kan inte låta bli...

Ha ha.. klart bästa musikvideon på år och dar..




dom som inte sett trolltyg som barn måste ha haft en väldigt tråkig barndom...
för den äger fett!!!!


Var är Fjant???

Hmmmm...

Kanske man ska ta och uppdatera lite grann här då...

Har hunnit med min tripp till ikea... men det var dock ingen rolig resa.. och som det ser ut nu så blir det en resa till... suck!!!

Men nu går det i racerfart i lägenheten.. allt golv är på plats och köket börjar ta form.. =)

Fick upp min garderob i går... med skjutdörrar och en är en spegel.. me soo happpy....

Vädret har ju varit inst sagt knepigt.. men fick en smärre chock i morse när jag klev ut.. det var tok många minusgrader helt plötsligt.. men det behövs så man slipper all slask...

Idag är det ju meningen att man ska jupynta och dona.. men blir lite svårt för mig... har som inge direkt hem å kunna pynta i.. å det känns lite surt när jag väl hittat min lilla gran i fiberoptik.. nå får väl plugga i den i en kontakt i lägeheten och känna lite jul stämning.. för idag är det officiella dagen att börja spela mer jul!! högt och länge.. gärna om å om igen...

men nu ska jag fortsätta här på månbasen..







Tudels..

Det snöar...

Jaha då sitter man här å nattsuddar.. kolla nya harry potter..
inte som boken men ändå bra..

Nu är min kära bok med dan brown slut.. den var jävlig bra.. jag rekomenderar den stark...

Försöker just nu vända på dygnet lite.. har ju nattugglepass två dagar att se fram emot sen blir det ikea tripp på torsdag.. kul kul =)  här ska shoppas som aldrig förr.. men smart som jag är så är inköpslistan redan klar... har inte humor för att trampa omkring på ikea i flera timmar.. så jävla kul är det inte..

Imorgon börjar golvläggningen i lägenheten... nu jävlars börjar det hända grejer....å idag så var jag å köpte en ny fiberopitkgran.. min kastade ju in handuken förra året.. gissa om jag var sur.. fanns ingen ny i hela samhället...

Men idag sprang jag på en.. happy happy..

Fick en smärre lust å flytta till varmare bredgrader i morse.. nu snackar vi snö.. å ännu mer snö... å den förbannades vita nederbörden vägrade att sluta ösa ner...

Så agenterna på 0011 hade seriösa i-landsproblem när vi inte såg vägen vi körde på.. å irritationen blir ganska fin när man studsar runt som på en tvättbräda med bilen.. morr å fräs.. hur svårt ska det vara att ploga å skrapa några vägar ordentligt???  tror att våra snöröjare jobbar åt luftfartverket...

Så det förstörde ens humör rejält.. även lite andra faktorer oxå.. ibland är man bara totalt motarbetad av världen..

Men efter en liten paus på råtthålet och sen palt hos pappsen så var energin på topp å humöret rejält på väg uppåt...

Och så har ju snöfallet lättat rejält.. imorgon hoppas jag på noll nederbörd eftersom jag ska å köra efter skogstigar som befolkas av älgar, renar å andra kamikaze djur...

så håll tummarna på snöfritt imorgon kväll.. =)


Men nu ska jag ta å gå och krama kudden.. trött som bara den....


Tudels..

Helg då...

jepps då var det helg igen.. fasiken vad veckorna bara rusr fram.. nå tiden går fort när man har roligt eller när man är upptagen med annat helt enkelt..

ute på månbasen igen.. mitt andra hem känns det som ibland.. men jobba bör man.

Gårdagen gck i en dimma.. var så himla trött.. så det enda vettiga jag gjorde förutom att jobba var att bada lilla trasslis.. dock tyckte hon det var lite onödigt.. men hon blev en liten fuffy när det var klart.. nu har det ju kommit en massa snö så nu kanske hon inte blir så skitig.. fast dom har ju lovat sol..s å vi får väl se vadet slutar med.. slask igen.. =)

Nästa vecka blir det en tripp till ikea.. känns inte så himla kul.. men jag vet ju vad jag ska ha så det är ju bara att springa genom affären och plock på mig det.. hi hi.. inte onödigt dumvandrande här inte.. =)

Hmmm.. det kurrar ganska frisk i magen.. måste nog ta å ge en lite mat...


tudels

Vad är sanning och vad är lögn om svininfluensan???









http://aktionforsverige.se/pub/flygblad/AFS-vaccinationsfolder-1.pdf




http://www.vaccinationsfaran.se/



Börjar bli allmänt less på allt dravel.. vad är sanning och vad är påhittat skit???

För nu börjar det gå för långt med denna hysteri om svininfluensan.. å media gör fan inte saken bättre...


Min fråga..

Kommer ni ta flunsavaccinet????


Tudels


Tillbaka...

Jepp då var man på månbasen igen.. Hmmm hann nästan sakna stället.. men bara nästan.. =)


Nå nå så går det ibland.

