2 dagar kvar..

sen var 2009 avklarat.. har hunnit hända en hel del detta år.. knappt man minns allt.. men mitt nyårs löfte till mig själv är att bättra på den sociala fronten.. man har vänner som bor ett stenkast ifrån en å ändå tar man sig inte för att hälsa på.. det är dumt.. men sen är det ju så att jobb å liv ibland kommer i mellan.. me det ska ändå bli bättring på den fronten..

Var å käka igår med pappsen #2 det var jätte trevligt och maten var tokgod.. tyvärr så blev det ju som vanligt sen så sömnen är ju inte den bästa.. kom fram till att från söndag natt tills idag så har jag fått ihop hela 8,5 timmar sömn.. det ni... inte konstigt att det känns som allt går i sirap. =)

får försöka vila en stund idag efter jobbet.. eller dricka 1 liter kaffe.. karamellen jobbar ju på råtthålet så då finns det gott kaffe iaf. =)

Få se sen vad kvällen bjuder på.. kanske lite trevligt tjejsällskap å en öl hade varit riktigt roligt.. å nu när vissa marodörer  är lediga så kan man passa på att göra dom fin igen.. ( karamellen om du känner dig träffad så är det bra!!! ) ♥

sen blir det av till stugan på nyår.. denver, dean, homer, boris å deras matte å husse kommer ut för lite nyårs firande.. kanske även milo =)

Ska bli skönt å få komma dit så man får slappna av lite å slippa tänka på allt fixande som är kvar i lägenheten.. jag vill ha dom sista möblerna nu!!!!


Fast passar väl rätt bra att dom kommer när jag är ledig iställe så hinner jag fixa på i lugn å ro..

Sitter nu ute på månbasen å det känns nästan tungt å jobbigt att fixa lite java.. så trött är jag.. men måste göra en uppryckning snart.. annars somnar jag väl hit.. =)


Nå vi såjnes...

Tudels & kissiez...♥

Nedräkning...

Sitter här med kaffekoppen i handen å försöker desperat att inte somna... är toktrött... sen att den är lugnt å stilla gör ju inte saken bättre..

men tigger borde sladda in på månbasen snart ... om hon inte avled av tårtkoma.. =)

Imorgon kvar.. då blir det ganska mycke som ska göras.. fixa med A & B... fara å handla med virro inför nyår.. å kolla om jag ska ta med skotern till stugan.. fast den kanske redan är där sen rökningen dagen före.. imorgon får jag dock vara lite soloqvist... men med tanke på att det är rökning av kött på agendan så gör det inget.. då kan jag dona på i lägenheten i lugn å ro.. =)

Känns lite bittert att alla möbler inte kommit ännu.. vardagsrumsbordet och vitrinskåpet kommer först efter nyår.. lite trist.. men inget man kan göra åt.. är det beställningsvaror så är det..

Nä måste nog fylla på kaffekoppen igen.. =)

det är fasiken inte kul å vara så här trött och seg..

fast när karamellen ringde lät hon inte heller allt för pigg... =) skönt att man inte är ensam..


Men nu ska jag ta å börja runda av det lilla jag har här...


Tudels and Kissiez

Snart nytt år...

å kanske detta år ger några gråa hår.. =)

Lr det blir nog lite svårt. finns för mycke färg för det...

Julhelgen bara rusade iväg.. julafton var myspys med min lilla familj.. =)

Sen så tog jag mig faktiskt ut på juldagen dona på i lägenheten tills klockan sa stopp.. då tog jag på mig partykläderna hoppa i mina ashäftiga nya pjucks och turbokörde lilla fidde till R & P ... hade en otoligt rolig kväll.. så nnu blir det inge mer utgång i år.. man ska sluta när man ligger på topp. =9
Vi hade ingen som helst stress till krogen  å det var himla skönt.. jag bara total avskyr folk som ska dit å hänga på låset.. så jävla kul är det inte på krogen..

