Måste bara få säga..

Jag är mycket stolt över mig själv... Jag tänker faktsikt avsluta året i en tröja med fjärilar på....

Mycket stort framsteg för mig... =)

stora kramar till alla mina kära vänner..

Älskar er å tack för att ni finns...

f*n oxå...


nå inte blir d nå skoteråkning idag.. det är så fin storm ute...

får väl fördriva dagen på nåt annat sätt... hoppas vädret lugnar ner sig..


Gott nytt år på er alla

skönt..

Så efter kl 20 så behöver jag inte jobba nå mer i år.. =)
Det känns skönt.. imorgon blir det lite skoteråkning å sen så blir det fest hos trulli =)

Ska å jobba med min karamell om några dagar så himla kul.. då känns d oki att fara å slava lite... =)

Sen längtar jag till början av februari då det bär iväg till sthlm igen.. shoppa lite.. =)
Finns lite större utbud där..

Hoppas mitt paket har kommit idag.. vill ha mina nya hårgrejer.. så jag kan testa det nya schampoot.. å få se hur det luktar.. det är det som är mest roligt med tigi att dofterna är underbara.. sen att det var bra för lockar gör d ju bara bättre.. =) Kanske man kan börja bli mer kompis med krullet man har i skallen =)
Iofs så ska jag vara ganska tacksam över mina lockar.. dom går ju å kamma bort, så jag slipper ju en massa galna korkskruvar..

Nå.. sitter å försöker få tiden att gå det är lungt här ute på månbasen.. men men går ju inte direkt å speeda klockan fast man ibland har god lust...

Blev så himla arg igår när jag läste vissa saker.. d får finnas en måtta med vad folk kläcker ur sig.. nå vi vet ju vad som är rätt å vad som är fel... men man blir förbannad ändå... morr....

Nej ska försöka lura klockan med godis lr nåt...

puss puss mina kära....

Rubriklös...

Kom inte på nån bra rubrik.. nu är julen förbi och för vissa är det en höjdpunkt som man firar med familj oh vänner.. å allt är så himla sockersött.. tyvärr är det inte så för alla... kring jul tänker alla på varann och man bryr sig om varann på ett helt annat sätt än resten av året... vi skulle lägga denenergin och omtanken på varann hela året å inte bara på en helg.. d krävs så lite för att visa att man bryr sig, att man uppskattar det man har.. jag vet själv att ibland är man duktig på att ta för givet det man har runt sig och glömmer bort å visa lite uppskattning.. vi lever i ett stressat samhälle, men om man bara stannar upp 1 minut å tänker.. man behöver inte ge presenter åt varann, det räcker med ett samtal, ett sms lr nåt så enkelt som en kram... d kan värma så mycke mer än man kan tro...  å en människa kan gå väldigt långt på lite uppskattning...

Vi är ganska duktiga på att gnälla över små saker, alla har det ju alltid bättre,å så...

Men samtidigt så ska man nog komma ihåg att i mångas ögon så är vi själv dom där andra som har det så jävla mycke bättre..
Det finns så många människor som lider i det tysta, som inte har det så himla lätt.. å ändå kan man tycka att dom har det bättre.. Jag kan nog säga att jag har det ganska bra.. underbara vänner som jag älskar och uppskattar, fast även jag är dålig på att visa det ibland, men försöker iaf.
Jag har en underbar familj, tak över huvet och mat på bordet ( bara jag ids laga) å jag har ett jobb å gå till...

Så jag ska inte gnälla men även jag har tänkt mer än en gång att jag kunde ha det så mycke bättre, mest är det väl pengafrågan som tryter.. =)

Men man ska nog stanna upp å titta på det man har, då inser man nog att det inte är så himla illa ändå..

Det finns inge ont som inte har nå gott med sig.. å mitt nyårslöfte till mig själv är att jag ska försöka att se det positiva i varje situation  =) Å inte vara så snabb på att döma ....

Har faktiskt skärpt mig mycke.. det finns alltid saker å personer som man stör sig på, men istället för att reta sig så kanske man ska försöka se det goda i varje situation ocn person.. =)

Det är väl inte så lätt alla gånger men bättre att försöka å misslyckas än att inte våga alls.

Hoja, det låter verkligen som en massa moralpredikan.. men ibland får man väl bejaka den vuxna i sig.. =)

nej jobba sig lite..

Julen är över...

Så nu är det ett helt år kvar till nästa gång.. =)

Julen var lugn å skön.. var hemma med familjen å njöt.
Juldagen så blev det lite fest med tjejerna på hemmaplan.. å dagen efter så slöades det hela dagen....