Igår hann jag med att vara social både här å där... började med lunch hos pappsen, sen kaffe och en massa surr hos lilleskutt.. efter det var det lte jobb som gällde... sen så blev vi bjuden på mat hos konfetti med familj.. gott gott.. å på kvällen var det te hemma hos virro.. så faktiskt så var det en rolig dag.. den bara sprang iväg..


och åter igen hade jag samma problem med sömnen som sist.. så 2 timmar sömn har jag fått ihop igen.. ja ja .. tur fm på månbasen går fort..


Nu ska jag äta lite frulle....


Tudels

weeiiiii

Jag får gå hem snart.. fast det känns som en evighet tills dess....

traktorfia har varit förbi på kaffe.. kul med lite sällskap här i ensamheten...


Få se vad jag ska hitta på idag efter jobbet.. alltid nåt kul ska jag nog lyckas göra...är typ ledig hela dagen känns det som ... å så är det 2 dagar softpass att se framemot... me like..

Nä ska nog ta å fixa lite i magen..


tudels

Usch fy...

Snacka om att det är tråkigt att vara vaken helt själv vid den här tiden.. å till råga på allt så sitta på felställe..

För pga en dator som arbetsvägrar så är man nu fast på alfa hela tiden.. å det är inte lika mycke fart här på morgonen som på beta.. nå bara att gilla läget..

Var förbi karamellen igår igen på the.. får ju för fan nästan lägga in på agendan när vi ska hinna vara sociala med varann.. men idag ska jag tracka henne lite på dagtid oxå.. tor jag ska slänga iväg en pling åt henne vid tio så hon inte sover bort hela sin lediga dag...

Kan ju medge att det var en pest å kliva upp i morse.. har typ somnat efter kl 2.. så ca 2 timmar sömn blir man inte så tuff av.. 

men men fm pass på alfa går rätt så fort.. 

Idag blir det operation måla toa.. så den blir vit å snygg.. sen ska det ju in en massa nya grejer dit.. men det får min älskade sambo fixa.. han kan den biten bättre.. kan möjligtvis sträcka mig till att skruva ihop skåpet under tvättstället. =)


Fasiken tror faktiskt att traktorfia är på ingående idag.. hon har snorat klart för denna gång.. hon har väl haft en släng av kultingfeber hon oxå...=)

Ska slänga iväg  ett sms å se om jag har rätt...


Men nu ska jag googla vad som innehåller d-vitamin.. så jag vet vad jag ska trycka i mig för att förbättra immunförsvaret...

Tudels



 

katastrof....

Jepp.. har gjort misstaget och läst nsd idag igen... å dom har hittat en spricka i marken... det är just nu katastrof. å självklart är det lkabs fel.... å så som grädde på moset så har lilla gun som bloggar om malmberget (varför hon gör det vet jag inte hon bor ju i göteborg sen flera år tillbaka) och själklart är hon igång å gnälla om en helhets lösning om malmberget... Jag har en.. flytta alltihop.. det finns gott om yta runt om hela gällivare... jag är tokless på allt gnäll om malmberget så att kommunen och lk fortfarande orkar lyssna är för mig ett under..


Visst det är jätte trist att malmberget är som det är.. men vi kan inte vara utan gruvan... så tyvärr det är bara att gilla läget om att det blir rasrisk.. och om alla inte vore så himla giriga så hade allt säkert gått bättre..

Men jag hoppas att det kommer en lösning snart.. så man får annat att läs om i tidningen.. typ nyheter!!!

Sitter nu ute på alfa igen.. har en liten stund kvar sen är det hem i turbofart som gäller... å sen försöka bli trött rätt så fort.. har ju morgonpass imorgon.. vilket betyder att man kliver upp före fan... men slutar ju rätt skaplig tid så inge ont som inte har nåt gott med sig... =)


Börjar känna mig lite mer bekväm i min homerfrilla.. så om ett tag känns nog allt som vanligt.. å så känns det roligt att ha håret utsläppt nu.. annars var det mest i svans.. =)

Nej ska ta å fluffa på här..


Tudels

Känner mig som homer...

Jepp nu när 1000 kilo löshår är borta från skallen.. plus ett gäng av mina egna hårstrån... tålamod är inget jag har när det kommer till vissa grejer.. så nu känns det som om jag har typ 3 hårstrån på skallenn..

Dock är det ju inte riktigt sant... visst mitt hår har alltid varit tunnt men nu känns det megafjuttigt...

Tar väl ett tag å vänja sig... för nu ska jag låta min kära hårbotten vila ett tag.. har hållt på å klia sönder skallen stundvis...


Plus att jag fick världens bästa kommentar av karamellen idag... hon tycker inte jag behöver nå extra hår.. är fin som jag är.. tusen tack gumms... du vet hur man lyfter upp mig när jag  är nere... =)'


Nå nu är det kudden å Dan Brown som gäller...

