direkt.. fast ändå kul... nja nja svårt att förklara.. hi hi..


Imorgon ska minnsann jag å trasslis vara med diezel en sväng på fm.. ska bli så kul.. då är båda som två döda sillar sen.. =) Men det är bra.. för dom får utlopp för energin =) Å en kompis är ju aldrig fel.. =)


Det dummaste med att jobba 16 timmar är att man hinner fundera en hel del... å ibland är det bra funderingar och ibland dåliga.. =)  fast vissa saker har jag funderat länge på.. men vad ska man göra när man pratar till ett öra som inte vill lyssna??  Om något inte är bra.. hur förklarar man det åt någon som inte vill lyssna inte vill ta till sig??? Tar man fram brödkaveln och bankar in informationen lr struntar man i det??? Det är ju inte man själv som lider direkt.. kanske indirekt.. å lider jag så har ju det påverkan på dom närmaste runt mig.. Å det är inte bra.. jag gillar att var positiv och glad.. försöka se det bra med allt..  Inge ont som inte har nåt gott med sig.. å varje människa har sina unika egenskaper som gör dom speciell... är nog därför jag gillar mina vänner så himla mycke.. för dom är unika och finns alltid där.. även fast man inte pratar med varann varje dag.. så vet man vart dom finns.. =)  Nja.. vissa iaf.. dom som står mig närmast om hjärtat.. ni vet vilka ni är.. kodade å klara i min blogg. vill inte lämna ut folk.. =)


Så nu har vi varit lite allvarlig oxå.. fniss.. känner mig som en liten fjortis på sin första vinfylla... har ett sånt bubbel i min kropp att jag bara vill dansa och fnissa.. ni vet så där tjejfnissa.. =)  Men det går nog över.. tror det är sömnbrist som ligger bakom.. lr för mycke inandning av målarfärg..



Nej ska förstöra min lungor lite..

Simma lungt suckers...

suck...

Såja.. mindre än halva tiden kvar.. sen hem...

Tigger du är välrdens bästa... tusen tack för att du finns i mitt liv..


" The wounderful thing about tiggers is that she´s the only one"


Så nu har vi fått det bort från hjärtat..

Känns så kul å åka hem.... måste tvätta.. sad but true... så det får jag roa mig med resten av kvällen..

blir väl tvätt varvat med buffy =) hi hi.. jg är inte alls duktig på att snöa in på serier när jag väl börjar.. men snart är det september och då börjar allt i gen i usa.. can´t wait..


Nej ska fortsätta här..

återkommer suckers

Åter på alfa/beta...

jaha efter en dags vila så är vi åter ute på månbasen.. har avlöst tigger och diezel... dom kämpade morgonpasset och jag kör kvällspasset. =)


Efter maratonjobbandet så fluffa jag ut till stugen.. kolla lite tv och somna sen som en klubbad säl.. sov endast 12 timmar  =)

Efter det så var det frukost och sen bestämmde jag mig för att göra något åt vårat utedass i stugan..gillar fan inte det och tänkte jag skulle försöka få det lite trevligare.. eller mindre otrevligt.. tror aldrig du kan få ett utedass trevligt annat än när man bränner ner det =)


Nå fram med färg och sen har jag målat som en dåre.. å piffat till med lite blommor och ljus å annat krafs.. så nu ser det lite trevligare ut när man kommer in dit.. typigst tjejigt med en massa lila.. =) Som sagt lila är en av mina favoritfärgen och jag trivs med att ha det i min omgivning.. 

Å nu är allt fixat för nya lägenheten.. jiippiii nu ska allt mätas och donas sen är det golv och tapetval som ska göras.. jiihoo i can´t wait..


nej ska ta å sätta i mig lite mat och byta läge. =)


såjnes suckers....

Ps.. i hate copycats somestimes.. Ds

What the f**k...

Fräs... det är nån som längt en massa grus i ögonen på mig... å inga tändstickor har jag för att hålla dom öppna.. nå nedräkningen har börjat.. förhoppningsvis 3 timmar kvar tills jag får åka hem  =)


Beror ju på men det samarbetade ju igår med tigger så varför skulle de inte funka idag.. =)
Men tekniska saker ska man inte lita på för mycke.. dom arbetar emot en när man minst anar det...


Nå tigger ringde just å surra lite skit så jag fick tillbax lite energi.. sen så har ju traktorfia varit toksocial med mig idag så jag har bra med java i blodomloppet.. =)

Å gumman.. gjorde ingen kupp mot din lilla gula.. det löste sig ändå.. berättar på måndag när vi har 08:30 kaffet.. =)


55 minuter kvar  till kabooomm... men med min tur så blir det väl försenat.. har hänt varje gång jag jobbat senaste månaderna.. =)


Hoppas inte.. för det kan verkligen dra ut på tiden.. =)




Få se om vi åker till stugan när jag kommer hem eller om vi far dit imorgon.. =)

Dom har ju lovat kanonväder imorgon... lr kanonväder för att vara här å i slutet av augusti.. bara passa på att njuta så länge man kan.. snart är ju den vita förbannades nederbörden tillbaka..

nej ska ta å ställa mig ute å bättre på lungorna lite.. så kanske man blir lite piggare oxå..


till  later suckers

Men suck..

