Ledig dag.. fttppp...

Sånt händer inte.. slirade in på månbasen för en liten stund sen och skickde hem fin.

Fast lite skönt å jobba natt för omväxlingsskull... å så ibland är det lättare att vara vaken till kl 5 istället för att kliva upp 4.

Lyckades självklart ringa å störa tigger i greys.. men va fan.. jag vet ju redan vad som händer så inte tänkte jag på det.. fast hon var störd redan innan eftersom ior hade sin parningsdans åt henne.. hihi...

Packat som en liten gnu idag.. så imorgon är det tomt... blev ett helt annat tvättställ än det sambo först hade valt.. blev mitt val men jag får leva utan tvättställ som ser ut som en skål... ja ja kan väl inte få allt här i världen.. få ju ett duschpalats.. så egentligen ska jag bara vara tyst å nöjd..  å nu ännu nöjdare med mitt tvättställ... =)

Virro irrade sig över till mig idag så hade vi en liten uppdate vad som händer i livet å drack någr liter kaffe.. har som inte hunnit ses så mycke senaste tiden.. jobb, liv och sömn har som kommit emellan.. =)

Sen så har ju jag å trasslis haft fin sällskap idag.. diezel har varit med oss.. fast i slutet tror jag nog han tyckte vi var lite tråkiga.. sen när hans egen hitler till matte kom.. då blev det ännu tristare.. hi hi...

Nå hans ben är lite ömtåligt ännu. sen ska vi släppa "idioterna" så dom får springa å busa rejält.. =)

Hmm.. ska ta å hälla i mig lite kaffe nu.. men återkommer säkert under småtimmarna...


tudelu

en sovmorgon..

det är vad jag får imorgon tack vare bästaste tigger.. så himla skönt.. känns som det är hundra år sen sist..

Det ekar ganska fint i våran lägenhet nu.. så i natt blir nog sista natten här =) Känns kul men ändå lite vemodigt.. hi hi..


Blev värsta surisen nu på kvällen.. samtidigt som jag bara kände för att gråta.. blir inte mitt badrumsskåp och tvättställ som jag ville ha för leveranstiden var för lång... å helt seriöst så höll jag på att börja gråta när jag hörde det.. så slut är jag just nu.. så jag kan utan problem gråta över ett tvättställ.. nå sambo hade ett förslag men det går fetbort.. så fult å trist å blä!!! gick för fan inte ens å dränka sig i tvättstället så nej jag vägrar.. har googlat som en dåre, så nu har han många fina förslag på sin mail...

Mitt sociala liv är borta.. tigger var förbi en sväng idag och hjälpte mig flytta iväg vitrinskåpen.. sen så hann lilleskutt förbi på en liten kaffesluring.. men det är nog det bästa som går just nu.. orkar inte ens prata i telefon.. så känn er inte utvalt hatade om jag inte hör av mig den här veckan.. inge personligt.. jobbar fm.. flyttar och försöker få lite sömn.. så ser mitt liv ut just nu..

Så nu ska jag krypa till kojs.. bara kolla farmen på fb först.. ;)




man kan skratta för mindre.. men detta är min humor..


sweet dreams

Superkvinnan...

 mitt liv..


Jag upphör aldrig att förvånas och imponeras av dig... du inspirerar mig så fruktansvärt mycke...

Det går inte å ha en tråkig stund med dig... är man på dåligt humör så gör du en glad.. å du ställer alltid upp i vått som torrt och blåsigt som vindstilla...

även när du är lite låg så har du alltid gnistan där.. och goda vettiga råd på lager. =)

Spelar ingen roll vad vardagen bjuder på... du vet att bara man vill å törs så fixar man allt.. ser livet ur en helt annan synvinkel sen jag träffat dig.. inget kan vara så dåligt att det inte kommer nå bra ur det...

Bara som idag när jag prata md dig.. så helt spontant.. säger du.. hojat när jag ska komma å hjälpa.. vad det än är.. å jag hoppas du vet att det är ömsesidigt.. be there night and day...

Kom fram i dag till att nåt bra måste jag ha gjort som fick dig in i mitt liv.. å jag kommer aldrig att släppa dig som vän.. =)

You can´t touch it.....


så nu är allt.

som det ska igen....




den är så himla bra.. sen att det startar med dubbelavsnitt var j u ännu bättre.. en vecka tills avsnitt 3.. kan knappt vänta...


tudelu!!!!

Äntligen helg...