Har ju en fikadate med lilla snuviga traktorfia imorgon.. om hon ringer å väcker mig det vill säga.. hon kan ju ta sovmorgon.. så det är lite preliminärbokat.

G´natt suckers

Ny vecka...

Jepp då har vi börjat på en ny vecka.. den vecka är som vanligt fylld med jobb... men finns ju inge bättre att göra så lika bra att jobba.. =)


Blev helt salig igår när jag var upp till lägenheten.. weeeiii jag hade tapeter i sovrummet, köket och halva hallen.. gissa som om det känns som stora stenar hoppar bort från en..

Så har jag tur så kankse det är klart idag =)
Då är det bara att invänta golvet.. som förhoppningsvis kommer denna vecka.. sen är det operation skruva ihop ikea kök... det känns mindre roligt.. 

Såna här gånger önskar jag att jag hade ett trollspö som faktiskt fungerade...




men nu är det tyvärr inte så.. bara gilla läget å gå den långa vägen..


Sitter fortfarande och funderar över hur jag ska hinna med ikea denna vecka.. måste gå å kunna trycka in nån dag.. jag blir galen annars.. =)
 Nå hinns det inte så har jag ju ledigt en hel del nästa vecka.. plus att jag bara jobbar natt så då är ju dagstripp inge probelm..

Nå sitter som vanligt ute på alfa.. ska ta å fortsätta här..


Tudels suckers

Leker lite..

Eller vad man ska kalla det. sitter å försöker fixa mitt hår... tur man har sånt tålamod.. NOT!!!!

Men det löser sig nog..

Har jobbat på som tusan idag. riktigt kul... 12 timmar gick faktiskt fortare än jag trodde...

Nu är jag dock inte så trött eftersom jag var så smart å vilade en stund efter jobbet.. =)

Nå nå.. några timmar framför tv går ganska fort.. nu supernatural... nog för att jag sett det avsnittet men går å se ändå... sen är det csi och på det criminal minds... helt ok..

Sen har jag ju några avsnitt av ncis å se oxå...

Nå åter till håret..




G´natt & Tudels suckers

jag måste sluta läsa tidningar..

Alltså blir ju bara mer och mer upprörd för varje gång man läser en tidning.. vad är det för fel på samhället..???


Är tokless på alla skriverier om baconsjukan.. mer förbannad kan man nog inte bli än när man läser att ett barn dött i det pga att sjukhuset har skickat hem dom utan vård...  varför har vi den där förbannades vården när dom ändå inte gör sitt jobb???

Hur kan man skita i att inte göra allt för ett barn??? Man måste ju vara helt felkopplad..

Läs själv.. aftonbladet.

inte konstigt man tappar tron på mänskligheten..

Sen så har en människa blivit påkörd i gällivare och lämnad.. idioten som gjort detta har smitit från platsen..
Hur kan man leva med sig själv efter nåt sånt?? Total brist på empati måste ju vara det som får såna människor att gå runt..


Brukar ju läsa en del bloggar på tidningarna.. ska inte hänga ut någon.. men malmberget ochh lkab är ju dock ett hett ämne å skriva om... och oki om det är gnälliga malmbergsbor som sitter å skriver.. men när man inte ens bor i samhälet eller i kommunen då tycker inte jag att man har någon som helst rätt att öppna käften... har man flyttat härifrån så har man....

Men tror vissa inte har bättre saker för sig än att just sitta å gnälla på höger instanser...


Visst jag gnäller oxå.. eller vad man ska kalla det.. spottar å fräser åt sånt som gör mig förbannad.. men ibland blir man bara för upprörd.. och visst det är tråkigt att malmberget blivit som det blivit... har själv varit barn där.. men för att få samhället och kommunen att överhuvudtaget överleva så måste vi låta LKAB riva och flytta på saker... annars bor vi nog kanske snabbt i en spökstad med en fattigstuga som enda samlingsplats..


N nog om det.. blir bara mer förbannad om jag fortsätter.

har snart betat av mina timmar här på månbasen.. dagen har hör och häpna bara sprungit iväg... tror aldrig det har varit så här mycke på en lördag.. kul.. hoppas det fortsätter.. =)


Börjar dock bli väldigt hungrig.. så det kanske är läge att börja fixa lite gourmemat.. typ micromat.. =)


Ska försöka flörta lite med sambo ifall vi kan gå ut å käka ikväll.. hade varit så himla gott.. å så slipper jag laga mat.. =)


men så trött som jag är så kommer jag nog inte idas när jag väl kommit hem.. =)


Men nu käk...


Tudels suckers...

God morgon världen...

är tok trött i ögat idag.. fick fara på lite uppdrag igår natt.. men för vänner ställer man upp så är det bara.. å allt löste ju sig i slutändan..

Men är lite trött i ögat iaf.. för inte ska ni tro att jag kunde somna på en gång när jag kom hem sen nej då .. ligga å vrida sig i sängen som en dåre i ca 2 timmar till..

nånå huvet dumt kroppen lider..

