underbara söndag...

vakna före klockan och det är svinkallt ute.. men ändå så känner jag mig enormt glad och lycklig.. så skönt å känna efter lite powertalk från en kär vän igår så känner jag mig som on top of the world.. behövde verkligen få vissa saker inbankade i skallen ....
Så är faktiskt äckligt nöjd med allt just nu.. världens bästa sambo som vanligt..♥♥
Å underbara vänner att vända sig till.. sen många bekanta oxå.. vissa bättre å vissa sämre  men alla med sin charm.. å sen så är det så mycke det här året kommer att bjuda på.. så himla mycke att se fram emot.. spänningen börjar redan på måndag så håll tummarna åt mig..
Sitter nu ute på månbasen å har denna dag kvar sen blir det några dagar ledigt.. skönt.. har en tvättkorg under ett berg av tvätt så funderar om det är på g att tvätta lite.. sen lite annat fix å trix oxå.. så ledigheten lär nog bara rusa fram.. måste fixa rutan till min bil oxå.. å sen besikta den...
men nu ska jag ta å koka mig lite kaffe...
Tudels..

Kallt värre...

det bet som lite i kinderna idag.. -33 när jag kom till månbasen..huga.. nå man vaknar ju till om inte annat.. idag var sista tidiga uppstigningen.. helgen kvar å jobba fast då har jag ju lite mer sovmorgon så det känns skönt.. =)
Sen blir det ledigt ett tag som det ser ut nu.. kan ändra snabbt..
Igår var verkligen en slö dag.. enda vettiga jag tog mig för var att åka på stök å handla lite.. sen på kvällen bultade jag på mig ett gäng med kläder å mötte upp virro för att åka lite rullskridskor med hundarna.. sen blev det te hos henne för att tina upp =)
idag ska jag fluffa iväg på stan å leta lite svart vit till secret mission.. he he =)
Sen blir det nog det klassiska fredagsmyset i soffan, finns inge skönare än att bara slappa å njuta.. å nu när man inte känner stress över lägenheten heller..
Läste nsd i morse på nätet å nu är diskusionen igång igen om skoteråkning.. jag personligen tycker det är förjävligt att alla skidåkare ska få pistade skidspår som är belysta å sen ska inte skotrar få köra nånstans utan att det ska gnällas.. vill inte att mina skattepengar ska gynna skidåkarna.. då vill jag hellre ha belysning på bra stigar där man kan gå med hunden.. kanske man skulle ta å skriva ett brev om klagomål till länstyrelsen å få dom att förbjuda skidåkning på vissa sträckor i samhället.. så kanske man slipper bli slagen med en stav eller få höra glåpord om att man är på fel plats å bara förstör.. eller ännu bättre ska börja rasta trassla på alla belysta spår i samhället.. det är ju mina skattepengar som är med å betalar det då har jag rätt att utnyttja det... ska ta henne när hon är riktigt risig i kistan.. he he..
Visst det är elakt men det är min åsikt.. tycker inte om skidåkare.. dom tror dom äger hela världen.. då ge jag mer för skoteråkarna.. dom visar mer hänsyn ute om inte annat..
Nå ska inte haka upp mig på det.. blir bara på dåligt humör..  å det har jag varit nog mycke ändå...
Men nu blir det radikala förändringar.. ska lyssna på dom som är vettiga å tjatat på mig i några år nu...
Så nu är det färdig med att vara folks dörrmattor.. tänker inte ta mer skit å defenitivt inte försvara andras uppförande.. fräs å jag kommer fräsa tillbaka.. börjar bli rätt less nu å bägaren är full...
Tudels

Men crap..