Död åt phonehouse... dom idioterna har telefontrackat mig hela dagen nu.. sist dom ringde för ca 1 år sedan så sa jag att jag är inte intresserad på en fläck av vad dom har att erbjuda och jag har skyddat nummer så dom ska fan inte ens komma åt det för sina försäljningsideér.. morr...

Vänta bara tills dom ringer när jag inte är på jobbet.. ska sitta å ladda nu så dom får ett fint vulkanutbrott av blondinens vrede... hi hi




 Är verkligen en working girl idag... 16 timmar.. duktiga lilla jag.. mycke pengar till lilla jag =)
Mer har lilla jag å slösa på hawaii lr i LA.. =)


nej kanske man skulle ta å försöka få i sig lite mat.. behövs om man ska funka resten av dagen oxå...

Fick ju en fantastisk lång sömn inatt på 3 timmar ungefär... gick å la mig tidigt .. men inte fan kunnde jag somna.. typiskt när man vet att man måste sova... å för att göra allt mycke bättre så vaknade jag 13 minuter innan klockan skulle ringa..det är fan inte kul när klockan ringer 04:15... suck.. jag mot världen som vanligt.. =)


Nix. såjnes suckers

tävling...






                   TÄVLA HÄR

sådärja...

Jepp då är man i full gång igen då..  sitter nere på beta å har haft allmän telefonterror runt till olika..=)

Första dagen efter semestern.. helt oki.. riktigt kul å komma tillbaka till jobbet.. =)  Nu är det bara att jobba på som bara den så jag har mycke å spendera i januari =)

var förbi micro och fick naglarna fixade idag.. så skönt.. nu är man sig själv igen.. hi hi...

I helgen blir det kanske till att bygga bastu.. lr städa undan lite inför hösten.. annars så är jag bjuden på inflyttningsfest  å så kalas.. mycke på agendan nu =)

Fast stugan lockar mest.. =)

Äntligen börjar man se ett slut på allt väntande med nya hemmet.. ska bli så kul...

Har försökt plåga traktorfia på info om buffy idag.. men hon är hård som sten och bara flinar åt mig som svar.. så då blir det till att fortsätta maraton kolla helt enkelt.. =)

Var en sväng förbi rusu på råtthålet å sa hej igår.. henne ssemester är oxå slut nu och hon jobbar som bara den.. vi måste hitta en gemensam ledig dag å åka å till på prällejäkeln.. =)

Nej ska ta å fluffa på här...

love suckers..

sista dagen...

Ja då har man förbrukat den sista dagen på sin semester..... har hunnit vara å fika med tigger och ior sen så fluffa jag runt med lilleskutt ett tag på olika äventyr för att avsluta hemma hos mig och dricka java och fixa hennes naglar.. =)

sen har jag å sambo varit på skräp & stök affären.. =) var även ut med mat leverans och red bull förråd åt tigger som kämpar på i alfa och beta.. till sitt sällskap har en totalt uttråkad och icke frivillig diezel =)

har även varit förbi traktorfia en sväng och druckit kaffe.. kul kul.. =)

vi hade djupa buffy samtal och åt jättegoda kärleksmums.. =)  å självklart rökte vi på tok för många cigg helt i det sociala tecknet.. hi hi...


sitter nuå söker en badkarspropp.. finns fasiken inte att få tag på i denna stad.. (hmm by) men jag hittade en jätte söt..

Mr suicide heter den.. duger väl bra att guppa omkring i badtunnan...


skulle ju så fint tvätta idag men det har jag tokförträngt från min blonda hjärna.. suck.. så får fint göra det på fredag... =)


nej nu tappa jag lusten...

Fniss...

ha ha  har suttit å läst lite bloggar här på nattkvisten..

Riktigt kul å se att bloggkrig finns... man ska skriva skit om varandra i hopp om at dra mer läsare.. suck.. sen så har jag lärt mig att det nya ordet för att förolämpa någon är att kalla dom fjortis.. detta sker mest av personer i åldrarna 15-19.. enligt mig har dom inte heller blivit torr bakom öronen och på  det sätt dom beter sig så är det nästan omognare än vissa "fjortisar" som jag känner...


Nå nå tur man slipper sånt nu för tiden.. ller nja oftast.. ibland får man höja ögonbrynen för vissas beteénde.. men men that´s life... blir bara förbannad om jag går in på det nu.

i morgn är sista dagen semester.. sen tillbaka til alvaret..

har lite rastlöshet i kroppen just nu.. är den kvar imorgon tror jag at jag ska lägga lite energi i att ändra min bloggs utseénde.. få se...inspiration ska ju oxå finnas ...=)


Nej nu är de dags att stänga dom gröna.. fika date imorgon med tigger.. jiippiii..