Har kommit ut till månbsen för en liten stund sedan.. ska nog vara lite glad ändå för imorgon så ringer klockan ännu tidigare.. men sen blir det sovmorgon i några dagar.. å happy happy.. på måndag ska jag till micro å fixa klorna.. nice.. =)

Ska ta tag i mitt hår ikväll oxå.. måste fixas det oxå..


Gårdagen var annars ganska lugn... hann lösa lite världsproblem med lilla mammsen.. hon ringde å kolla ifall jag jobbat ihjäl mig när hon inte hört av mig på ett tag.. hon skulle lägga nytt golv i sin lägga nu och började annars få lite ordning och reda..

och nästa vecka får nog vi oxå börja lägga golv.. fasiken vem vet kanske lägenheten är klar innan jag fyller år.. fast få ju vänta toklänge på mitt vardagsrumsbord.. för även om det var på utförsäljniing.. vilket fick mig att tro att då har man det i butik så var det fel.. vecka 1 kommer bordet.. så det är vackert bara att vänta.. suck..



Hann förbi virro med nästan sambon igår.. =)

Vi löste lite allmänna världsproblem och kom åter igen fram till att denna kommun är verkligen nyfiken.. Ingen nyhet direkt.. men lite skrattretande ibland..

Visst även jag är nyfiken.. men jag har mina gränser om vad som berör mig.. å bättre å ringa personen i fråga än att fråga runt.. så himla lätt att man får fel uppfattning då...


Hmm. klockan har ju hunnit bli lite mer...

Nu ska jag stoppa lite frulle i magen..

Tudels suckers

crapiga lugna fredag..

Jepp då var det öde som i graven igen då ute på månbsen... så himla trist. å gjort bort allt jag kunnat.. lite kvar men måste ha nåt att göra imorgon oxå..

Blev inge ledigt denna helg heller.. men ingen fara .. jag börjar vänja mig..

Prata med "bossen P" idag och han näst intill tvingar mig att gå och ta vaccinet.. ja ja får väl göra det då.. fast är fortfarande skeptisk. fast argumenten han gav var faktiskt för bra för att ignorera.. men nå lär ju få följa med mig å hålla mig i handen .. för på plast nr2 av saker jag är livrädd för.. (fjärilar kommer på plats 1 och clowner på plats 3) är sprutor... å ja jag vet att det är tokfjantigt med tanke på att det ser ut som jag somnat på en serietidning och har ett gäng piercingar.. men det är inte samma sak som sprutor..


och om inte annat blev jag mer taggad att ta flunsavaccinet när jag läst cc blogg...bara för att fara dit och slåss med nån otacksam grinig pensionär... men jag tänker vänta tills riskgrupperna fått sina vaccin.. så bråttom har jag inte...

Å som det ser ut på bokningsfronten av detta vaccin så kan jag nog ge mig själv det i födalsedagspresent.. =)

Sen är det en till sak jag klurar på .. förrut har vi ju alltid fått vaccinet strax ovanför skinkan.. tydligen inte rätt.. men hur blir det när jag har tatueringar på båda armarna?? kan man sticka där ändå. för satan om dom förstör eller gör minsta märke som fu***r upp något.. då kommer jag å stämma inkl.. lex-gaddning anmäla hela jävla systemet.. jepp.. var så säker...


Kolla nu blev man upprörd igen.. å appropå upprörd.. var just ner till beta men fick så glatt vända efter diverse världskrig med ett stycke dator om skulle vara fixad idag.. men glöm det.. är ju fredagen den 13:e å för somliga innebär det ju otur.. tydligen gällde det våran datafixare.. för han blev blåst.. datorn jävlas lika mycke fortfarande.. men det är ju aldrig för tidigt för en majbrasa.. med en dator som virke... =)

   

lite bilder för att uttrycka mina tankar just nu..

Så känns det lite bättre iaf..

har två timmar kvar här på månbasen sen är det järnet hem som gäller.. å bara softa.. ska verkligen leka soffpotatis ikväll.. med tillhörande godis och slutet på den förlorade symbolen.. den är bara så bra.. =)

har haft så svårt och lägga ifrån mig den så jag har legat med ficklampa i sängen och läst.. dels för att jag inte har nån sänglampa för tillfället och strålkastaren i taken gör det svårt för sambo att sova.. förstår varför den lyser som ett solarium.. =)
Men det funkar bra med ficklampa oxå.. =)

jag å trasslis hann förbi råtthålet idag oxå för lite kaffedrickning och köttbulleätning.. =)

Gissa om jag längtar tills i december.. kommer att vara full varje helg som jag är ledig just för att då måste jag vara ledig.. och 2 helger på raken är det julfest.. så kul.. framför allt för mig som är en sucker för julbord.. jag gillar mat kan man ju säga.. =)

Det är bara ett problem.. 2 helger och inga kläder att ha på sig.. nå hittar väl nåt om jag ids börja leta.. om inte annat så kan man ju alltid beställa nya.. =) Internet är en underbar uppfinning.. få lite egna kläder iställe för att ha en tröja som hela stan har..

