Lilla Pigan..

Lite tung å jobbig dag idag.. är för långt bort för att ge dig en kram men tänker på dig....

puss puss

underbara morgon..

Ja nästan iaf... Vakande då utan att vara trött i ögat..  så det kändes skönt..

har nu bara en dag kvar att jobba sen är det ledigt som gäller....

å när det för en gångs skull prickade så jag , sambo å rusku var ledig samma helg så måste ju självklart hennes sambo jobba.. murphy´s lag allover... hade varit så kul om vi hade kunnat hitta på något ihop å veta att ingen ska på jobb nästa dag.. hmmm nästa gång en sån här helg infaller är väl om 5  år lr nåt... ja ja.. får väl kramas med rusku då så hon inte känner sig helt ensam... börjar känna mig lite sugen på fest.. fast d är som så tråkigt att gå ut på krogen i denna håla...
Plus att det kostar en förmögenhet i inträde... men å sitta å dricka lite i glada vänners lag det är kul.. =)

vi får väl se vad som händer.. vi ska ju på alko på fredag =)

Nej nu ska jag fortsätta vakta månbas alfa....

vi såjnes...

snart 2 dagar kvar...

tills ledighet å ikea tripp. ska bli så kul.. sen är d lungt ett tag framåt.. utbildning å shopping i stockholm..
D slinker säkert ner en öl eller 2 oxå.

Sen om 2 helger tror jag att jag å virro ska ta en lite fest.. å dricka gravöl när jag har blivit gammal =)

Fast med dom komplimanger jag får om hur gammal jag ser ut att vara så behöver jag nog inte oroa mig på många år.

Känner mig ung även i själen, men tror det har mycke med vad man har i livet.. å jag kan fasiken inte klaga.. underbar familj, både min egen å sambos. Mina vänner är dom mest knäppa å underbara man kan hitta på denna jord, så d gör väl att man skrattar en hel del å ett gott skratt förlänger livet... å skadeglädjen som är den sanna glädjen, den hjälper rusku till med varje gång hon plågar sina fötter å tår. å tro mig det är väldigt ofta. =)
Så många gånger som hon lyckats skada sig själv på dom mest omöjliga platser och grejer gör att man har svårt att hålla sig för skratt.  hi hi..

Nej ska skriva om nåt roligare än det här... börjar tro att det är dags att lägga in mig  lr nåt.. jag hör en traktor men jag ser fan ingen å det låter som om han skulle stå bakom ryggen på mig.. känns ungefär som när jag såg elefanten på vägen hem efter nattskift på dundret så trodde jag helt seriöst att det hade total flippa för mig.. men elefanten hade rymt från cirkusen som var i stan... trist om manhade krockat med den... hur förklarar man det...
Ehh.. hej folksam jag har krockat med en elefant i gällivare.... hmmm 10 mil ovanför polcirkeln.. dom hade säkert trott en =)

Traktorn försvann.. lika bra d eftersom jag inte såg han.

Sitter nu ute på månbas alfa å vaktar på som bara den....
Fick inga paket idag vad jag vet.. för våran brevbärare har bytt ut raketbränslet mont bromsolja... förrut har vi alltid fått posten senast kl 12 men nu vetegudarna vad han är å virrar..lr hon.. kan ju vara en tjej oxå.....

Så d är ju bara å vänta tills imorgon.. morr...

Imorgon ringer kl så fint 04.00 igen.. å lär väl inte vara så pigg i nån av mina ögon som vanligt. =)
Men har ju fått sova ut i dag så kanske vi är fit for fight imorgon med lite tur... problemmet blir väl då istället att somna ikväll..

nej nu ska jag fortätta med annat

tjoho...

Åh.. fick lite sovmorgon i dag. Bytte skift med fin så hon vaktar månbasen på morgonen så kör jag på em... Skönt.. kände mig som en zombie igår... å ändå har jag sovit.. fast har väl sovit för länge iställe.. denna kropp är aldrig nöjd.. nå 3 dagar kvar å jobba sen är d ledigt.. så skönt.. på fredag bär det  av till IKEA , ag å rusku på roadtrip... å bara hon och jag.. för då får vi plats med mer saker i bilen.. hi hi

Inskaffade mig beyonces skiva för länge sen men har inte riktigt behagat å börja lyssna på den förrän nu.. har blivit så kär i hennes ave maria.. hoja får gåshud av den..
Så den går på här hemma så antagligen är jag less på den om 2 dagar.. suck.. varför är man så duktig på att spela sönder låtar så fort man tycker dom är bra..