snacka om skitväder... höll på å blåsa bort i morse när jag skulle till jobbet.. å nu stormar det på ännu värre.. =)
å så lite vit nederbörd på det hela.. jippiii..
Var lite trött i ögat idag.. kunde fasiken inte somna igår..  men det gör väl det lättare att somna ikväll istället..
Hann med en massa igår, fika med tjejligan å sjumilaskogsinnevånarna.. fluffa på stan, å fixa alla papper som behövdes.. hatar verkligen pappers sverige.. men men ett ont måste.. =)
Sen på kvällen blev ett bara slöande i soffan å lite wow.. fixade till mina klor oxå så dom ser okej ut.. =)
Kan ju säga att det är första gången på många år som januari månad har gått så fort som det gjort nu.. den bara rusade förbi..
Få se om februari går lika fort.. svårt å tro det men man vet ju aldrig...
blev lite besviken igår... hur mycket ska man höra innan öronen trillar av??? Finns det inga gränser??
Å så lite tråkiga nyheter.. lilla pärlan har fått somna in nu.. fast hon fick ett lång å fint liv.. sov i frid gumman..
Å apropå hundar så var jag å trassis ute på en lång skateåkning igår. nice.. var riktigt skönt..
Nå  nu börjar faktiskt månbasen å vakna till liv...
Tudels

Söndag...

Då var denna vecka slut. å enda jag är sur över är att jag har lyckas dra på mig en förkylning... hatar å vara förkyld... gör en verkligen bitter..

Inflyttningsfest hade vi igå å det var jätte roligt.. blandad kompott av folk tyvärr kom inte alla men får väl kanske skylla sig själv lite när man är i senaste laget med inbjudning.. lr som sambo.. gömt å  bjuda överhuvudtaget.. nå sånt som händer å det kommer garanterat fler fester...

Men trevligt hade vi .. hoppas jag iaf.. verkade inte som om nån vantrivdes direkt.. =)


Sitter nu å har nedräkning för jobb... lite mission nu på nattkvisten.... helt oki..

Mår faktiskt prima idag trots fest igår men jag drack lagomt igår kan ju vara därför... å sen var jag så smart att jag igår städade bort allt innan jag gick å la mig så det gjorde der extra skönt att kliva upp på morgonen. Studsa upp tokpigg vid 11 ungefär å fluffa ut med trassla...vi passa på att väcka virro å dogsen när vi ändå var igång.. så man får sig lite kaffe =)

Trasslis gillar fortfarande inte hennes valpar så jag få helt enkelt inse att mitt lilla trasselsudd är en surpilla, fast hon är söt ndå.. lite trist bara för valpar är ju så söta.. hon borde ju fatta det..

Var i fredags å hälsa på gullet å lilla hjälten.. inte en dag för sent å lilla hjälten var så mega söt och kramgo... blev inte alls sugen =) tyvärr så delade inte surtrassla min åsikt så hon fick vara på egen kant å skämmas. =)


Men nu ska jag ta å svira om till jobbkläder... =)


Tudels

Dålig uppdatering..

Hmmm har som inte haft dessto mer å skriva om.. jobbade hela förra veckan å även helgen.. nu är jag ledig i enhel vecka å det kommer väl sluta med att man blir arbetsskygg lr nåt..


Hunnit vara förbi mirco å få naglarna fixade idag.. behöver way more övning ... å det är mega svårt å göra på sig själv.. men jag tänker inte ge mig..m =)

Efter det blev det hem å slappa ett tag å sen fika med micro å tigger.. slutade med fnitter.. BMP i stora lass efter att tigger berättat sina visioner här i livet.. hi hi.. nå ett gott skratt förlänger livet så nu har jag väl fått några år till..


Kom på mig själv här om dagen.. va fan jag fyller ju 33 år.. har som gått å trott att jag fyller 34.. =)
Åren går så fort så jag hänger inte riktigt med.. =)

Var förbi virro nu på kvällskvisten å fixa till hennes axlar.. tror hon kommer ha seriös träningsvärk i morgon men men det behövdes en mindre misshandel för att få någon som helst mjukhet i hennes muskler...

Nå nu ska jag ta å röra mig mot sängen..



G´natt

Fredag...