Har ju hittat värsta sidan helt underbara kläder.. dock är det från staterna så det tar ett tag innan man får hem det.. men tror det nästan är värt att beställa därifrån för det är toksnygga kläder och lite annorlunda än det som finns här på hemmaplan.. =)


Men nu tror jag att jag ska ta å hälla i mig lite java...


Tudels suckers



så sant...

Oavsett vad du ger en kvinna, ger hon dig nåt bättre!
Ger du henne sädesceller, ger hon dig ett barn!!
Ger du henne ett recept, ger hon dig en måltid.
Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem.
Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta.
Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger.


SÅ ...... om du ger henne nåt dåligt... Förvänta dig ett ton tillbaks....



Åter igen...

Såja.. då var man ute på månbasen igen.. blev ingen veckas semester ifrån varann...


Idag sjunger vi grattis åt lilla linda... men hon är sjuk så vi får väl fira senare..

Blev då jobb hela veckan istället för ledigt.. nåja gör inget.. finns inget att göra i gve ändå så lika bra att jobba...

Lägenheten ä snart klar.. vi var och valde golv idag.. självklart så var det golv jag gillade bland det dyraste.. tur att det inte är så stor yta.. =)

Har suttit och läst tidningarna.. å all den hetts som är angående sininfluensan.. enlgit vissa är den precis som andra influensor.. och fortfarande så har förkylning och vanlig flunsa större dödstal på sina axlar..

Men det verkar som om media vill skapa någon slags panik över denna influensa.. är det nyhetbrist eller nåt annat som råder???

Jag är fortfarande skeptisk till att ta vaccinet.. och det lutar fortfarande mot att jag inte kommer att ta det.. vill ha ett jävla bra argument till varför det ska vara bra å ha i systemet när dom inte ens forskat klart på  det..

Sen så vem vet.. kanske det var det jag hade när jag låg sjuk här tidigare.. för alla blir ju inte dödsjuka av den..

Sen är det ju skrattretande att överallt står det att man ska ta kontakt med sjukhuset om man misstänker att man har baconsjukan.. mn vad hjälper det.. dom vill ju inte hjälpa en.. å lyckas man ta sig dit så skickar dom hem en igen med alvedon.. för även detta står ju i tidningarna.. så varför ens ta kontakt med lassa när dom skiter i folk..




ha ha.. humorn är det inge fel på ...

Nä en sista sak om flunsan. enligt statestiken så ska 13 personer dö i sverige av 9 miljoner.. så är jag en av dom så är det nog fan meningen.. oddsen står nog inte på ens sida då...


Men nog tjatat om det.. blir bara lite irriterad ibland.. man ska inte läsa tidningar.. det gör en upprörd och förbannad.. =)


Har inte varit så mycke uppdatering på sistone.. kan bero på att jag jobbat å sovit mellan jobbet.. hade ju fina nattugglepass på 11 timmar.. så social fanns inte med på kartan.. men nu är man ju tillbaka på månbasen så nu är dygnets rythm något så när som det ska vara..

Måste sn när jag har en ledig vecka ta och masa mig bort till ikea för lite inköp.. nån som känner sig road å följa med så bara att hojta till.. =)


Nix.. ska ta å fixa lite i magen..


tudels..





Övertrött..

Jobbigt värre.. har blivit övertrött. vilket resulterar i att man blir pigg iställe.. suck...
Får helt enkelt hämta gummiklubban å slå mig själv till sömns...


Nu ska skrot fasiken sova..


Söndag igen..

Ojsan vad fort min ledig atid sprang iväg.. kan ju bero på att jag hade så himla mycket att göra.. nu sitter jag å väntar på att åka på jobbet.. skönt.. allt är tillbaka i sin ordning..


Helt scary att vara ledig så där... vad gör man när man är ledig?? har totalt glömt bort..

Men nu blir det 3 st nattugglepass och sen ledigt igen i några dagar.. så himla skönt.. behöver inte åka ut till alfa på en hel vecka.. vi behöver lite mtid ifrån varann just nu.. inte bra att nöta..

Men om en vecka kommer det vara helt underbart att komma tillbaka till månbasen...


Farsdag idag.. så glöm inte bort lilla pappsen.. har ringt å gratta min idag så ska vi ta lite fika imorgon för vi hinner inte träffas idag.. när jag skulle jobba.. nå nå det är tanken som räknas...


Har varit å´inhandla mig värsta godispåsen.. socker är bra när man ska nattuggla.. =)


Kommer nog bli en hel del kaffe oxå...

Tur man har sällskap i in nattuggling.. lättare att hålla sig vaken..