Nå träffa en del gamla bekanta när vi väl kom dit.. det är väl det som gör juldagen lite roligare än andra dagar.. alla hemvändare.. =)


Resten av tiden har gått åt till att feja på i lägenheten.. men nu är det inte mycke kvar..små fix här å där.. men vi har ju ett dugligt hem.. å igår fixade underbara sambo in tvn i sovrummet.. för att försöka lätta lite på mina sömnproblem..har en ful ovana som heter somna till tvn.. =) Men inte ska ni tro att det funka igår.. nej då.. total recall från artonhundrakallt har aldrig varit så bra som igår.. så då är man åter på jobbet med ca 3 timmars sömn som back-up... nå idag sitter jag inne.. skönt.. har börjat känna mig lite krasslig efter ex antal timmar ute i minusgrader.. men det som inte dödar det härdar.. =)

Men nu är man tillbaka på månbasen har nästan saknat stället lite.. men har varit skönt med jullov tyvärr så är ju inte traktorfia här idag så man får kaffesällskap..


Men nu ska jag ta å dona på lite här...


Tudels & kissiez....

Snökaos...

Inte här iaf.. men om man läser tidningarna så är det kaos i södra sverige för dom har fått snö... det roliga är att det är samma visa varje år.. vet dom inte vad vinterdäck är???

Vi bor i sverige .. vi får snö.. varje vinter.. 5 öringen borde ha trillat ner nu... =)
å mer av den vita nederbörden har dom lovat.. lagomt till jul när alla ska ut på vägarna.. så antagligen så kommer det vara tok många olyckor. trist.. man ska köra förnuftigt.. så bråttom kan man väl ändå inte ha så man måste köra med livet som insats?!?

Är då trött som en gnu idag.. känns som om jag la huvet på kudden å sen så ringde klockan.. hängde inte riktigt med om jag fick nån sömn.. =) Fast det har ju gått några timmar mellan att jag gick å la mig tills klockan ringde.. så jag har ju uppenbarligen sovit.. bara inte fattat de.. =)

Nå sitter nere på beta nu.. sista dagen inna jul.. =) sen blir det lite andra missions imorgon å sen jullov.. weeiii..

Söta traktorfia kom med världens sötaste burk åt mig.. fylld med julgodis.. som hon gjort själv.. smaskens å sånt värmer hjärtat.. tack gulledu... =)

Måste fara å fixa dom sista julklapparna oxå.. å sen huvudbryt.. vad ska jag ge åt min pappa?? skitsvårt.. är helt idélös..
men hittar väl något till slut..

Har nu nedräkning tills jag kan åka upp till alfa å dricka kaffe i mängder.. lär behövas.. blir en lång dag idag.. att ska bäras upp i lägenheten å sen ska här börja packas upp.. huga.. men det är roligare att packa upp än att packa ner.. =)


Nä nu fortsätter jag med annat..

tudels

Dött värre...

Man blir ju nästan lite mörrädd när det är så här lugnt.. å så är det ju årets kortaste dag idag.. var det nån som hann med att se dagsljus???

Sitter å har nedräkning till att åka till beta.. då går tiden lite fortare iaf.. sen hem å dona på lite.. måste dock gå å lägga mig rätt tidigt.. fm imorgon .. så dåkliver man upp å väcker tuppen.. =) Sen är det ju mission väcka rusu oxå.. hon tenderar å morra på morgonkvisten.. men men skrämmer inte mig..=)

Satt för någon dag sen å diskutera julklappar.. ibland så börjar man fundera hur jävla pantad vissa är i skallen.. men men den personen tyckte nog hon var slug som satan.. det är nästan så att det blir skrattretande när man hör hur personen uppför sig .. snacka om att leva på en helt egen planet...

Men måste ju bara tillägga att igår så fick jag gosa med babysar.. lurviga goa såna.. träffa lilla homer och boris.. nonnes tosse så söta säger jag bara.. dock tyckte trassla att dom var lite läskiga i början.. sen försökte hon leka med dom.. då tyckte dom hon var läskig.. nå dom lär nog vänja sig vid varann..