Huga.. idag är man då toktrött... det kom ikapp en till slut.
Gårdagen bara rusade förbi.. hängde inte riktigt med själv.. wiipps bara så var det dags att gå och lägga sig.. =)
Tänkte jag skulle ta mig ut på mattjakt idag efter jobbet.. men som det känns nu så ska jag gå hem å vila en liten stund.. eller en lång stund..
Jobb i helgen å sen så blir det ledighet förhoppningsvis.. ska inte ta ut segern i förskott.. å så hade jag faktiskt velat jobba lite oxå.. ledig i en vecka gör ju en arbetsskygg..
Lite kallare idag igen.. -19 visade bilen när jag kom till månbasen .. men nu verkar det bli lite varmare iaf..
testade karamellens pasta sås igår med vissa modefieringar.. blev kanongott.. =)
Tänkte försöka mig på att göra köttfärslimpa nån dag....måste bara leta fram min lergryta.. =)
Nu är det mindre än en månad kvar tills jag fyller år.. hur fan hann jag bli så här gammal??? Hänger ju inte ens med själv.. känner mig inte direkt så gammal men tydligen så ska jag vara det så ...
Får väl slänga ihop nån tårta å lite party.. är ju ledig den helgen.. fest fest.. =)
Men det är ju ett litet tag kvar ännu..
Boris, Dean å Virro kom förbi en sväng igår och då tyckte trasslis att det inte var lika läskigt.. men inte ligger dom högt upp på  hennes tycka-om lista små valpisarna.. men blir väl lättare när dom blir större.. =)
Tudels

Go morgon världen..

Känner mig lite lätt oförskämt pigg idag.. å då är det ändå torsdag.. det är som idag veckan brukar börja komma ikapp en .. en tidig uppstigning kvar.. sen lite sovmorgon..
Dona på ännu mer i läggan igår.. snart börjar det se ut som ett hem igen.. har dock kvar å plantera dom där jäkla blommorna.. nå få se om jag orkar idag.. =)
Ska försök hinna med en massa annat oxå.. måste hitta en matta som passar mig.. vet exakt hur den ska se ut i huvet.. men att sen hitta en sån det är värre.. utbudet är ju inte så himla stort i gve..
kallare har det blivit oxå.. å enligt aftonbladet igår så blir det svinkall helg att se fram emot.. kanske vädret skulle bestämma sig.. först svinkallt sen plusgrader sen svinkallt igen.. det är inte normalt..
Ska försöka ta mig förbi konfetti med familj oxå.. det var ett tag sedan.. å så har jag typ hundra andra som jag oxå hade behövt hälsa på.. får väl göra en lista å beta av den sakta men säkert.. tror jag ska ringa till karamellen å kräva lite kaffe efter jobbet.. hon borde vara ledig på dan idag.. om jag har något så när koll på hennes schema.. får se.. ids dock inte ringa henne nu.. för då morrar hon bara.. totalt humorbefriad när man väcker henne.. ♥
Snart är det dags att bege sig upp till alfa igen å kaffedaten med traktorfia..
men nu tror jag det blir lite nikotin intag.. =)
ha ha.. har just läst på aftonbladet om en kvinna som kört med en älg under bilen i ca 5 km innan hon märkte att den var där.. hon tyckte det gick lite trögt.. hallå?? Ska man verkligen ha körkort då??
Jag är tjej själv men vissa av det kvinnliga könet ska fan inte ha körkort.. å om man missar att man har en älg släpande under bilen ska man verkligen bli av med körkortet.. vem vet nästa gång kanske det är en barnvagn lr en person.. hemska tanke.. men man fick sig ett skratt så här på morgonkvisten iaf.. =)
Opps... är ett tag sen jag började på inlägget men sen kom det en massa emellan.. nå nå.. snart är det nedräkning för att få åka hem.. skönt..
Tudels

Det börjar arta sig..

snacka om att jag har varit effektiv efter jobbet.. nu är lamporna på plats på väggen.
Hyllorna ovanför tvn är oxå dit borrade.. allt pga att jag har värlens bästa pappa..

Ska snart hem till han å äta palt.. mumma...