Igår gjorde jag sensation.. var över till lilla E.. verkligen på tiden. Rusu och en stor del av den kvinnliga delen av la´familia  satt och löste världsproblem.. så passa på å få lite socialt sällskap...

Sen prompa vi hem.. jag å trasslis följde rusu nästan hela vägen hem så hon inte gick vilse i snöstromen.. eller försvann ner i gropen som hon inskaffat sig..

Men nu ska jag ta å fixa klorna på mig själv.. all färg försvann igår när jag hyade mitt städmaraton. =)

Tudels and blessed be suckers

fredag..

Jepp nu har jag fått det bekräftat.. fredagar efter kl 15:38 går alfa i dvala... ett stilla lugnblåser sakta in och massorna rör sig hemåt för helg...


Utom liten skrot... för hon sitter på sin stol och glor på sin skärm.. kollar att alla sköter sig.
Det kommer skrot att göra tills kl 20:00  då kommer ta turbofidde å gasa helvetefortsomsatan hem för då är hon ledig!!!!

Hon kommer att njuta av sin ledighet som varar till söndag kl 18:00...

Under sin lediga tid ska hon spela golf, flyga runt jorden, lösa en rubikskub, klarat ut wow, lösa världsfreden, bygga hus åt dom hemlösa, gå å dansa på krogen, dricka sig full, bli nykter, åka på en kryssning, sova i ett bollhav, hitta atlantis, skriva en bok, lösa pyramidernas gåta, ligga sjuk i svininfluensan, skaffa 2.4 barn, rasta min hund, flyga luftballong, gräva bort skåne, rädda alla rovdjur, mm....

Så om skrot inte svarar när ni ringer henne är det för att hon inte har tid.. väldigt upptagen.. det är inte alls på grund av att hon komer att sova.. för hon är inte trött.. hon är aldrig trött.. zzzzzz...


Oppss.. kom lite ur fokus där en sväng....

Men än så har jag några timmar kvr här ute på alfa.. lite spännande blir det ändå.. ska ju ner till beta snart och sen vänta på stora kaboommmet..  or äs wi säy when wi ar blånd.. tey ar gåing to blow in the mine todaj.. hi hi..

Så kan det bli ibland.. när man talar innan man tänker.. behöver nog fler bultar i huvet.. ♥

Men nu ska jag ta å röka lite med tillhörande kaffekopp..


Tudels and blessed be  suckers.

I brist på annat...

The Curse of the Elevens?


1) New York City has 11 letters.

2) Afghanistan has 11 letters.

3) Ramsin Yuseb (The terrorist who threatened to destroy the Twin Towers in 1993) has 11 letters.

4) George W Bush has 11 letters.

This could be a mere coincidence, but this gets more interesting:

1) New York is the 11th state.

2) The first plane crashing against the Twin Towers was flight number 11.

3) Flight 11 was carrying 92 passengers. 9 + 2 = 11

4) Flight 77 which also hit Twin Towers, was carrying 65 passengers. 6+5 = 11

5) The tragedy was on September 11, or 9/11 as it is now known. 9 + 1+ 1 = 11

6) The date is equal to the US emergency services telephone number 911. 9 + 1 + 1 = 11.

Sheer coincidence..?! Read on and make up your own mind:

1) The total number of victims inside all the hi- jacked planes was 254. 2 + 5 + 4 = 11.

2) September 11 is day number 254 of the calendar year. Again 2 + 5 + 4 = 11.

3) The Madrid bombing took place on 3/11/2004. 3 + 1 + 1 + 2 + 4 = 11.

4) The tragedy of Madrid happened 911 days after the Twin Towers incident.


The message above began circulating in 2001, just days after the September 11 terrorist attacks on New York City and other targets in the United States. People were still trying to understand the seemingly meaningless events of that terrible day, so any information that showed some pattern and gave some sense that the attacks could have been predicted (or prevented), was very welcomed. The missive above is most often seen circulating together with similarly meaningless pieces about coincidences in the Windows Wingdings font and a verse 9-11 of the Koran.

An old college professor of mine once said “the easiest way to prove a hypothesis is to ignore any evidence that disproves it.” He was, of course, being critical of research designed exclusively to validate a theory without attempting to disprove it, but his lesson applies here. By presenting only a carefully picked selection of facts that seem to fit a pattern, the author managed to raise some eyebrows, without actually making a point.

At first glance, the above list does appear interesting, but it would be just as easy to come up with a collection of numerical factoids that don’t involve the number 11. For instance, the author of the above points out that the date of the Madrid bombing adds up to 11 if you treat each number individually, but doesn’t explain why doing the same with the date of the New York attack doesn’t (9 + 1 + 1 + 2 + 1 = 14).

And what about other names and words associated with those terrorist attacks that don't add up:

  • Osama Bin-Laden = 13 letters
  • Washington D. C. = 12 letters
  • Pentagon = 8 letters
  • World Trade Center = 16 letters

The list could go on, but there’s no real point – just as there is no real point in the e-mail message above. Break this chain.