Väntar på mitt paket oxå.. fast tror nog inte det kommer riktig ännu.. får nog vara tålmodig i en dag lr 2 till...

nej nu ska jag fluffa ut med trassla.. kram

Måndag igen..

jaha måndag igen å en helt ny vecka... kallt som bara den i morse.. men man har ju överlevt värre å igår var jag ju så smart så jag satte i värmaren i bilen, annars hade nog min humor försvunnit ganska fort .

Sitter å vaktar månbas alfa i vanlig ordning, är lite trött i ögat, fast d är nog inte så många som är pigg vid den här tiden..

Löradskvällen sprang iväg ganska fort, gick över till virro å satt å surra skit å blängde film,men fick ta ett avbrott å fara på jakt efter snögubbar..  Men eftersom jag är en sån jävel på jakt så hittades bytet ganska snabbt å kunde överlämnas till terroristen som kunde utför plågsamma förhörs metoder och lite allmänn mobbing.. Hobbitsar kan .. =)

Sen bar d av å kolla film igen, orkade vara vaken ända till kl 1 sen orkade dom gröna inge mer, skulle ju upp å jobba. =)

Igår så tog jag det bara lugnt, jag å sambo kollade film Passengers. Den var lite mysko, men helt oki. ska kolla killen i pyjamas ikväll.. tror jag om jag orkar..
Jag smög i säng strax efter kl 21, jag vet det är tragiskt, men var trött å frusen, sambo å trassla kom dom oxå, så har somnat till x-men å har väl haft drömmar om det hela natten, skulle jag tro, för jag var fasiken inte särskildt utvilad i morse.. =)

Men timmarna går ganska fort så här på morgonen, å snart kommer ju fin å byter av mig... då ska jag köra järnet hem å byta kläder, ringa snöflickan och skrika fika!!!!  Sen ska vi synka våra scheman för när mesta möjliga ofog kan hittas på..

Hi hi, å snart får hon sin lilla valp så då får trassla någon att mobba.. =)
Nå återkommer..... (kanske)

Lördag..

Jaha då var d helg igen.. fast nu jobbar jag så d kunde lika gärna ha varit tisdag.. Jobbar jobbar ända tills på torsdag.. sen ledig.. Då blir det ikea på fredag med rusku.. en lite roadtripp.. d är en jävla bra tag sen =)
Sen så ska jag bara mysa med sambo, för på söndad bär d av till el stockholmo... å gå på kirs med kurt..
 Fast man ska ju aldrig plandera för mycke... vem vet man kanske dansar sig själv i berusat tillstånd.. lr rymmer till stugan lr nåt.. så jag ids inte planera helgen för hårt.. =)

Idag är d då inte snöblandat regn ute lr underkyld blötsnö lr vad man ska kalla skiten som fastnat på rutorna dom senaste dagarna...
Hoppas d håller i sig...

Hoja.. har just hittat en onödig pryl jag vill ha... Jag vill ha en blackberry.. helt meningslöst ... men jag vill, vill, VILL!!!!

Åsså vill jag ha en mini platt tång.. bara för att den är söt och för att den verkar bättre att göra lockar med.. =)

Sen hade jag viljat fixa mina naglar som så många andra gör.. inte för att jag har dålig kvalisort på mina klor, men det är som så mycke finare när någon annan fixar dom, än när man själv ska dit å måla med händer som skakar värre än en nittioåring på 3 liter kaffe  =)

Men men önska får man.. å jag fyller  år snart så jag får önska extra mycke.. hi hi....

Å Rusku.... Nemi nr 6 finns fortfarande inte i mina ägor... Finn ett fel!!!! Puss...

Nej nu sk jag dicka lite kaffe å vänta på att alla papper skrivs ut klart..

Pusseli pöss

Förvånad.... NOT!!!

Jaha, i morse så kommer det ett fint litet sms.. å inbehållet gjorde mig föga förvånad.. d börjar som nästan bli rutin på det hela. =)  Men men inget är ju värre än att det går och ordna å det var ju ingen världskatastrof men lite irriterande än då....