Snäll hade jag varit i år oxå.. fick julklappar så =) Karamellen skämde bort mig som vanligt tusen tack pigan =)

Idag har jag varit på dop å samtdigt lite släkt träff med kusarna från söder.. det är inte så ofta vi kan träffas så ibland är det riktigt kul... Lellebus var rund å go om magen så nu är det bara att vänta till slutet av april när babyn kommer =)

Blir å åka ner i slutet av april för då är det 40 års fest å bröllop..  ska bli kul å komma "hem" en liten sväng å säga hej åt alla.. samtidigt passa på å träffa mitt gudbarn Maddis där nere det börjar bli ett tag sen.. har bara surrat i telefon med henne dom senaste åren.. =)

nej nu ska jag fluffa iväg på bio..

en stor kram till cc tänker på dig....

dan före dan...

Det blidde en pojke imorse.. kul kul..fast jag trodde att det skulle vara en flicka..

Hade seriösa sömnproblem igår, har väl somnat efter kl 01 nån gång å kl ringde 4 så gissa om jag var trött i båda ögonen...

I morgon är den underbara julaftonen här, skönt sen är et ett helt år kvar till nästa gång.. har inte haft en uns julstämning i år så för min del så känns det som en vanlig onsdag.  Ska väl se om d kanske smyger på en lite julkänsla under dagen.

Ska å slita några timmar på grillen ikväll... känns ju inte så lockande, men men jag har ju rätt arbetskamrat så d är väl det som gör d värt. å pengar oxå för den delen... d sprutar ju bara ut pengar från ens konto under december så lite extra i kassan är inte helt fel.

Jag å min älskling bestämde att vi ska fara till lule å shoppa lite under mellandagarna lr efter nyår.. ska bli kul men en lite utflykt =) Å få köpa lite nya kläder. =)

Ska å äta tårta hon snöflickan idag å dricka 5 liter kaffe så jag orkar hålla mig vaken hela natten... antagligen så kommer jag att vara mer lr mindre som en zombie i morgon men ska försöka att vara lite allert iaf.

nä... ska hälla i mig en massa java nu ..

sakna...

Jag börjar faktiskt sakna min karamell lite jävla mycke.. trodde att nu när man byter jobb så borde det bli lättare att umgås för tiderna blir till det bättre.. men tror fan att nån skrev om hennes schema å förstörde alla mina planer.

Sen är det väl så oxå att man har ett liv som ibland kommer i mellan.. nå hinner väl träffa henne förr lr senare... skulle tro att det är lite fullt upp på schemat med allt julstök hon har framför sig. =)

Var på julbord i lördags det var så himla gott är typ fortfarande mätt efter allt =) Å så fick jag dricka min efterlängtade irish coffé.. så himla gott sen har fröken lyckats dricka alla slags mjölkdrinkar hon kom över =) Dom som känner mig vet hur kul jag hade på söndag.. =) Lite ont i magen men var inte bakis iaf.. nåt positivt.. min älskade virro kom oxå ut på lördag å vi har dansat som aldrig förr å vi var på krogen redan kl 23.30  å d är inte vanligt.. men då var jag himla less på stället redan vid 1 så halv 2 tog jag darligen å så gick vi å hämta monstret å gick hem..

Igår gick helt å hållet i slöhetens tecken... vi kollade 4 avsnitt av heroes sen så kollade vi taken.. den var jävligt bra.. dom som inte sett den så se den!!!

det enda vettiga vi gjorde var att fara ut med monstet till firman så hon fick springa av sig lite.. där träffade hon ju bamse å dom busade på som bara den.. vilket gav resultatet att våran lilla hund inte var vit längre utan grådammig med lite olja i pälsen.. skitsnygg.. så matte å husse har tvättat å torkat sött liten vovve på söndagkväll.. sen la hon sig å sova vid husse i soffan.. =)

Efter alla filmer å serier så var det bara att gå å knoppa eftersom kl ringde så fint 04.00 idag jag var ganska trött å d var kallt ute.. vilket gjorde det mindre trevligt å kliva ut.. biljäveln var svinkall så jag har tyvärr struntat i miljön i morse å haft bilen på tomgång i ca 10 min innan jag ens tänkte tanken på att kliva in i den.. ja d har hänt nåt med min motorvärmare.. kontakten går inte att tryckas in i stolpen, så jag har felanmält det.. förhoppningsvis så är det fixat tills senare idag.

Ska ta en lunchdate med lilleskutt idag efter jobbet.. ska kolla med karamellen om hon vill följa med hon oxå...
Sen imorgon så blir det jobb, jobb  å lit mera jobb.. men jag får slita några timmar med karmellen så d är nåt att se fram emot...

nä nu har jag tuggat på nog länge här..

torsdag...

jaha har sovit ganska länge idag men ack så skönt det var.. fastnade framför tvn igår å vips ¨så var klockan 1...