Putsa rutan på min bil idag.. hallulujamoment kan man ju säga.. jag ser ut..

2 arbetsdagar avklarade.. bara 5 kvar.. sen ledigvecka... så jäkla skönt... fast ska nog inte ta ut segern i förskott..

Blev helt paff idag.. månbasen var ovanligt lugn för att vara så tidigt på veckan.. men då blir slutet av veckan säkert mer fartfylld.. =)

Har pojekt plantera om blommor ramför mig.. å det är så trist... men ibland då och då brukar jag faktiskt bry mig om dom.. i vanliga fall så är dom väl medvetna om att det inte är nå jävla spa dom bor på..

Men nu ska jag ta å fortsätt en liten stund till.. snart kommer energin att ta slut.. =)


Tudels

Måndag jävla morgon..

Känner mig som en bomb på väg att explodera.. har inte kunnat somna inatt.. vridit och vänt.. tills slut gav jag upp å gick ut i vardagsrummet å glodde tv.. och störde mig ännu mer på att jag bara blev piggare och piggare.. efter det började jag störa mig på den nya hyllan.. den är inte alls skev på alla sätt... ska ladda tills jag är dubbelt så charmig som nu å sen ringa jysk å fråga om det ska vara så här???
Lämnar tillbaka skiten.. trä som har slagit sig är fan inte kul... för att slippa bli helt galen av ilska så läste jag text tv.. vilket inte var en slug idé.. för där står det ju om skåne djurpark som skjutit hela vargflocken.. men va fan.. skjut bort skåne alternativt sälj det till danmark... det gjorde ju inte mig direkt på bättre humör... sen att det har varit ca 1000 grader i lägenheten har ju inte gjort det bättre för sömnen så är som ett bi somna jag väl efter kl 02 nån gång.. gissa om jag är charmerande idag... not...
Så denna solskensdag kan ju knappast blir sämre.. det är väl det enda som känns positivt..
Nå ska plåga mig själv idag så att jag inte somnar... då kanske man får sova i natt!
Helgen har varit väldigt lugn.. så skönt.. var över till virro på lördag och så blev det te drickning och nagelfixning.. självklart tickade klockan på till rätt sent så övertröttfnittret kom ganska tätt.. =)
Annars så har det varit spelade på ps3 och filmtittning med sambo som gällt.. Tigger å jag hade värsta "barnkvällen" på fredag.. glass med strössel, godis, läsk och ice age 3... sen avrundade vi kvällen med resident evil =)
Nä nu börjar månbasen vakna till liv..
Tudels

Tjoho världen...

nu är det nedräkning... om 29 min har jag helg.. så skönt.. å grejerna har kommit från jysk så då har jag fullspäckat schema imorgon oxå.. kul..
har gått väldigt fort idag.. trodde inte det.. fick då inte vara med om nåt kaboom .. trist..
men blev helt lyrisk när jag kom ner till beta och inser att det är varmt som i tropikerna.. weeiiii inga mer istår..
Så elbjörn är min nya idol... =)
men nu ska jag ta å runda av här..
Vi såjnes..

fredag...

Så var denna vecka slut.. sista dagen att jobba.. sen blir det fredagsmys... =) Nice..
idag blir det dock lite mer spänning på månbasen med kabooomm..
vaknade av att min kära hund levde om som bara den.. bara att studsa upp.. =) sen for vi på råtthålet å drack lite kaffe med rusu.. sen vidare till tigger och sen ännu mer fika på singelkafet.. =)Där kom även s å gjorde oss sällskap.. så timmarna tills man skulle på jobbet rusade iväg ganska så fort..
Imorgon när jag är ledig så ska jag försöka bli kompis med den där slagborren.. men jag är helt omöjlig.. för även om jag använder vattenpass å hela kitet så blir det lik förbannat snett när grejerna väl hänger på väggen.. morr..
Men övning ger färdighet å om inte annat får jag väl start en ny trend där saker ska hänga snett.. =)
Nå ska ta å få i mig lite java här ute...
Tudels & kissiez