Igår gick mest i jobbets tecken..  sen så for jag förbi ninusgull å fixade lite hår och fixa hennes nacke å axlar.. tror hon tycker mindre bra om mig idag. för så hårt som allt satt så är hon nog lite öm =)  Men men d blir ju bättre sen...
Jag blev så nöjd som vanligt å fortfarande så är jag ju ett bombnedslag.. ( ironi... )

Sen bar d över till pappsn å äta lite.. så gott å så praktiskt när d är färdiglagat =)

Slöa där en sväng sen styrde jag å sambo + monster kosan hem..

Satt å blängde framför tvn sen sväng.. sen ringde nyblivna mamma å surra.. hon var lite trött ännu.. men d var så kul å höra hennes röst...

Snart är hon betydligt piggare å fått lite krafter tillbaka så då kan man fara å hälsa på å sniffa lite baby.. =)
Vem vet jag kanske blir babysjuk den här gången.. har hänt nån gång men passerat väldigt fort igen..
tror jag saknar en gen lr 2 =)

Surra skit med lilla cc oxå å visade henne en helt underbar sida att bli fattig på =)
Hon sprängde nästan min trummhinna när hon såg priserna, men men är man missbrukare av tigi så är man =)

Hann surra en snabb sväng med rusku oxå.. så vi har vårat mobila förhållande kvar.. hon hade varit å fixat sina brillor så dom inte skaver på lillsnoken =) Å sen hade hon varit runt å ränt över allt.. tror hon har missförstått lediga dagar.. man ska ta det lugnt å slappa då inte fara fram som ett yrväder.. fast en dag ledigt mellan jobb kan ibland kännas meningslös =)

Få väl se vad helgen erbjuder, måste kanske fara å vara förste diskare å sällskapsundehållare så att min karamell inte självdör av tristess..


Nej nu ska jag dricka mycke java ... pusseli puss..

grus i ögonen..

Suck gick å la mig för tidigt igår så nu är jag helt såsig i skallen.. kommer bli en väldigt lång dag....

Men vädret var ju trevligare idag iaf.. =)
Idag bär det iväg till frissan å fixa å trixa lite.. ska bli så kul.. fast jag känner mig så himla fin i håret nu.. men d går alltid att göra bättre framför allt när man trivs å har en frissa som vet vad man gillar =)

ska bara orka hålla mig vaken så länge..

måste f å i mig lite java .. återkommer

Äntligen...

nu har lillobeth kommit

uppe före tuppen

Jaha.. då har man klivit upp på tok för tididgt igen.. men än så länge känns det inte så farligt att kliva upp kl 4. Faktiskt värre å mer trött när klockan ringer 7. =)

Igår var jag upp till råtthålet å surrade skit med tjejorna där en sväng... skulle bara in å äta lite, meni glatt sällskap så tenderar man att fastna.. =)  Sen kändes d bättre att sitta där än att gå på coop å slåss med alla dårar, men var ju tvungen att fara dit iaf. Sen så for jag förbi lilleskutt på hennes jobb för hon hade så lugnt.. fast tror d är så på dom flesta ställen just nu, lugnt. Det har ropats i media å överallt att d är finanskris å lågkonjuktur. så nu är d bara att hålla i pengarna.. Undra vad som skulle ha skett om man inte målade fan på väggen så fort, väntade lite med att gå ut till folket med allt elände, då kanske den dumma lilla människan fortsatt spendera sina pengar i godan ro  å kanske krisen inte blivit lika stor =) Fast vad vet jag?? å hade jag vilja veta hade jag utbildat mig till ekonom  =)

Sitter nu å vaktar  månbas beta.. om ett visst antal timmar ska jag upp till alfa, kan inte lägga ut tiden för fienderna finns överallt å väntar på att anfalla. =)

Igår fick jag fara å leka lite uj, å lära mig att hitta lite.. det endast tack vare snöflickan, tjejen som trotsar väder, tiden och sömn.. tusen tack min ängel =)

Spelade lite wow igår igen fast denna gång i brist på annat å hjälpa en kompis lite..

fast rusku ringde mitt i allt å förklarade att msn suger lite lätt å att dom tagit bort en massa grejer från förra versionen, så d vara bara att ta hem den nyaste versionen, installera å lösa problemmet.. d tog inte så länge å vet inte om vi blev direkt klokare heller, men hittade iaf det som söktes..  =)

2 dagar kvar av uppstigning kl 4 sen blir det lite sovmorgon börjar först kl 8 till helgen så d betyder 3 timmar sömn mer.