Så jag slog upp mina ögon först vid 10 idag... ska ut å jobba lite å sen blir det till att vara hemma å städa.. ska försöka få bort lite tvätt oxå.. å stryka skjortan till på lördag.. suger på strykning av skjortor så d är väl lika bra å börja idag så kanske det blir bra innan lördag.. sen är det bara fyra dagar kvar tills jag får fara till ninusgull å hon kommer göra mig så jävla fin i håret.. dricka glögg ska vi oxå göra =) å fnissa lite skulle jag nog tro..

Vårat fina väder har ju fått spunk.... nu är det så gott som vårväder ute.. lagomt till jul.. men men det är ju vitt ute iaf.

Var å fika med lilleskutt, svägerskan och lillobert igår..
Sen for vi till lilloberts blivande hem å surrade lite skit å jag passade på att låna en skjorta av svägerskan så har jag alternativ på kort lr långärm till på lördag..

Sen var jag förbi virro å surrade lite skit å skrattade åt våra fina små hundar som är lite lätt skadade.. =)
men dom är ju charmiga å har personlighet.. det borde ju räknas lite.. =)

nej ska fluffa ut en sväng nu ....

ingen rubrik..

igår blev en blogg fri dag.. hade inget vettigt lr ovettigt att pleta ner....

Sitter nu framför datorn å halvsover.. =) Skulle så fint försöka sova länge idag.. Jag ska jobba natt så d är lika bra.
Men min hjärna tyckte inte lika som mig så jag vaknade strax efterkl 8.

Får väl försöka sov alite på dagen sen. =)

Förösker få lite julstämning.. men jag hittar fasiekn inte den.. =)
Ändå har jag bombadera lägenheten med snögubbar å tänt alla fina ljus men den kommer inte.. känns mer bara som en helt vanlig månad.

Upptäkte igår att min lilla trassla är på väg att bli tjej för virros två killar var himla intresserad av henne, å farbrorn brukar annars hålla sig långt borta från henne för hon är ju en läskig valp.. men igår gick han efter henne, lukta som bara den viftapå svansen å slängde upp rosettöronen, så skulle tro att saker är på g. Fast hon är ju bara 6 mån men små hundar är väl kanske tidigare.. stor har hon blivit oxå, täcket jag köpte åt henne i början av vintern var då som ett tält, nu sitter det perfekt.. så nu får hon inte växa nå mer.. =)

Till helgen blir det julbord.. får fröken svulla igen.. me like a lot...
Å så är jag ju ledig så jag kan ta mig en irish coffe.. har gått å varit sugen på en sån länge.. bara dök upp i mitt huvud så där.. =)
Idag fyller Patrik år så ska väl gå över sen när älsklingen slutar å äta lite tårta...hmmm måste nog ringa å kolla så dom är hemma å att cc bakat en tårta.. =) Annars vet jag att hon har bakat en massa pepparkakor.. =)

Har som glömt bort en viktig jultradition.. jag har inte varit å handlat nån chokladtomte åt cc, hon brukar alltid få av mig i december å så blir hon så lycklig =) hi hi...

Jag ljög....

Inte blev d nån sovmorgon.. Jag klev upp före tuppen och före klockan.. 3 min innan den skulle ringa så vaknade jag... =)
Så nu sitter man i vaktpostering beta å försöker få liv i ögonen....

Blev en myskväll igår efter att jag tog en snabb sväng runt lägenheten och städade frenetiskt...
Men nu törs man ju släppa in folk i den igen.

Ska då fasiken sova idag när jag kommer från jobbet...fast är väl pigg som en lärka då.

Igår ringde ett samtal som jag nästan hade väntat mig.. Börjar kännas som en vana att varannan söndag så kommer det.. men d kanske bara är inbillning..

Men jag var tuff för en gångs skull å sa nej.. visste ju att jag måste kliva upp kl 4 idag så att en fundera på att vara vaken efter kl 22 är dumt.. =)
Man blir lite osocial när man jobbar fm men man orkar fasiken inte...

Idag ska jag då masa mig ut å äta tårta hos lilla rusu hon blir ju ett år vackrare.. =)

fast tror jag smyger bort till henne tidigt så är d fortfarande lite lugnt.. innan det blir folkstormning=)

Ja, å idag när det inte snöar å inte är tusen minus grader så blåser d så in i h-vete...
Detta väder suger ...

Snöflickan har ju farit iväg å övergivit mig i 5 dagar.. Inte snällt tycker jag men hon kommer ju tillbaka så jag får nöja mig med det =)
Fast d kommer bli lite trist.. =(

nä nu ska jag gå ut en sväng så jag piggnar till

Marionetter



Det sitter en herre i himlens sal

och till hans åldriga händer

går knippen av trådar i tusental

från vart människoliv han tänder.

Han samlar dem alla, och rycker han till

Så niga och bocka vi som han vill

och göra så lustiga piruetter

vi stackars små marionetter.