Dom var då söta som socker.. Man blir lätt valpsjuk så att säga.. men det får vänta ett tag till. Inte riktigt tid med en valp just nu.. ♥


Försöker desperat att hitta julstämning men det går inte.. känns inte som om det är julafton om 3 dagar.. har liksom inte hunnit med.. december har bara sprungit fram.. men även om jag vill ställa in julen så går det tydligen inte enligt karamellen.. hon påstår att det finns andra som faktiskt firar jul å har hunnit med alla bestyr som kommer med helgen... vet inte riktigt om jag ska tro på henne..

Nå när jag blir diktator över värdlen kan jag ställa in julen precis när jag vill.. ha ha...


ja vad ska vi mer hitta på att skriva.. måste ut på stan imorgon å fixa dom sista julklapparna.. tänker så fint släpa med mig sambo... i år slipper han inte.. hi hi.


Å så är jag lite putt... skulle ju på julmiddag idag hos svämo... men det blev ju inget av det eftersom jag min ärtkork bytt skift.. nå får ju med en liten doggybag så det blir bra ändå...

Sen har jag ju mission gå ner i källaren å hitta grejer bland allt som jag har nedpackat sen några år tillbaka.. =)


Men nu ska jag ringa en vän


Tudels

3 dagar kvar...

Jepp snart är det lite jullov som gäller.. =)

Ska bli skönt å få vara ledig i några dagar.. å plus att sambo oxå är det.. kan inte bli bättre..

Dona på i läggan igår hade lilleskutt som sällskap.. så kul... hon hjälpte till å skruva å klösa trots lite nagelbrist.. hi hi...

Idag är det em på månbasen som gäller.. å kännns som halva månbasen redan gått på jullov ... otäckte lugnt..

Hann förbi karamellen idag innan jobbet å tog mig en kaffekopp.. snabba sociala vistelser här.. men bättre det än inga alls..

Så ikväll blir det mer pyssel i lägenheten.. tror vi faktiskt är så gott som klar till julafton.. inte illa... kanske inte fått upp allt på väggarna direkt.. men sånt ska man inte ha bråttom med.. blir bara fel då...

Lilla "frukosttvn" (60 tum) var rätt så jävla stor.. oooppss.. nå ingen risk att man inte ser tvn. hi hi..å idag kommer nog soffan oxå.. spännande..

Jag väntar med spänning på när jag ska kliva in i duschen första gången å lära mig hur fanstyget fungerar.. men självklart kommer jag inviga med massage, ångbastu  fotmassage å så tor jag att jag avslutar med tropiskt regn... kommer bli så kul å testa allt.. =)

Men nu ska jag invänta traktorfia så vi kan dricka lite kaffe...

Ha ha om 2 dagar är tigger äldre än mig...

Tudels


criminal minds...

avslutar kvällen med det... hunnit skruva ihop mina köksmöbler.. nu är det inte mycke kvar.. kanske imorgon blir första natten i nya läggan..





G´natt

uppdatering..

känns jävliggt jobbigt... men får väl ta å pleta ner lite iaf..

Åter på jobbet.. trött som en gnu sovit för mycke tror jag .. men skönt var det.. =)

Idag å sen 3 dagar till efter det ledigt.. nice.. skulle så fint förbi boris å homer igår men den planen gick i stöpet.. fast hade nog varit roligare att gosa med valpisar än att sitta å lyssna på fyllisars tugg.... för det är samma sak som ska berättas om å om å om å om å om å om ja mina öron blöder...

Innan alla hade fått i sig sin beskärda del av alkohol så var det himla trevligt.. men att sitta ensam nykter på fest det finns rioligare saker att förgylla livet med.. lr så har jag väl inte utvecklat min humor till det stadiet...

Men nästa gång stannar jag hemma istället om jag har jobb nästa dag.. för å umgås utan sprit.. det går ju inte...

otäckt att det fortfarande inte är ljust ute.. fast efter imorgon så går vi mot ljusare tider.. vill jag minnas.. dock är det ju ett gäng månader kvar av kyla å snö.. =)


 Ja ja.. nu ska jag fortsätta här..

Tudels suckers...