G´natt suckers...


för kännedom: stereon är tyst ida oxå =)

bloggbrist...

Jaha har haft semestrer i snart 2 veckor och har fasiekn inte orkat blogga... bara njutit och tagit det lugnt.. fast nu är det bara 2 dagar kvar till verkligenheten börjar igen.. =)

Nå har varit två sköna veckor.. hunnit med att fira virro.. ett gäng tokglada tjejer var vi som gick ut.

Hunnit med ett bröllop oxå.. fint som vanligt. varit i stugan och dona på..

Även utövat mina kok-kunskaper på lilla familjen på andra sidan gatan... dom gilla det.. =)

Å så har jag hunnit maraton kolla lite buffy oxå..


Måste bara berätta om otäcka söndagkväll... sambo och jag slängde oss framför tvn på kvällen och började kolla wolverin.. tok bra film.. mitt under filmen så slår stereon på .. å tokhög volym var det.. när jag då studtsar upp och slår av den ( både jag å sambo ser ut som två frågetecken) så stå klockan på 00:00...  försökte då förklara för min kära sambo att det visst spökar i våran lägenhet med han vill inte lyssna på det örat.. satt därför igår och väntade på att den kanske skulle slå på igen.. vem vet klåfingriga lilla jag kanske har lyckats helt omedvetet att ställa in nån timer lr nåt.. men nej då.. inte ett pip från den... så  jag håller fast vid min teori att det spökar.. =)


Har just haft över lite kaffesällskap av virro och jopparna..=)

ja det var lite uppdatering orkar inge mer..


tudelu suckers.. =)

History Mystery

Have a history teacher explain this----- if they can


Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846.
John F. Kennedy was elected to Congress in 1946.

Abraham Lincoln was elected President in 1860.
John F. Kennedy was elected President in 1960.

Both were particularly concerned with civil rights.
Both wives lost their children while living in the White House.

Both Presidents were shot on a Friday.
Both Presidents were shot in the head

Now it gets really weird.

Lincoln 's secretary was named Kennedy.
Kennedy's Secretary was named Lincoln .

Both were assassinated by Southerners.
Both were succeeded by Southerners named Johnson.

Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808.
Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was born in 1908.

John Wilkes Booth, who assassinated Lincoln, was born in 1839.

Lee Harvey Oswald, who assassinated Kennedy, was born

in 1939.


Both assassins were known by their three names.
Both names are composed of fifteen letters.

Now hang on to your seat.

Lincoln was shot at the theater named 'Ford'.
Kennedy was shot in a car called ' Lincoln ' made by 'Ford'.

Lincoln was shot in a theater and his assassin ran and hid in a warehouse.
Kennedy was shot from a warehouse and his assassin ran and hid in a theater.

Booth and Oswald were assassinated before their trials.

And here's the kicker...

A week before Lincoln was shot, he was in Monroe , Maryland
A week before Kennedy was shot, he was with Marilyn Monroe.

OOOppppsssss...

ursäkta frånvaro på 2 dygn... men har inte hänt dessto mer spännande saker..

Helgen har gått i jobbandets tecken.. men nu är det fan bara 2 dagar kvar till jag får smester.. gissa om dessa dagar kommer snigla sig fram...

Har faktiskt blivit lite sugen att åka längre bort än stugan..men allt känns så himla besvärligt... så stugan lilla får fasiken duga..

har ju en hel del att greja på med där.. tänkte kolla hur gröna jag kan få mina fingrar.. å lägga ner lite energi på vår trädgård... å i stugan kan man grilla.. å me like food.. =)


jaha.. är ju då åter på månbasen.. medeltempen håller i sig på tokvarmt.. sen är det läskigt kvavt oxå.. men men det är sommar så får väl helt enkelt gilla läget... det är det som är så underbart med norrland (lr ödemarken) här är det antingen av lr på.. säger som jjag sagt tidigare.. får skylla mig själv som bosatt mig 10 mil norr om polcirkeln.. visst det har sina fördelar att bo här oxå.. =) 


Ska faktiskt smita iväg och dra en solning idag efter jobbet.. lättare att få färg så 0ch jag har fan inte humor till att ligga still längre än en kvar.. =)


Nä ska ta å förflytta mig ner till beta..


på återseénde suckers..

Lördag hela dagen...

Japp.. snart är denna arbetsdag över.. får snart far hem och bar njuta.. hade behövt tvätta lite. men få se om jag orkar. =)


Nu är det endast 4 dagar kvar att jobba tills semester.. så himla skönt.. ska njutai fulla drag..

Få se vad  man ska hitta på ikväll?? Nt spännande måste man ju göra.. får se till å gnugga dom grå lite..


nej ska ta å fixa till det sista här på månbasen..


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!