Vi äta och dricka och älska och slåss

och dö och stoppas i jorden.

Vi bära den lysande tankens bloss,

vi äro så stora i orden.

I härlighet leva vi och i skam,

men allt som går under och allt som går fram

och allt som vår lycka och ofärd bådar

bara ryck på trådar.

Du ådrige herre i himlens sal,
när skall du tröttna omsider?
Se dansen på dockornas karneval
är lik sig i alla tider.
Ett ryck i tråden - och allting tar slut
och människosläktet får sova ut,
och sorgen och ondskan vila sig båda
i din stora leksakslåda.


*************************************


From childhood's hour I have not been
As others were - I have not seen
As others saw - I could not bring
My passions from a common spring -
From the same source I have not taken
My sorrow - I could not awaken
My heart to joy at the same tone -
And all I lov'd - I lov'd alone -
Then - in my childhood - in the dawn
Of a most stormy life - was drawn
From ev'ry depth of good and ill
The mystery which binds me still -
From the torrent, or the fountain -
From the red cliff of the mountain -
From the sun that 'round me roll'd
In its autumn tint of gold -
From the lightning in the sky
As it pass'd me flying by -
From the thunder, and the storm -
And the cloud that took the form
(When the rest of Heaven was blue)
Of a demon in my view -

Snö fritt...

Ja nästan iaf.. det snöar ju inte ner från himlen... å det var inte tusen minusgrader heller.
Riktigt skönt att kliva upp...
Var dock lite trött i ena ögat.
Fick äta julbord igår .. så himla gott trodde jag skulle se ut som en julgris efteråt, men d rymdes inte så mycke mat i lilla mig.  Men jag var mätt å belåten....

Sitter nu i vaktpostering alfa å försöker få nåt gjort, fast idag var en ganska lugn dag.. lyckats göra bort d mesta igår, lite dumt dock för då går tiden inte riktigt lika fort..

Ser fram emot en ledig dag då jag kan ta tag i vårat hem å städa lite å så hade jag behövt tvätta lite.. ska köpa kläder som tvättar sig själv tror jag.=)

Tror jag ska ta å ringa å sjunga till lilla rusu snart, hon ska ju ändå upp å jobba så hon kan inte sjusova...

på återseénde...

fortfarande snö..

Ja d snöar ute fortfarande...

Sitter nu å väntar på att få åka från vaktpostering alfa.
Hem i rask takt å svira om lite kläder sen iväg till julfest..
ska bli så kul, dock inte kanske bilkörningen dit i detta helvetes väder..

Snö snö å åter snö.. å skulle d kanske sluta snöa så då blir det -30 grader, så d är ju å välja mellan pest lr kolera....

Kan ju tala om att efter att ha lyssnat nrj en hel dag så är jag nu ganska less på kevin´s vinnar låt..
Den tjatas inte alls ut på radio.. första 15 ggr så var den ju bra.. nu är d inte lika kul å lyssna på den.

Nej ska ta å runda upp här..

snöklimp i huvet på kung bore

så kul med snö...

NOT!!!!  Ja 15 cm minst av den förbannades snön har rasat ner inatt... att gå ut med hunden på morgonen är som ett enormt träningspass.. Jag hatar å plumsa...

Sen när man går ut för andra gången för att åka till jobbet så ser manprojekt skotta fram bil... vet att den är där under all snö...  Å jag ids inte ens börja å förklara hur vägarna ser ut...

Det jag kan trösta mig lite åt att d är just snäppet värre nere i söder för dom har nog full kaos.. d kom ju snö i år igen.

Sitter å har nedräkning till d är dags å få äta julmat.. =)
Först i helgen å sen även nästa helg. =)

Det jobbiga med allt är ju samma dilemma som man jämt har som tjej... vad ska jag ha på mig???

Men d brukar lösa sig i sista stund..

Nej ska göra lite nytta..

Tihi..

Hur verkar Tihi? 
Tihi är ett preparat som ökar halten av serotonin. Detta medför att sinnesstämningen förbättras och att man känner sig mindre nedstämd. Endorfinet reducerar smärta och ökar välbefinnande. kan dock ge förvirring i början, vilket försvinner om man bara fortsätter att inta Tihi enl anvisningar.

Vad används Tihi för? 
Tihi används för att behandla olika former av personliga problem. Hon kan med fördel användas vid hungerkänslor då hon är mycket duktig på matlagning. Hon går även att använda när du är uttråkad och vill hitta på något roligt. hög mysfaktor

Observera att familj och bekanta kan ha ordinerat Tihi för annat användningsområde och/eller med annan dosering än angiven i bipacksedeln. Följ alltid ordinationen och anvisningarna på etiketten på förpackningen.