Åh gömde berätta att du har den förbannades vita nederbörden börjat anfalla oss igen.. suck.. var spännande imorse när jag tog fidde till månbasen. gick inte fort kan jag säga.. å så is på rutorna hela tiden. Såna här dagar har jag lite svårare att uppskatta norrland =) men efter snö kommer..... regnperiod..  å sen snö igen...

Imorgon blir det frissan å kul.. få bort utväxten  å lite mer fix å trix..

Nej ska java lite.. vi såjnes

kastar in handduken..

såja.. nu är det dags att stänga dom gröna.. har lagat god mat å mig själv å min kära idag.. dammsugat å fejat lite för att hålla mig vaken.. =)

Surrat en massa skit med mamma.. skcikat äckliga mms till Rusku å sen å har jag faktiskt wowa lite grann.. Är ett bra tag sen jag logga in mig och ikväll var det riktigt kul..

trasslisen är rastad å sover redan med husse... nu kryper jag oxå ner där,,

kram kram

Barn är för underbara

Är det bättre att vara singel eller att vara gift?


Det borde du fråga de som läser VeckoRevyn.
Lotta, 10 år


Det är bättre för tjejer att vara singel än vad det är för killar. Killar behöver någon som plockar upp efter dem.
Anna, 9 år


Jag får huvudvärk då jag tänker på sånt. Jag är bara ett barn. Jag behöver inte sånt krångel.
Adam, 7 år


När är den rätta åldern att gifta sig?


Ingen ålder är bra att gifta sig vid. Du måste vara en idiot för att gifta dig.
Fredrik, 6 år


När du är 84, för när du är så gammal jobbar du inte mer, och man kan ligga i sovrummet och älska varandra hela dagen.
Carola, 8 år


När jag är färdig med förskolan ska jag hitta en fru.
Martin, 5 år


Hur bestämmer man sig för vem man ska gifta sig med?


Du måste hitta någon som tycker om samma saker. Om du till exempel tycker om sport, ska hon tycka om att du tycker om sport, och ge dig chips under tiden.
Emil, 10 år


Ingen bestämmer sig förrän de växt upp. Gud har bestämt det långt innan, och tids nog inser du vem du får dras med i resten av livet.
Helena, 10 år


Hur kan en främling se om två personer är gifta med varandra?


Gifta ser ofta lyckliga ut när de pratar med andra människor.
Elin, 8 år


Du måste kanske gissa, men en bra ledtråd är om de skriker åt samma barn.
Sebastian, 8 år


Vad har din mamma och pappa gemensamt?


Ingen av dem vill ha fler barn.
Kicki, 8 år

Måndag igen..

ja då var den ledigheten slut.. åter tillbaka till jobb å verklighet... ska bara kliva upp kl 4 varje dag denna vecka. suck...

nå fördelen är väl att man kommer i säng i tid =)

Helgen har tillbringats i stugan.. vi for dit på fredag efter jobb å fixade med värme å sånt mys.. fröken lite tröttare än genomsnittet somnade före 23 å vaknade inte förrän kl 1 nästa dag.. jag behövde sova!! Sen så slappnar man av på ett helt annat sätt där ute.. På lördag så pulade vi på med lite påhittade måsten =) Å fick sen glädjebeskedet att Rusku å Pekus skulle komma ut å förgylla vår kväll med deras tillvaro.. =) Tyckte d var skitkul å sova över kunde dom oxå.. vi hade ju laga sängen sen sist dom var hos oss =) Du får själv använda din fantasi över hur den gått sönder... hi hi..

Det blev en massa surrande om allt mellan himel å jord, å lite öl drickande oxå.. å sen for vi i bastun... jag som är en sörlänning rakt igenom satt längst ner ibastun å gnäller fortfarande att d är lite för varmt, fördelen med detta är att jag slipper vara med i tävlingar om vem som bastar ut vem.. jag suger på å basta å jag erkänner det.. tycker det är skönt å sitta i värmen.. men lagom är bäst..

mellan svettningsturerna ( där vi mist förlorade 10kg var) så var vi ju tvungen å gå ut i relaxrummet, njuta av musiken, ölen, dom romantiskt tända ljusen å fortsätta lösa världsproblem.. vi hade en kort paus i allt där vi komm överrens som att mamma scan är en jävel på köttbullar =)

Som vanligt när man är i goda vänners lag så tenderar ju klockan att skena iväg.. så även denna gång.. sängläge intogs strax efter kl03.00 fast jag var ju utvilad så jag orkade vara vaken så länge..

