äntligen...

Min kära frissa fick en avbokning idag så jag är nu betydligt mycke finare i håret.. lila, svart och blont.. så som jag vet att jag trivs med...

Har bara 3 skift kvar sen så är jag lång ledig.. ska bli så skönt..


Huga.. idag bröjade skolorna så det var en hel del att göra idag.. vi började en sväng där tror att folk var helt galna.. men dom var bara hungriga...


nå.. hej vej tills nästa gång

en lång vecka..

Det har varit en väldigt lång vecka.. jobbat jobbat.. tömt lägenhet.. fixat i förrådet så allt får plats.. varit utan bubben..han var och jobba på annan ort.. men nu är det 5 dagar kvar att jobba sen har jag lång ledigt.. ska bli så skönt..

Var ut nästan hela styrkan igår... var jätte kul men vi missade boppers och så blev jag inte full.. inte ens små berusad.. suck.. ja ja man kan ju inte lyckas med allt...


längtar och längtar till på onsdag för då ska jag till frissan och få mitt hår fixat... det ser förjävligt ut nu.. min kära frisör satte rött i mitt hår för två veckor sen men det vill inte fastna så nu har jag gått i snart 2 veckors tid och varit orangefärgad.. tro mig det ser för taskigt ut..och sen all väntan pga att det inte fanns tid... men snart...... jippi!!!


Prata med mamma min lillebror har äntligen klippt navelsträngen och skaffat sig en egen lägenhet.. är så glad för hans skull... =)



Nej nu ska jag fluffa vidare till jobbet..


vi såjnes

lite latin

Amantes Sunt Amentes (Lovers Are Lunatics).

försöker vänja mig

Var till frissan igår och blev lite omsylad.. fick lite rött och koppar i mitt blond hår.. är som mest van att vara blond så nu försöker jag desperat att vänja mig vid det fast det går inte så bra för jag känner mig rätt konstig.. men men får väl ge det några dagar.. annars får jag väl gå tillbaka å grina lite.. dom har ju lovat å fixa om jag inte trivs i det..

Annars är väl allt som vanligt.. har varit ledig i hela 2 dagar så nu är det jobb och slit igen som gäller.. nå det är ju skönt å ha ett jobb så man ska väl inte klaga hade blivit galen av att vara arbetslös.. =)


Nix nu ska jag ta och hoppa ut isolen och frisk luften lite grann..

så där annars...

Har varit ledig idag.. å det har varit så himla skönt.. men samtidigt så har jag inte fått ett skit gjort.. å jag har en hel del att göra... suck suck..




Med ett sjysst järnrör slår man världen med häpnad

åter på jobbet

jaha.. då har man slitit några dagar på jobbet igen.. känns skönt att vara tillbaka menlite trist eftersom det fortfarande är kanon väder ute.. men men man kan väl inte få allt..

tillbringade helgen i pite.. var å fluffa på noliamässan på dagen och sen så var vi på havsbadet på kvällen och spela volleyboll och grillade.. drack lite öl och surrade skit.. det var en toppen helg på alla sätt och vis och ett bra sätt att avsluta semestern på.... nöjd bara nöjd..

men nu är det bara att ta nya tag och jobba ett år igen tills nästa semester och se vad den har att erbjuda.... =)

Om min älskling får som han vill så blir det husvagn.. men det hinner blåsa många vindar innan dess.. =)


tata
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!