När skall Tihi inte användas? 
Tihi bör ej användas av människor som är oansvariga, oärliga, skrytaktiga eller egoistiska. Vid överkänslighet mot mat, ärlighet, nöjen, humor och romantik bör Tihi undvikas.(vad beredd på förändring i kroppen)du skall gärna träna då och då

Otrogna män skall heller aldrig behandlas med Tihi eftersom det finns risk för att denna typ av tablett kan orsaka allvarliga skador på deras kroppar och psyke.

Att tänka på innan och när Tihi används 
Tihi bör ej blandas med alkohol då slutar hon att fungera 
Tihi bör ej lämnas utan uppsikt då det serveras oxfile, bakad potatis och bearnaisesås.
stark mat samt salta godisar och torrkött.

Vad ska du undvika när du skall använda Tihi?
Effekten av behandlingen kan påverkas om Tihi intas samtidigt med liknande läkemedel. Tihi är ett original; hon bör därför inte förväxlas med billigare kopior som utlovar samma resultat.

Hur du skall använda Tihi?
Det är viktigt att du alltid intar denna tablett regelbundet och noggrant följer dessa anvisningar. Det är viktigt att hela kuren fullföljs, annars kan problemen blossa upp igen. Tihi bör intas med respekt och kärlek.

Vad händer om du tagit för stor dos
Det går inte att få för mycket av Tihi.

Vilka biverkningar kan Tihi ge?
Liksom alla läkemedel kan Tihi ha biverkningar. Biverkningar är vanligast i slutet av behandlingen då hon kan ge upphov till exempelvis irritation. Biverkningarna upphör dock relativt snabbt och de allra flesta vill börja använda Tihi igen. Tihi är alltid beroendeframkallande.

Om något av följande symptom uppträder skall Du genast sluta ta Tihi:

* Otrohet
* Egoism

Förvaring och hållbarhet
Förvara Tihi varsamt; gärna i romantisk och mysig omgivning. 
Tihi förvaras oåtkomligt för fjärilar. 

Tihi verksamma ämnen blir mer effektiva med åren, därför finns inget utgångsdatum.. 
Tihi har utgått ur sortimentet.....

idolkväll...

yes... kevin vann idol precis som jag ville.. Jag var tom duktig och röstade.

Så nu ska jag kolla nyaste avsnittet av merlin sen sova..

snöelisnö...

ledig fredag..

Ja, var ju som ledig idag... självklart så slår vi upp ögonen redan 07:50... tada... dags å vakna nu...
Morrade lite för mig själv.. sen klev jag upp.. gjorde lite fika å gick ut med trassla.

Å såg genast att kung bore bytt ut kyla mot snö.. d tydligen det ena lr det andra som gäller i vinter.

Fluffa in å bytt kläder sen kände jag att det luktade nykokat kaffe från gammeljobbet så jag tog trassla ut i bilen for upp till rusu å drack gott kaffe...
Hon såg lite förvånad ut när vi dök upp... Där surrade vi lite skit å så passade jag på att putsa lite överallt på valfria saker när jag ändå var där.. måste ju hjälp min lilla rusu för d är hon mot världen vissa gånger...

Nå efter några koppar kaffe styrde vi kosa tll lilleskutt å kolla när hon hade lunch så vi kunde dejta..
Men sådan god självkännedom som jag har så visste jag att om jag åker hem å väntar på dejten så kommer jag att förslappas i soffan å sen inte idas så jag for förbi kära kusin å drack kaffe å åt så himla goda lussebullar..

Hon har verkligen en talang för att baka kära kusen....
Trassla underhöll hennes söta son så gott hom kunde å han skratta frisk.. =)

Sen blev d lunchdateå lite mer fluff på stan... nu är jag äntligen hemma å väntar på att min älskling ska komma hem å ge mig lite kärlek...

Blir nog väldigt lugnt ikväll jobbar imorgon och sen är det julfest som gäller.. kul kul..

nu ska jag slappa...

Information..

då har man varit å packat skallen full med info igen å blivit mer lärd än tidigare =)

Helt okej dag faktiskt.. den sprang iväg fort, så nu är man hemma å har haft hundvård.. =)

Borstat å klippt klor.. å satt balsamspray under tassarna så kanske det fastnar mindre snö..

Nu ska jag intaga föda..


Det blev inte såmycket till föda.. blev mer bantning idag.. hitade inge kul att äta... så jag gav fan i det helt enkelt.

Nu har jag löst nästan alla julklappsbekymmer.. känns rätt skönt att d är ur världeredan nu.. Jag är ju som annars den som springer å fixar allt dan före julafton för jag intalar mig själv hela december att jag hinner..
I år besparar jag mig den stressen...

Nu ska jag glo criminal minds....

Jaha..