Annars i normala fall så är jag en nattuggla av dess like, men sen jobbbyte så måste jag gå och sova, fördelen med det är väl att manär mer utvilad om man sover på natten istället för på dagen =)

När vi äntligen kom hem så packade vi upp allt å slöade lite, sen var vi bara för hungriga.. så ut å hämta mat.. efter maten tog sambo en liten tupplur å jag passade på att kolla mina serier som äntligen startat igen.. hittade även en ny serie som heter demons.. har bara börjat på första avsnittet men den verkar kul.. gillar man supernatural så gillar man den. Å efter att ha sett första avsnittet så vill jag oxå ha en demon, ska sätta på önskelistan direkt under egen drake =)  Å jag fyller år snart så nåt av dom borde jag ju få


efter lite tupplurar så smet jag ut med trassla, vet inte vem som är värst på att sova... hon lr husse =)

sen följde vi R&P filmtips å kollade An american crime... det var hjärtgripande, men blev så arg, samtidigt fick man så ont i hjärtat.. å det som skrämmer mest är att allt är sant.. så får du chansen se den.. den berör en på många sätt....

Efter den var det nästan bara att borsta en tand, tvätta en kind å ett öga å sen stutsa i säng.. eftersom ja fortfarande var väldigt pigg i mina ögon så slog jag på tvn å fastnade i national treasures.. den slutade kl 00  efter det har jag räknat dumma får till strax före 2 så min sömn består inatt av cirka 2 timmar..

är inte lika utvilad nu.. men bara att kämpa på under dagen å hålla mig långt borta från soffor å annat mn kan lägga sig å törnrosa i.


nej nu flera liter java in i kroppen

lite trött å tokfrysen...

Hoja.. det är säkert miljoner minusgrader ute.. känns så iaf.. å när man sen är lite trött i ögat... (2 timmars sömn) så blir man ju inte direkt varmare...

Skulle så fint å fika hos min karamell igår men förfrusen i kroppen efter en hel del jobbande å tröttheten i ögat tog över viljan.. ska göra ett nytt försök idag..

Mitt lilla hjärta trassla hade lite sorg igår..honhar bitit hål på sitt pipdjur så nu låter detinge mer.. vilket resulterat i att hon ligger ned det å piper själv.. =) Ska gå och inhandla ett nytt åt henne idag.. å antagligen ångra det bittert efter några timmars pipande....

Mindre än en månad kvar tills jag fyller år. hoja tiden rusar iväg sen man fyller 20 måste jag säga.. ibland hinner jag inte med själv.. men men d går ju inte direkt å stanna tiden så bara att gilla läget...

har en uppstigning i ottan kvar sen så bär det av till stugan å bara mysa.. ska elda bastun så man blir genom varm för flera veckor framåt..
Skönt å få fara dit ut en sväng å bara njuta av lugnet. slappnar av på ett helt annat sätt...

vildobert har då inte behagat att komma ännu.. så vi väntar med spänning..

Nej ska hälla i mig lite java så ögonen orkar vara vakna...

ledig..

Idag har jag njutat av min ledighet lite grann iaf.. sen tog jag tag i vårat hem.. har städat bort allt vad jul heter.. å snabeldrakat upp alla dammbollar som flinat åt mig på tok för länge...

Tog dock en lite paus i allt putsande å gick över till svägerskan å "vildobert" . Försökte tjata ut h*n men ingen reaktion... trivs nog bra i mammas mage å tänker stanna där =)


sen kom lilleskutt förbi en sväng å surra lite skit... var även ut å promenerade med trassla i en timme måste få lilla tunnan å gå ner lite i vikt...det var ju allmänt spännande att gå ut.. d regnade å så var det isbana. men vi tog oss fram å övade även på att gå fint i koppel...=)

Nu  ska jag bara slappa å slöa å njuta av mitt rena hem...

tata


sur som satan...

Hoja.. har haft världens värsta dröm.. tror jag =9 Kommer inte ihåg nåt men vaknade arg som ett bi kl 05:10 å då kunde jag knappt somna om.. d bara koka i mig

Sen så börjar man läsa  lite tidningar på nätet...
Å diskusionen om dödandet av älgkalven är i full gång..