The message above began circulating in 2001, just days after the September 11 terrorist attacks on New York City and other targets in the United States. People were still trying to understand the seemingly meaningless events of that terrible day, so any information that showed some pattern and gave some sense that the attacks could have been predicted (or prevented), was very welcomed. The missive above is most often seen circulating together with similarly meaningless pieces about coincidences in the Windows Wingdings font and a verse 9-11 of the Koran.

An old college professor of mine once said “the easiest way to prove a hypothesis is to ignore any evidence that disproves it.” He was, of course, being critical of research designed exclusively to validate a theory without attempting to disprove it, but his lesson applies here. By presenting only a carefully picked selection of facts that seem to fit a pattern, the author managed to raise some eyebrows, without actually making a point.

At first glance, the above list does appear interesting, but it would be just as easy to come up with a collection of numerical factoids that don’t involve the number 11. For instance, the author of the above points out that the date of the Madrid bombing adds up to 11 if you treat each number individually, but doesn’t explain why doing the same with the date of the New York attack doesn’t (9 + 1 + 1 + 2 + 1 = 14).

And what about other names and words associated with those terrorist attacks that don't add up:

  • Osama Bin-Laden = 13 letters
  • Washington D. C. = 12 letters
  • Pentagon = 8 letters
  • World Trade Center = 16 letters

The list could go on, but there’s no real point – just as there is no real point in the e-mail message above. Break this chain.


testa skriva Q33 NY med stora bokstäver i ett word dokument.. ( namnet på första flyget som krascha)
gör om det till fet stil.. ändra storleken till 48.. se till att allt är på samma rad. sen ändrar du till wingdings...

hihi...

Tjohooo

jepp en dag kvar efter denna.. sen ledigt.. tror jag ska dricka lite alkohol kanske.. risken finns att fröken sover som en klubbad säl i vanligt ordning..


Gårdagen gick prima.. vi lyckade överraska cc.. å det är fan inte illa.. hon brukar alltid snoka reda på allt.. och det bästa är att se hur glad ens vän blir.. sånt värmer verkligen hjärtat.. ♥

Sitter nu ute på månbasen och sitter lite på nålar.. har lämna trasslis ensam hemma idag i några timmar.. tillsammans med pippi.. hoppas att hon låtit buren och fågeln vara i fred..

Men jag var smart å for å köpte en massa gott åt henne innan så förhoppningsvis så har hon roat sig med det iställe..

men lite osäker känner jag mig..


Skulle ju så fint förbi råtthålet å dricka kaffe på morgonen/ förmiddagen.. men det kom så mycke emellan så jag får ta det nån annan dag...


Men nu ska jag ta å stoppa nåt i magen så man håller resten av kvällen...


Blessed be suckers

Boring...

men ursch.. vad allt blev trist helt plötsligt.. hela månbasen bara dog... Johooo??? Är det ingen här??

men nu är det ju inte så länge kvar tills jag får far hem.. så tiden lär väl gå fort ändå..

Har just avnjutit min matlåda som jag fick av mamma L.. så himla gott.. slår billys panpizza alla dagar.. så nu är jag för en gång skull inte vrålhungrig som man annars är vid den här tiden..


Bara 2 dagar kvar nu på denna vecka sen 1 dag ledighet... sen blir det nattugglepass

Skönt med lite ombyte.. det är en av alla saker som gör att jag älskar mitt jobb.. det är sån omväxling.. ingen dag är den andra lik..

Nix en lite rökpaus å hitta lite mer dravel att skriva om..


å fick just ett mail från *****  det tar inte alls 3 veckor för mina skor.. utan max 1 vecka.. jiippii.. då hinner jag lära mig att gå i dom utan att bryta fötterna.. =)  Fast det var bara 8 cm klack så nog ska jag fixa det med lite alkohol i kroppen.. =)


hmmm... vad ska ma ta å skriva om nu då..  måste ju erkänna att jag är lite duktigare denna vecka.. var ganska bitter å inåtvänd förra veckan i mina inlägg men ibland är man inte på topp så är det..

fast nu verkar ju allt bli bra så då kan man andas ut igen.. fast jag håller fortfarande på att livet är orättvist..


Prata just med virro.. hon å han var på väg till luleå för diverse inköp av leksaker lr vad man ska kalla det.. kul kul... som vanligt är det ju mobbing på hög nivå som gäller .. hi hi..

Ja nu ska jag fixa å dona lite här



Blessed be suckers

3 veckors leveranstid..

men helt klart värt det... I´m in love.... ♥♥

Såja..uppdaterad igen

Så nu har jag kollat nya smallville och nya merlin och även 2 avsnitt av true blood... orkar inte se nya avsnittet av a vampires dairy.. det får vänta tills imorgon..

Nu ska jag ta å krypa ner jämte mitt hjärta och bara mysa och slänga ett getöga på dumburken..