Så snart dags att gå hem...  imorgon är d kurs med kurt som gäller.
Måste man anstränga dom grå igen.
Tur att jag har snöflicka med mig så d blir glädje i det hela.
Sitter nu i krigspostering Alfa.. å väntar på att fienderna ska anfalla... dom har skött sig bra idag..
men jag vet att dom ligger bakom snödrivan så väntar på att hoppa på liten oskyldig tihi.

Masade mig upp från vaktpostering beta, d var kallt å det var snöstorm, men jag hoppade mellan minorna som en kanin jagad av en havsörn, så jag tog mig fram.
Försöker nu få tillbaka värmen i kroppen...

Är mega sugen på nåt.. hade tom kunnat äta en sliskig kaka lr bulle från singelkafét, å jag gillar inte slisk.. men nu bara för att jag inte har något att stoppa i munnen så är man ju sugen på allt möjligt..
Tror jag ska åka i illfart från jobbet till kp å blanda 4 ton godis å bara trycka i mig =)



tata

dålig humor..

Men jag skratta iaf...

Nalle Puh
En dum, halvnaken björn. Livnär sig på honung. När honungen är
slut så snor han från andra. Är det så det ska vara Uppmana till
stöld. Ska det vara en förebild

Nasse
En nazist. Dom har en nazist med i serien!
Det är nåt som är fel. Här kämpar vi för att stoppa NSFs framfart i
Sverige och har helt glömt bort att en av våra mest populära serier
har en nazist med. Bilden av att Nasse är feg och rädd för allting är
bara en yttre mantel. Han sitter och smider planer för att kunna ta
över världen och skapa den perfekta rasen.

Tiger
Han hoppar på helt oskyldigt folk. En uppmaning till våld! Ni vet hur
det är på gatorna. Våldet och tittande på Nalle Puh går hand i hand.

Kanin
Han har damp. Får raseriutbrott utan anledning. Står och hoppar
skriker som han vore galen! Vilket han är. Oxå en figur som
fördummar barnen när dom sitter där och tittar.

Ior
En manodepressiv åsna. Ingen bra förebild.
Folk känner igen sig i Ior. En uppmaning till självmord.

Uggla
Läser sagor för dom små djuren och tar fram sina leksaker.
Killen är helt klart en pedofil.

Sorken
Jobbar nattetid i underjorden. Helt klart en langare som sprider sitt
knark till alla djuren i skogen. Spindeln i nätet. Har sin egen maffia
och dominerar skogen.

Kristoffer Robin
Killen är sjuk i huvudet, lider uppenbart av hallucinationer! Han
pratar med gosedjur. Det säger väl allt?!

********************************************************************************************************

Taoister: Shit happens
Hare Krishna: Shit happens Rama Rama Ding Ding
Hinduister: This shit happened before
Islamister: If shit happens, take a hostage
Zenbuddhister: What is the sound of shit happening?
Ateister: No shit
Buddhister: When shit happens, is it really shit??
Konfucianister: Konfucius says, "Shit happens"
Sjundedagsadventister: Shit happens on Saturdays
Protestanter: Shit won´t happen if I work harder
Katoliker: If shit happen, I deserve it
Jehovas Vittnen: Knock, knock, "shit happens"
Unitarister: What is this shit??
Mormoner: Shit happens again and again and again
Judar: Why does this shit always happen to me??
Rastafaris: Let´s smoke this shit!!

varför sova....

Jag hade då sovmorgon idag.. börjar först kl 12 så tänkte jag skulle sova på lite...helt onödigt tyckte min kropp å knopp som slänger upp ögonen strax före 6 då bubben går ut genom dörren till sitt jobb... Varför varför????
Försökte desperat somna om.. men icke sa nicke.. tokpigg på båda ögonen så jag har gjort d alla andra med sömnsvårigheter gör på morgonen jag har blängt nyhetsmorgon på tv4... så kul var inte d... sen har jag tagit tag i disken som stått ett tag.. försökt blänga bort den men den vann argaleken så jag fick glatt fylla diskmaskinen själv...

Fenomenet diskamaskin är rätt kul.. alla säger ju att man ska var glad när man har diskmaskin... d blir ju så enkelt å diska... ska faktiskt ta å berätta att det är dödens jobbigt att fylla denna maskin å ännu mer till utmaning att sedan tömmma den... så inte fan är d nån dans på rosor å äga en diskamaskin.. den är väldigt krävande...

När jag då pulat på ett tag så dök yrvädret hund fram å tittade på mig som jag vore knäpp.. hon lider ju inte av sömnproblem iaf.. sover säkert 18 timmar varje dygn.. =)
Ut på en liten promenix med henne å märkte att det fortfarande är minus svinkallt ute...
Så är det inte så man fryser ihjäl ute så är det meningen att man ska snöa bort....
 
Nä nu ska jag ta å äta lite frukost å läsa tidningen...

fortfarande svinkallt..

Hoja jag fryser som satan å att man är trött när d är kallt gör d bara värre...