Själv tycker jag det är förjävligt när det hela tiden ska dödas en massa djur för att dom inte behagar oss människor.. vi ska alltid leka gud...
Sitter en styrelse någonstans å bestämmer att i år ska vi döda tex. 20 björnar.. vem vet.. kanske björnarna sitter i skogen å bestämmer att i år ska vi ha ihjäl 3 bärplockare.. kan vi så kan dom...
vad ger oss rätten att bestämma över deras liv när vi inkräktar på deras områden.. är du ute å fluffar i skogen så får du vara beredd på att möta vilda djur.. å skrämmer vi dom så självklart försvarar dom sig.. det gör ju även människan när vi är hotade..

Sen så stod det att man skjutit kalven för att driva kon på flykt från stan.. bra.. nästa gång vi har asylsökande som vägrar lämna sverige så kan vi ju skjuta deras barn så kanske vi driver dom på flykt.. d låter kanske grymt men ett liv är ett liv i mina ögon...

Sen kan jag bli totalt galen när man läser om alla dessa samer å renägare som hemskt gärna hade dödat varenda varg, järv å björn på jordklotet.. å dom lever i harmoni med naturen säger dom BULLSHIT  säger jag...
Det är gnäll hela tiden att dom dödar deras renar å dom förlorar pengar.. men renarna har alltid funnits i samernas liv sen urminnes tider.. har dom betalat för renarna??? Lr har dom från grund å botten tagit å fångat vilda djur för eget bruk??? Naturen spelar sina egna regler å vi kan kanske tycka att det är grymt men det är livets gång...
Det gäller även alla dumma fårägare söderut som oxå vill dräpa vild djur om river deras får.. sätt lite starkare ström i staketet så tror jag inte att nån far å river fåren.. djur är inte dummare än så att gör det ont så går man inte dit.

Fast då får vi ju en massa styrelser som blir arbetslösa.. å så kan ju inte männsikan fortsätta att leka gud.. så det lär ju aldrig hända..  Jag tycker inte att någon har rätten att bestämma över liv å död.. man kan hjälpa så djur å folk får leva och när det är någon som lider så skulle även dödshjälp finnas för människor.. det är  många i sverige å världen som lever ett ovärdigt liv för att vi åter igen bestämmt att leka gud.. om jag inte får bestämma över mitt eget liv.. då är jag ju inte en fri människa.. å vi föds ju alla med den fria viljan...


 Så nu har jag fått morra av mig lite grann...
har annars varit å slava på råtthålet några dagar så jag har nåt att slösa i sthlm =)
Sitter forfarande å väntar på lillobert.. men h*n har inte bråttom.. lider lite med kära svägerska som bara går å går å väntar.. nog värre för henne än för oss andra. =)
Igår var det körslaget hos Karamellen å Gormis.. å självklar en massa snack.. även trulli kom förbi.. =)

Fluffade hem vid 00 för jag skulle ju upp å jobba idag.. kl 1 vaknar jag av att min kära hund hoppar rakt upp på mig.. Husse kom hem..men våran söta vakthund är lite fegis så hon satt hos mig i sängen ett bra tag innan hon tordes kolla vem som kom.. så hon vaktar mig iställe kan man ju låtsas.. då låter hon inte så feg.. =)
Idag ska jag då bara slöa framför tvn.. ledig imorgon å då ska jag ta å städa bort julen.. har bara inte orka i helgen . .=) Latmasken vann kriget..
Sen blir det uppdrag med älsklingen på måndag.. ska bli intressan t å så himla kul ..

nej nu ska jag hälla i mig lite java..

åh.. vad jag gillar..

Den här föll mig bra i smaken =)

tjoho....

ja då har man varit en working girl hela dagen...

Jobbar på råtthålet en sväng oxå... men fick ju jobba med min karamell så tiden rusade på väldigt fort.. =)

ska försöka att få lite sömn i ögonen nu.. så man inte är som en zombie imorgon..
ska upp tidigt å jobba igen..





suss sött

Usch....

Min humor är lite väl låg ibland... men jag har fnissat en hel del.....






www.hokus-pokus.se

tata

Måndag hela veckan...

Vad fruktansvärt skönt... Jag har sovit till kl 12 idag å nu känner jag mig så mycke piggare å mer meningsfull.. =)

Har ändå hunnit med en hel del idag.. mitt nya schampoo från tigi luktade gudomligt.. =)

Var upp till råtthålet å drack lite kaffe å surra skit med working girl.. sen har jag å trassla varit å hälsa på uppfödaren.. där hon blev lite friserad så nu ser hon ut lite mer som en puff å inte en terrier..