Hjälplös...

ungefär så känner jag mig just nu... inge kul när en nära vän till en är ledsen å så kan man inte göra något åt det.. går som inte å reparera.. bara tiden som kommer läka det såret.. men det får en att känna sig hjälplös.. hade vela kunna knäppa med fingrarna så allt blev bra igen =)
Men kan inget annat är bara vara där.. och lyssna.. fast jag vet att det räcker mer än väl..♥
sitter nu ute på månbasen och börjar bli rätt så less på denna kyla.. vad hände med den globala uppvärmningen???
Har varit svinkallt sen långt före julafton nu... lite värme hade inte skadat...
det enda som var lite positivt det var att solen tittade fram idag.. inte för att den värmer.. men att bara se den lysa gjorde underverk för själen... man blir som glad =)
Men nu ska jag se till att få lite mat i magen ...
tudels & Kissiez

Är det så konstigt....

Blir eller rättare sagt.. är så jävla förbannad.. nu jävla skjuts det vargar till höger å vänster... detta vackra djur ska bli dödat pga människans okunskap och idioti... det vi inte förstår oss på eller inte behagar oss det dödar vi.. den enda tröst i allt detta är att människan en dag kommer förinta sig själv..

Licensjakten har kommit i bruk å pang så var vi över 20 vargar mindre i sverige.. det är så jävla sjukt.. ska vi inte värna om våran natur och dess djurliv?? Tydligen inte om man frågar vissa delar av svenska befolkningen.. för dom dödar ju djur jaha å vad gör vi då??? Vi är ju exakt som alla rovdjur.. eller vi är mycke värre.. för vi har bestämt oss för att leka gud. bestämma om vilka som ska få leva och vilka som ska dö..

Jag blir bara arg å besviken när jag tänker på hur jävla illa det står till i huvet på många.. vad får man ut av å nöjesdöda djur?? Känner man sig tuff å häftig?? Är det enda sättet för många å känna sig stora?

Jag är inte emot jakt annars som man gör det för matens skull.. ta vara på allt som djuret har att ge.. men döda för dödandes skull.. det är sjukt..

Fi fan.. det är allt jag kan säga..




What´s wrong ....

Då var man åter på månbsen igen.. fast tiden går ganska fort här ute ändå.. =)

Gårdagen var väldigt lugn... var förbi lilla milo med present å fick lite tårta.. sen for jag hem å bänka ming framför tvn.. harry potter å nagelfix.. nu är jag människa igen.. =)

Efter det så fluffa jag över till R & P.. mycket trevligt med glada personer.. fick lite god mat i magen oxå..konstaterade igår att nu måste det inhandlas ett PS3 å tekken.. he he .. måste ju öva ännu mer så att P kan åka på mer däng.. men så är det ju FF13 som hägrar.. me like ♥ fast måste ju vänta tills i mars innan den släpps.. då lär jag ju vara osocial ett bra tag.. =)

Ska bli skönt att efter 7 timmars arbete idag kunna gå hem å veta att jag är ledig tills på fredag.. nice.. =)

Då har jag en hel vecka på mig att fixa i lägenheten.. ska bli skönt.. hoppas bara att allt kommer i veckan.. har inte så stora förhoppningar på jysk.. eftersom dom lovade att jag skulle få mitt köksbord innan jul å dom har fortfarande inte hört av sig.. fast iof sig så sa dom ju aldrig vilken jul.. kanske menade innan jul 2010... =)

har suttit å funderat lite ett ganska bra tag på olika beétenden hos folk.. det är skrämmande att se hur vissa människor är såna självälskare.. kolla in fb tex.. vissa har mer kort på sig själv än på annat.. men om man är så fixerad vid si själv.. vad beror det på??? Är man så enormt osäker att man verkligen måste ha bekräftelse från allt å alla?? Lr är man så egocentrisk att man bara tror att man är så jävla snygg så man måste visa upp sig hela tiden???