Har jobbat som en gnu idag.. å hunnit med å fika med brudarna på singelkafét.... =)
Där blev d en massa fnitter för detta är gänget som har otroligt låg humor å en fantasi som inte hittar spärrar..
Men d är det som gör oss så underbara...

Har just kommit från svåger å svägerska med magen... ska försöka vila på ena ögat en liten stund...
Tror jag är i komastadie annars vid åtta tiden =)

såjnes

Förbaskades morgon...

Trött trött... å lite små sur.. vaknade kl 02:54 i natt å då var jag pigg.. men d var en timme kvar till klockan skulle ringa så jag vägrade kliva upp för behöver dock lite sömn för att funktionera som människa...
När klockan sen rinde 4 så var jag så himla trött så jag såg rosa mamutar promenera omkring ute på vägen...

Nå d var ju bara att kliva upp å gå ut med monstret.. piggnade till lite av friskluft...
Så nu är jag väl halv vaken...

Sur som satan blev jag när jag skulle till jobbet.. snörök som bara den, å idioten som låg före mig var ju bara tvungen å köra nära väggrenen så det blev ännu värre.. synd att jag inte såg regnr för då hade jag hemsökt personen när jag dör...

Tänk om alla kunde köra bil som jag ville... allt hade blivit så mycke lättare då.. men d lär ju knappast hända..

Nej nu ska jag göra nåt vettigare...

säger bara ab imo pectore...hihi..

tibax...

Såja nu är d snart dags att gå hem... Kung bore har lättat lite på kylan... å ersatt den med den underbara nederbörden i vitt...

Pratat med Frisören idag å d blir som jag tänkte mig.. Jiiippppiiii så jävla snygg jag kommer att bli ( älskar min självironi )
Men kommer nog å känna mig mycket mer fin än jag gör nu... =)

Sen är d kaffedate imorgon å för att jag har iq som en fiskpinne så har jag lagt in d som memo i telefon.. d är tragiskt vad lite info ens hjärna orkar hålla fast vid.

Imorgon kl 06:30 kommer projekt spännande att starta.. jag ska då ringa å väcka monstret rusu... å hon är inte charmig när man väcker henne.. å anledningen till det hela är att hon ska till käftis å d lär ju bara göra henne mer sockersöt...

Själv får jag väl åka hem å be älsklingen slå en hammare i skallen på mig så jag somnar.... klockan ringer 04:00 imorgon... å då brukar man ibland vara trött i ena ögat.. Sen så har dom lovat mer svinkallt imorgon än vad det var idag....burr!!!!    Fördelen är väl att man vaknar rätt fort i den kylan..

Prata just med lilleskutt å har tvingat henne att skaffa sig en blogg så man har nåt kul att läsa.. för hon är rätt crazy så d kan bli kul å få hennes knastankar på papper.. (skärm)

Fick även därifrån order att d var dags å komma å fika hos henne å lillebror..
Bara att jag lyder.. =)

Åh.. min andra lillebror messa en blid på sin lilla hund han ska köpa åt mig.. nonnes tosse vad söt den var.. som en liten nallebjörn.. den kommer dock att bli ganska stor när den är vuxen.. ska bli kul å se hans sambos lillhunds reaktion..
Mysko är nämligen en enorm fjollpåse som är rädd för det mesta.. =) Men han är rätt söt ändå...

Fast ska väl inte gnäll om räddhet.. trasan hemma är i en spökålder nu så snöhögar, soptunnor, bilar mm.. är helt klar mördarmaskiner som är ute efter henne.. hi hi.. men hon är dock lite tuff eftersom hon gärna anfaller dom bakifrån  min hund är alltså en backstabber.. lr nåt..

Som tur är nåt som går över... kommer ihåg när snipe hade sin spökålder så var ju han på d klara med att akvariet med innehåll var livsfarligt.. hi hi.. djur är underbara...

Nä nu ska jag avsluta å åka hem.... måste nog stanna på vägen å köpa lite mat.. har glömt bort å äta idag.. d börja kännas nu....

Snö snö...

Underbara måndag..

Jaha då var det måndag igen. Ny vecka å ett steg närmare jul.

Idag så fick man en smärre chock när man vaknade... Minus svinkallt var d ute.. varken jag lr hunden uppskattade det så vi rastade fort å gick in å myste igen i vårat hem...

Efter lite fika å stunt... så gick vi över å skrämde slag på milo som blev utnämnd hundvakt idag.. =)
Efter en massa klappande av hundar, lite diskusion om hästgrejer så gick jag hem igen å startade min lilla fidde som inte heller gillar kyla....