Har försökt lufta min telefon oxå.. efter att ha pratat med en sur så sur karamell igår så blev min telefon lite lätt rökskadad av all grön rök som kom från hennes näsa å öron =)

Men man måste få ventilera annars blir man känslomässigt förstoppad.. å det är inte bra.. för då kan de bli kaos den dag bubblan spricker.. =)

Å vänner är bra till att ventilera på.. d är ju en av anledningarna till att man har vännr.. man finns där för varann i vått och torrt..

Annars har resten av kvällen gått i slöhetens tecken å lite mer tillverking av sockar.. =)

Har laddat ner en animeserie som jag börjat blänga på i brist på att det är uppehåll på allt annat men 15 januari börjar det igen =)

Funderat en hel del har jag oxå gjort på varför saker är om dom är å vad man ska kunna gra åt dom... egentligen så rör det väl inte mig så fruktansvärt mycke.. men situationen är sån att jag bryr mig iaf.. å en radikal ändring måste ske.. annars tror jag att det kommer bli bekostnad på en väns psyke lr nåt... ensam är stark men ibland behöver man vara flera för att få saker å ting till det bättre.. å vad som än händer härifrån kan det nog knappast bli sämre.. ( jo d kan det, men inget att hoppas på )
Men vilken ände i ett kaos börjar man???

Min snabba lösning hade varit brevbomb.. men det funkar inte i verkligheten.. å så kanske d är lite väl drastisk lösning.. =)

nej suss sött

Den är vacker att lyssna på.....


EVERYBODY HURTS

When your day is long and the night
The night is yours alone
When you're sure you've had enough of this life
Well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries
and everybody hurts, sometimes ...


Sometimes everything is wrong,
Now it's time to sing along
When your day is night alone (hold on, hold on)
If you feel like letting go (hold on)
If you think you've had too much of this life
Well hang on


'Cause everybody hurts
Take comfort in your friends
Everybody hurts
Don't throw your hand, oh no
Don't throw your hand
If you feel like you're alone
no, no, no, you're not alone


If you're on your own in this life
The days and nights are long
When you think you've had too much
of this life, to hang on


Well everybody hurts,
sometimes, everybody cries,
And everybody hurts ...
sometimes
But everybody hurts sometimes
So hold on, hold on, hold on, hold on, hold on,
hold on, hold on, hold on, hold on, hold on


Everybody hurts
You're not alone





Trött, tom å tappat röksug...

ungefär så kan jag nog beskriva mig själv just nu......
Jag hatar den här tiden på året.. för jag ser allt genom en grå dimma..
Vill ha ljus å lite värme... allt känns så jäkla trist.. å dagarna bara flyter på helt meningslösa..
Jag vet att allt går över men tyvärr så blir jag en deprimerad optimist i januari.. brukar släppa lagomt tills jag har fyllt år ungefär.. men då har vädrets makter oxå börjat lyssna på mig.. svinkallt var det imorse oxå... Jag hatar att frysa..
Kall bil hade jag oxå å det gör inte mitt vackra morgonhhumör bättre.. nå tur att jag kliver upp själv på morgonen så jag kan sitta å buttra för mig själv.. =)
Fast med en glad trassla runt fötterna blir man glad ganska fort.. kollade disaster movie igår.. den sög!!!!

Så efter halva filmen slog jag av å gick över till virro å drack te iställe.. mycket bättre..
Å som vanligt så får man fnissa en hel del i hennes sällskap.. hon är bra min vän... lr hon är bäst kan man nog säga...

Nej nu vill jag att det ska hända nåt kul.. väntar å väntar på lillobert men h*n verkar ju aldrig vilja komma...=(

Fast d är ju 2 dagar kvar till beräknad ankomst.. hi hi.. så man får väl vara lite tålmodig...

Maten igår var otroligt god.. trots att karamellen hade tagit några tuggor av sin sambo i väntan på paret snabb å snabbare (jag å älsklingen) Men nog lyckades vi äta upp allt ändå.. å som vanligt så var det för lite ost.. så nästa gång så blir det hämnd.. då ska en viss person få ost så det kommer ur öronen å allt ska ätas upp =)

Efter maten så var det ett gäng mätt å utslagna hjältar, så det blev en färd hem å vila lite.. satt å blängde körslaget med halvöppna ögon.. =)
Å stickande av sockor.. =)

Nej ska fluffa vidare en sväng...

Lite trött...