Underbara aftonbladet..

ha ha.. visst kan man bli glad ibland när man läser tidning oxå...
Näst intill skadeglad.. för detta är bland det roligaste jag läst på länge.. fnissar som en full fjortis..

klick å fniss

Så jävla bra.. han är klart min nya idol.... =)

Sitter ute på alfa å fryser.. så underbart jävla kallt ute.. men bara å vänja sig.. ska ju uthärda ca 5 månader till av vinter... ( det exotiska med att bo ovanför polcirkeln)

Å så är det bara 1 vecka kvar till jul.. jag hinner inte med.. kan man dra i nödbromsen???

Jo måste ju då oxå få tillägga att jag måste en sväng till IKEA igen.. jag borde få klippkort hos idioterna snart...

Nä det råd jag fick för många år sen stämmer... handla inte på ikea om du inte bor i samma stad som butiken... så jäkla rätt.. för dom är inte duktiga på att göra rätt.. finn 3 fel med ditt kök.. morr... men men har ju alltid nån å ta ut min ilska på.. =)


Å så ett litet inlägg som hänrör till mitt förra inlägg... står ju i tidningen idag att alla grannar till idioten som vanvårdat och misshandlat hunden i 10 år har vetat om det.. skäms på er förbannades människor.. jag önskar er en helt jävla värdelös jul å att ni får lida som den stackars hunden fått... å önska en ryggrad av tomten... annars kan ni lika gärna snubbla å dö... förbannades ynkryggar...
Ni är ju lika felkopplade i fyllepäronet som han...

Å aldrig mer kommer jag glo på en majbrasa var så jävla säker.. å hoppas fler gör som jag...


Tudels

Blir förbannad...

å ändå så illa berörd att jag gråter...

läs kuriren från igår.. en underbar schäfer har fått somna in efter att den var så gräsligt vanvårdad... det är fördjävligt.. idioten som haft hunden har tydligen en ny schäfer valp nu.. men om jag ser idioten ens i närheten av ett djur så kommer jag ta det ifrån honom.. plus att jag kommer att spraka idioten så han oxå får lida ett tag.. om du är intresserad av vem det är så hör av dig till mig.. sånt här ska spridas fort som satan.. han är anmält av flera till länstyrelsen.. å ju fler som ringer ännu bättre.. skottpengar på såna här idioter tycker jag.. hur fan kan man behandla ett djur så illa... varför??? det är ju du som väljer att ta in den i din familj.. ursch.. jag blir så upprörd och förbannad när jag tänkter på det..

Nu är det dag att ta fram namnlistor för vi behöver djurpolis i sverige.. Måste ju ta ut min ilska på nåt sätt...


fy fan det är allt jag kan säga..

Måndag hela veckan...

Huga.. blir trött av bara tanken på att jag ska kliva upp kl 04:15 varje dag fram till julafton .. eller lite lögn är det.. lör och sön får jag sova till kl 07.. men sen så är jag ledig hela julhelgen.. så skönt..

Nu är det bara småfix kvar i lägenheten så det är nog klart innan jul iaf.. så himla skönt... då hinner jag få fram min dumma julgran iaf =)
å ett gäng av mina snögubbar..

Nå sitter just nu nere på beta å har nedräkning tills jag kan åka upp till alfa å hälla i mig kaffe.. så himlas gott och behövligt..


Men nu orkar jag inge mer...

Tudels

Blir lite mörkrädd..

Oki.. gnällde lite om kommentarer i förra inlägget.. men efter att ha läst lite andra bloggar så är jag nog lite glad över att man inte får så många kommentarer ändå..

För hur kul är det om man från helt främmande människor dagligen får nerskrivet att man är ful, fet trög osv??