Men vi trotsade vädret å for till rusu för lite kaffe. Där hällde vi i oss java å surrade lite skit.. bland annat om våra underbara kärlekar som är charmigast i världen å aldrig har fel.. =)
Passar oss perfekt eftersom vi är tokcharmiga, snygga som satan och har alltid rätt =)

Sen blängde vi lite på hennes nyskurade vägg.. ja hon har skurat sin vägg.. =)
Får fara förbi imorgon å kolla hur resultatet blev.. om hon nu inte hittat en ursäkt för att göra nåt annat, hon är som himla bra på det hon rusu.. =)

Sitter nu på jobbet å har bloggpaus.. har gjort klart allt från igår å surrat med snöflickan om vettiga saker vi ska göra något åt..=)

Nix ska fortsätta med detta som ger mig inkomst..

tata

Söndag...

Jaha då är man uppe just efter tuppen.  Jobbande tjej som vanligt...=)

Var bara slö igår kväll.. orkade inte göra nåt... var å blandade lite godis till mig själv men orkade inte ens äta =)
Så gissa om jag var slö...

Nu närmar sig julen med stormsteg å faktiskt så känner jag inte så mycke stress för en gångs skull....
Däremot så är hjärnan helt tom när d kommer till ideér på julklappar...
Men så brukar d ju iof sig vara varje år.. men bara för att jag fixade bubbens så himla lätt så får jag väl slita håret av mig för resten...

ska dricka lite kaffe.. återkommer

kvällens partytrick...

Jaha.. så har trassla visat mig sitt nya trick... vi hoppas upp på databordet å kolla vad d är för gott matte har där..
Hon gillar inte jordnötter nu vet vi d iaf...

När hon gör såna här fina grejer yrkar jag på att d är husses hund.. =)

Lördag....

En skön lördag i ledighetens tecken...

Har varit å städat min bil så den ser inte längre ut som en rullande soptipp... den luktar gott oxå.. =)

Sen har jag busat lite med monstret å druckit kaffe med pappsen...

Tänkte fluffa ut på wow en sväng å plocka lite blommor.. =)

Jobbade några timmar igår sen på kvällen var jag över till svågerå svägerska.. =)
Passade på att massera hennes ömma fötter lite så hon höll nästan på att somna.. så nu har jag gjort veckans goda gärning. =) 
Blev surrande länge där.. vi hann med julte, glögg och alkoholfri örtöl... Den var faktiskt väldigt god.
Så bra när man kan njuta av ölsmaken å fortfarande vara nykter.. =)

Nä nu tog skrivlusten slut..

underbart..

Gud va skönt å vakna imorse å d inte var tok kallt.. =)
Har jobbat lite på morgonen sen var jag å trassla å slöa lite hos lilleskutt å lilllebror.. =)

Fast d blev bara en snabb sväng... sen lite mat i magen å försöka vila.. ska å jobba natt så jag försökte verkligen att vila men d gick lite svårt eftersom d borras som satan i denna kåk... =(

Har just varit ut å gått med trassla tänkte lite motion skulle trötta ut en men icke.. pigg som bara den påbåda ögonen.

Har varit en tuff tjej å bestämmt mig för att jag faktiskt förtjänade en lite grej till mig själv å att jag kunde unna mig d..
Så hoppas bara allt annat klaffa oxå.. =)
Fast med min ninusgull så brukar d aldrig gå fel =)

Nej nu ska jag ta å wowa ett tag å försöka bli trött på ett öga..

Svinkallt...

Trodde jag skulle förfrysa imorse... Endast minus 18 härliga grader ute.. Bet jätte skönt i kinderna...

Men bilen var ju varm å skön iaf.
Fick en lite chock när lilleskutt ringde mig kl 05:20..
Men hon hade vaknat å inte kunnat somna om så vi löste lite världsproblem på morgonen.. vi fixade nästan världs krisen =)

Sen så ringde jag å väkte rusu, fast hon var redan vaken!!
Hon var på väg till jobbet å slava så vi surrade på lite grann.. hon lät glad som en lärka men hörde en underton i hennes röst som sa jag är hungrig och jag är trött... Så skulle tro att charmtrollet som bor i henne inte var så långt borta =)

Nu blir d ledigt i nån dag känns skönt... ska testa vara lite social med min omvärld en sväng.. måste förbi svägerskan med magen å kolla läget.
Var iaf duktig å var å fira min kära vän igår å åt lite tårta med trassla åt på honom =)

Nej nu är kaffe klart.. =)

PÖZZ

23 dagar kvar till julafton..

Såja nu kan vi börja räkna ner..
Fick klart hela hemmet igår så nu ser det inte ut som en krigs zon. =)

Sen passade jag på att bada monstret oxå.. Hon blev så fin å fluffig =)
Sen blev d filmtittning, den var helt oki Saw V men inte riktigt som jag tänkt mig.

Idag nöar d inte iaf så kändes lite bättre å kliva upp kl 4 på morgonen när d var plogat.. något så när iaf.

Nu java i stora lass..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!