Jag är bara just lite trött i ena ögat... fast jag har varit trött i flera dagar nu...

Men vi går ju mot ljusare tider så för hoppningsvis så blir man väl piggare när man får lite dagsljus..

Är åter igen å vaktar månbas alfa... har inte sett några fiender än så länge men d är ju helg så dom brukar ha lite längre fikapauser... =) Fast jag vet att dom lurar ute i skogen..


Å dom spelade just sexy back med justin på nrj.. fick upp en massa galna minnen från en viss fest med cc.. vi var dancequeens till den.. hi hi..  Den är dock bra fortfarande..

Såja efter att ha väntat i ca 50 år så bestämde sig karmellen för att vakna.. bara för att ringa å säga att hon ringer mig sen.. hon ska hata mig ett tag först å vakna på båda ögonen...  hon hatade mig i ca 1 min.. sen ringde hon upp igen.. hi, hi kort å konsivt så ska det vara....

Take´s one to know one säger dom å jag gnäller åt karamellen.. gud vad jag är sugen på tacos.. å hon vrålar.. jag med... det är det jag har gått å fundera på jätte länge.. å en sån god idé ska man ju inte låta rinna ut i sanden så ikväll blir d tacos i goda vänners lag..
Så nu sitter jag å väntar på att få åka hem..byta kläder å fara å kocka.. me like food.. =)

Sen är det ju körslaget i kväll oxå.. måste bara se.. d är väl det enda förutom hunden som är lite svensson över mig.. =)

Å mina grejer har äntligen kommit, så på måndag kan jag gå å hämta dom.. ska bli så kul å se hur nya tigi schampoot luktar.. helt nytt..  Å sen får jag ju en massa andra roliga produkter oxå.. så jag kan skämma bort mitt hår ännu mer.. =)

Det lär ju bli mer shopping därifrån.. billigt å snabbt.. dirket i brevlådan =)  Man ska inte klaga...

man skulle fan kunna gå å handla allt på nätet.. skönt å slippa trängas bland en massa dårar på affären.. framför allt när man ska på coop.. för parkeringen där är likamed laglöst land.. tror jag varit nära å bli påkörd minst 10 ggr.. å på dollartore jämte så är det fan snäppet mer farligt å gå.. där är det rent kaos som råder.. å av nån fantastisk anledning så har folk så satans bråttom jämt i den här stan...
Lr så kanske det bara är jag som har slutat stressa... det gör mig inget om det tar 2 minuter extra.. för om mitt liv hänger på 2 minuter så är det nog dags å lägga om sina rutiner.. men men d är ju jag det..


Nix nu ska jag halsa lite java...

Nytt år..

Jaha då var det ett nytt år då.. med nya upplevelser.. kul å se vad detta år bjuder på..

Nyårsafton var lugn å mysig i firandet av goda vänner.. alla vänner var inte där... men det är lite svårt å samla alla mina ögonstenar på samma ställe.. det är ju som familjer å liv som kommer lite emellan.. men dom finns alltid med i tanken å det är ju nåt iaf.

Var förbi karamellen å sambo igår, jag å älsklingen tog en promenad med trassla dit i endast 20 minus.. =)
Tur vi inte kollade graderna innan vi gick..

Satt å surra allt mellan himel å jord.. så himla skönt.. å sen överbevisade jag henne att hon inta har kaffebönor på sin kropp... hi hi...
Förhoppningsvis så blir det bättre nu =)

Har inte sett lilla cc på flera dagar nu.. känns lite tomt.. men det är mycke för henne nu så jag får ta en kaffe hos henne sen när hon känner sig mer laddad för kafferep =)
Kämpar då på med sockar iaf.. i en massa olika färger.. d blir 3 par i olika storlekar till att börja med =)

Ska försöka ta mig förbi min kära släkt i kväll.. om jag orkar.. har varit som en jävla zombi dom senaste dagarna.. är så himla trött.. hade kunnat sova klockan runt.. men det funkar ju inte riktigt..

Ska förbi mitt lilla bonusbarn idag.. stora tjejen blir ju 16 år..
Hoja vad tiden går fort =)

Sen så väntar jag bara på att det ska bli vanlig vardag igen.. man blir ju dagvild som det är just nu.. rödag.. vardag.. helg.. röd dag .. helg, vardag... nej gud vad skönt när allt återgår till det normala =)

Nej ska försöka göra lite nytta nu..

kram kram
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!