Har målat lite mer idag och som vanligt så måla jag halva mig själv oxå... konstigt att man alltid ser ut som en treåring som gått lös med fingerfärg så fort man får en pensel i handen... nå nå bara att gilla läget.. jag är en grismaja...


Har inte gjort så mycke efter jobbet gick ut å halka runt med trasslis som för övrigt inte är särskildt nöjd med att det är blött ute... she hates it...

Sen så har jag letat symboler som en dåre åt min kära vän J.. fast börjar tro att det är mission impossible.. hade behövt gräva fram lite av mina "mysko" böcker å studera vad som finns i dom..


Btw.. måste bara rekomendera dan browns nya bok.. den förlorade symbolen.. så jävla bra.. helt i klass med da vince koden och änglar & demoner.. me like..


Men nu är det bädden..


Blessed be suckers

Men så ovanligt...

innan jag loggade in så hade jag typ en hel roman att skriva ner.. så kommer denna sida upp å pling!!! helt jävla tomt i huvet.. funderar på om jag ska lägga ner detta bloggande ..

Nå vi ser ju om det händer..

Sitter ute på månbasen och håller ställningarna.. lite mer fart idag än igår.. så denna dag har bara sprungit förbi..
Rätt skönt med såna här dagar.. man slipper dötid så att säga.. =)

Det regnar fortfarande kommer inte att bli klok på detta väder.. få se om vi får nån snö till jul lr om det blir som nu..halvdan vinter..

fast med min tur så kommer det väl snart att bara rasa ner av den vita nederbörden.. å så blir det kaos igen.. för kommunen hade inte i sin budget så här mycke snö.. som vanligt.. å så kommer vägarna att vra skit att ta sig fram på...


Börjar dock att bli lite hungrig.. hade typ kunnat äta en hel gnu.. fast det är ont om dom här.. kanske orkar jag hämta något när jag åker hem..


Läste tidningen idag.. å nu är det ännu mer dravel om denna jäkla baconsjuka.. alla skriverier kommer göra den svenska befolkningen sjukare än om man bara kallat den för vanlig flunsa..

Det är naturens sätt att se till att inte jorden blir överbefolkad.. därför kommer denna sjukdom att ta kål på folk.. precis som cancer, förkylning å allt annat skit som finns.. don´t mess with mother nature.. ♥


Jag vet inte ens om jag orkar ta nåt vaccin.. är det meningen att jag ska dö i flunsan så är det.. finns ingen genväg förbi det.. så fortsätt hysteria det är nog inte värre än man gör det.. det är då min åsikt iaf..


ja då har vi fått bort lite från ekot i skallen.. nu ska jag ta å fortsätta här..


Tudels

fasiken oxå..

det blir ju tokmörkt jätte tidigt nu...

Vilket resulterar i att man blir trött så mycke fortare...

är åter ute på månbasen.. em hela veckan.. ganska skönt å få lite sovmorgon..

Fast idag var det bara att glömma att få sova.. blev väckt av både trasslis å fågelskrället.. dom tyckte jag hade sovit färdigt vid 8.. =)

Har världens bästa trasslisvakt idag.. hon fick fara till A & M å bli bortskämd... tusen tack ni är guld värda..

Har ju varit lite duktig idag.. flyttat iväg lite grejer så att det kan börja byggas vägg hos oss..har konstaterat att vi är väl klar lagomt till jul eller nåt.. men men man ska inte ha bråttom.. å ju längre det tar ju bättre för då slipper jag hjärnblödningen som kommer med att skruva ihop ett kök från ikea.. =)

Min ledig dag igår bara sprang förbi.. men det var så skönt.. vi avslutade  kvällen med en film den var helt oki.. å så fick jag mina kära ostbågar jag varit så sugen på.. suget gick över efter 3 st.. dom borde säljas på lösvikt.



Men nu är jag då lite hungrig.. ska ta å micra lite middag..


tudels

söndag...

Wow en ledig dag... har inte gjort många knop.. så himla skönt....

Lite fix å trix i lägenheten sen bara slö..... så himla skönt.. det behövdes verkligen..

Tog en morgonpromenad med trasslis så himla skönt.. sen gick vi över till R & P på lite kaffe.. friskt och soligt ute.. =)

Sen hem å slappa lite...

Har hunnit spela lite wow kul faktiskt.. sen for jag med mat till tigger så hon inte dog av hunger...

Efter det så var det dags att äta själva... vi tog oss bort till nya thairestaurangen.. kanon god mat.. å vi kom i rätt tid oxå för det bara rasa in folk sen...

Tror detta varit den lugnaste helloween helgen på många år.. men manbehöver ju inte alltid festa.. det är oki att bara ta det lugnt å njuta av att bara vara....


Prata med virro idag oxå.. hon å han hade varit å kolla på babysar... dom var tydligen toksöta fast redo att lämna boet först veckan före jul... =)

Men nu ska jag fortsätta att bara slöa..


tudels
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!