Jag hävdar då på att det oftst är en väldigt liten människa som inte tror på sig själv allt för mycke.. =)
Men det är min åsikt..  Jag hatar ju å va med på kort.. men jag yrkar på att du förlorar en del av din själ när du blir fotad.. =)
Kanske är det därför dom lägger upp kort.. för det finns inget kvar av deras själ så dom förstår inte att det ser rätt så lustigt ut..
Jag kan nästan bli lite lätt irriterad på folk som inte tror på sig själv som konstant skricker efter uppmärksamhet som alltid måste få synas å höras.. samtidigt tycker jag synd om dom... Det kan inte finnas mycke till självförtroende där.. vsst mitt själv förtorende när det kommer till mitt utseénde är inte på topp.. men det är ju bara bra.. då håller jag mig nere på jorden.. men annars tror jag på mig själv.. inget å så svårt så det inte går att lära sig.. vi har ju satt folk på månen =)  Så jag vet att det mesta jag tar mig an fixar jag.. sånt är kul då är det roligt att tro på sig själv för manser resultat.. men sitta å tokfota ig själv å visa upp det åt allt å alla nej tack.. det behöver jag inte.. kommer aldrig att behöva det.. lite självbevarelsedrift har jag ...Det som ändå är värre än dessa människor det är dom som trycker ner folk som inte tror på sig själv.. varför ?? Vad får man ut av något sådant?? Känns det bättre själ sen .. känner man sig starkare å större när man fått trycka ner nån nedanför skosulorna..

Men åter igen detta är min åsikt.. inget att haka upp sig på eller försöka överanalysera eller tro att jag riktar det mot någon speciell.. bara bokstäver på en skärm.. leave it at that!!!
Mer kärlek och omtanke i världen..

Nå nu har vi fått tömma hjärnkontoret lite.. ska nu fylla på java förrådet så man inte somnar hit... för det är rätt så lungt..


Tudels and Kissiez

2010...

Då har vi klivit in i ett nytt år... Jag hoppas att detta år bjuder på lika mycke härligheter som förra..

Har hänt så mycke under 2009 så jag vet inte om jag kommer ihåg allt.. men vissa saker sitter i hjärtat för alltid..

En underbar vänskap som växt sig jättestark har jag fått med mig.. tigger lilla är glad att du kom in i mitt liv..

Har svårt att hålla mig från skratt när jag tänker på allt som hänt under året.. lyckades ju bli missbrukare av både akrylnaglar och extensions till håret.. men va fan.. det är kul å leka.. =)

Varit på bröllop 2 ggr och vad är oddsen??? Brudarna hade samma klänning.. =)

Fast det var ju vackert ändå..

Nyår firades i stugan med virro och hennes andra hälft.. och ej att förglömma en arme av hundar.. det var lugnt å skönt.. med mycke god mat.. toppen på alla sätt å vis..

Så jag kan bara le å det förra året å ta emot det nya med stora förväntningar.. det är mycke som det här året kommer att bjuda på .. vissa saker som jag redan vet om å andra som antagligen bara kommer tt dyka upp.. men jag har en sak att se fram emot.. spännande men ändå lite läskigt...♥


Nå nu ska vi inte leva i det förgångna eller i förtid..

Kom hem igår å var så seg.. snacka om att friskluft är lite halvfarligt.. =)

Blev lite filmtittning hemma hos oss.. virro å han kom över.. så kollade vi G.I Joe.. den var bra.. å det hände nåt hela tiden i filmen.. =)

Sen så kollade jag lite på tv och fixade naglarna.. men klockan tickade på rätt så fort så det blev bara en hand klar.. får fixa den andra idag.

Nu är man då åter ute på alfa å vaktar gruvan.. får hoppas att ingen kommer å tar den.. =)

Ska nog ta å koka mig lite kaffe så man blir lite mer människa...

Å höll ju på att glömma.. 3 födelsedagsbarn idag.. Grattis till er..


Tudels & kissiez...
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!