Va fan.. om man känner att personkemin inte stämmer så behöver man väl inte ösa en massa skit å goja på den personen.. sunt förnuft borde väl kicka in nån gång.. Det finns folk jag tykcer är lika sluga som min badrumsmatta men inte är jag otrevlig för det.. jag väljer däremot att vistas så lite som möjligt runt den människa om vi skulle råka hamna på samma ställe så kan ni lita på att jag drar så fort så fartränderna inte hänger med.. men dum är jag sällan  ( visst finns det gånger när jag inte heller är så slug å talar innan jag tänker) men bättre att gå undan.. det är ju inte deras fel att dom är ärtkorkar lr?? =)

Men blir situationen sån att man inte kan dra sig undan så är det ju alltid bättre att hålla med patienten  tycker jag ... =)

Nå nog om det.. man ska inte vara dum bara för att hävda sig själv..
Alla är vi ju olika och ska accepteras på sitt sätt.. ( inte då idioter som utför kriminella grejer typ pedofiler å sånt.. men jag tror ni vet vad jag menar.. )


Kan ju då snabbt byta ämne å så.. har lite svårt å hänga med i svängarna med detta väder.. för det är ju inte som det brukar..

Måndag förra veckan höll jag på att förfrysa när jag skulle till jobbet.. endast -32 grader.. huga..

men denna vecka är det plusgrader ?!?   Igår fick jag upp hoppet lite på morgonen här på månbasen.. vid 06 så snöade det.. dalade nere massor med lovvikavantar.. så himla mysigt.. men tyvärr försvann det lika snabbt och plusgraderna smög på .. =)

Känns som lite galet när det är plusgrader i december.. iaf när man bor 10 mil norr om polcirkeln..

Å kom på igår att helskotta det är ju typ jul om 2 veckor.. hallå .. vart tog tiden vägen ?? Jag har inte tid att fira jul ännu. så antingen ställer vi in den eller så skjuter vi upp den..


Nä nu ger jag upp det här..

Tudels

Weeiiii hoooo

Gud vad jag är inspirerad till att blogga... NOT... sen att kommentarerna bara hagla in NOT gör det bara roligare...


Nå vad göra...

Sitter nu nere på beta.. å kämpar på.. är lite trött idag.. men sånt som ingår.. tror paltkoman från igår inte har gett sig ännu.. =)

Lägenheten går sakta framåt.. idag kommer resterande från ikea och så kommer badrumsskåpet och mediamöbeln som det så fint heter.. så nu känns det faktiskt som om det finns hopp att fira jul i nya läggan.. kanske jag tom hinner få fram min granjävel som fortfarande är i kartongen i bilen.. jepp inga äkta granar här inte.. dom får fint fortsätta växa i skogen.. =)


Avslutade gårdagen med mys framför tvn.. vi kollade flickan som lekte med elden.. helt ok.. nu är det bara att vänta på sista filmen.. så en massa mys och glass i stora lass.. bästa kvällen på länge.. lite tid att bara slappa har det varit brist på.. men nu tyckte vi att vi förtjänade det.. =)

Det blir ju full rulle idag igen.. ska bona golvet sista svängen i sovrummet idag.. sen är det bara att slänga in möbler där.. =)

Sitter ju å håller tummarna på att svärfar ska få komma hem snart.. annars måste ju det där fågelskrället fortsätta bo hos oss.. å hon kan lätt gå en på nerverna ibland med sitt "kvittrande" ( läs skrikande)..

Nå nu ska jag se till att bli lite piggare...
Läsa tidningarna å bli mer eller mindre upprörd.. hi hi

Tudels suckers..

Ställer in julen...

Jepp jag ställer in den här julen... skiter i allt vad jul heter.. för har noll julstämning.. kan ju bero på att jag fortfarande bort i en kartong och inte har en färdig lägenhet att pynta.. =)

Men det tar sig sa mordbrännaren.. nästa vecka borde allt vara så gott som klart.. så himla skönt..

Har ju hunnit vara ledig en hel helg.. så skönt.. var på julbord.. himla gott.. fast jag är ju en foodlover så..

Har blivit mörkhårig oxå.. totalt less på det blond.. så det var dags för en förändring...

Annars går den mesta lediga tiden till allt stökande med att få läggan klar. ska bli så kul när allt är på plats.. det enda som känns lite surt är att mitt vardagsrums bord kommer först vecka 1.. men den som väntar på nåt.


Nå det var en liten updatering.. nu ska jag fluffa bort till konfettie med familj å dricka kaffe...


Tudels

Sanning....

An insincere and evil friend is more to be feared than a wild beast;
 a wild beast may wound your body, but an evil friend will wound your mind.






Buddha

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!