kul...

d var riktigt kul¨å se min vän le idag... d var verkligen ett leende som visade att hon var själa glad.. å d är ett tag sen man såg ett så sant leende från henne...

visst d kanske går lite fort i svängarna men så länge d känns bra så ska man alltid följa sitt hjärta d har min mamma sagt.. å jag är väl lie mer av jag hinner, jag har inte bråttom personen.. =)

men d var kul å höra..

så glad....

kram kram

ja du...

Jag har efter nattens drömmar börjat fundera om jag är en mycket störd individ...

har har så jävla twistad dröm så d inte är sant... brukar sällan och aldrig komma ihåg vad jag drömmer å om d är som i natt så förstår jag varför min hjärna förtränger d.  =)

är fortfarande sjuk å börjar bli väldigt less på d. men d är bara å rida ut skiten kan ju sura hur mycke jag vill å jag lär ändå inte bli friskare.. =)

Har redan börjat känna kulångesten krypa på.. usch... kan vi inte bara ställa in den i år??? Slipper man slita håret av sig när man ska försöka komma på bra julklappar åt alla på sin har-varit-snäll lista.

nej jag hade faktiskt klarat mig utan julen i år.

men men d löser väl sig i slutändan....  å när jag å rusu fått spela sönder "mer jul" så brukar stämningen krypa fram.. så är d ju alltid en årliga glögg kvällen att se fram emot.. =)


nä ska krypa ner i sängen...

fluffa lugnt
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!