Fast jag vet inte om det känns som det direkt... har ju jobb framför mig ett tag till.. men men sen blir det ledighet som gäller.. så då ä det oki att köra ett jobbmaraton... =)

nå idag när jag vaknade så slängde jag mig i duschen och tog på mig vardagskläder.. man får passa på att vara utan superkvinnedräkten så fort man kan.. fluffade iväg till micro för att boka tid för klorna.. =) Å snacka om jackpott i guldklimpar... för inte nog med att få träffa micro så var gullet oxå där och blev fin.. typ hundra år och dagar sen vi sett varann.. men så blir det ibland när livet kommer emellan ( läs jobb)

Så då blev jag sittadnde där ett tag å surra skit.. så skönt å bara sitta å prata.. nå sakta rulla klockan framåt tills tigger kunde studsa ut från månbasen.... hon hade turbo på svansen och svängde förbi sjumilaskogen och slet med ior i örat oxå ( kan ju inte dra han i svansen för då lossnar den) sen var det fikadate på singelkafet som gällde.. som vanligt var ju halva ligan där på lånad tid men vafan.. även en kort umgänestur är bättre än ingen träff alls.. =)


sen var det jobb som gällde för hela slanten.. hade en matpaus då jag for hem å snabbmös med sambo och trasslis och fick i mi gmiddag.. älsklingen lagade mat från linas matstuga idag.. =) sen bar det iväg till nästa jobb.. fast det fluffa förbi ganska fort.. två virrpannor som fnissar och pratar sig  igenom tiden är alltid kul..

Kom hem vid 22 så då slängde jag äntligen trasslis i duschen.. det var bad dags för ca 2 veckor sen men matte har varit lite slö =)  skulle ju ta mig förbi gullet och femman idag men det blidde så sent... få ta det en annan kväll.. tur det inte är så långt å gå.. fick en glad nyhet idag.. så kul få se om det blir 10/10 då eller inte.. kul hade det då varit iaf..


nu smiter jag i säng...


egentligen...

å borde jag sova nu. är trött som en gnu men kan inte somna.. ska testa te tricket å se om det funkar... jobb jobb jobb... så känns det nu funderar om jag kanske ska börja sova i superkvinnedräkten.. men nä.. där gå rgränsen.. fast ge mig en månad till i detta tempo så kanske jag gör det ändå.. =)

hade värsta motionspasset idag på den tid som kallas friditd.. ca 3 timmar.. bar ut karonger så det fan ble fartränder efter mig... hann upp en sväng på råtthålet oxå å svulla i mig av karamellens bullar oxå... just love hennes vaniljbullar..


Idag fick jag känslan av att ibland vara utnyttjad.. visst så är inte fallet men d bara kändes så.. och det gör min irriterad.. men men ignorerar det totalt.. för vissa av mina vänner har faktiskt genom åren lärt mig att säga nej.. å man måste säga nej ibland.. så är det bara...

Nå blev ingen middag imorgon eftersom den ska intagas när jag jobbar så då får det vara.. så helgenblir väldigt lugn. lr lugn å lugn.. jobba och bära grejer.. fast det känns ganska soft.. sen en vecka i fm tecken.. snark... vad trött och osocila jag kommer att vara.. sen blir det en skön vecka.. å ganska mycke att se fram emot.. födelsedag och nytt kök å sen rusar bara tiden iväg så är det dags för nästa gaddning.. så oktober blir nog en skojsig månad...


hmmm börjar känna lite betong i ögonen tror john blund är på ingående med sandsäcken för att klubba mig.. bäst å inte missa chansen..


tudelu


"Människan är en varelse med en smutigs själ och med en helvetisk förmåga och tvätta den"

sista dagen på månbasen..

Så skönt.. får vila i 2 dagar.. så skönt.. börjar känna mig lite trött nu... men imorgon blir det sovmorgon. =)

Sen fix och trix med lägenheten.. =)

Ska försöka ta mig ut å glo på lite tapeter och golv.. fast känner mig helt inspirationslös just nu.. men sömn kanske höjer den lite..

Tigger studsade hem för en liten stund sedan.. lite betong kvar i svansen hade hon.. men höll lågan uppe ändå..

Får väl hoppas att denna dag går lika fort som gårdagen och att jag slipper nederbörden.. =) Håller tummarna..

men med min tur så blir det väl snöstorm...

återkommer

Men fräs...

hade nån frågat mig vad jag ville ha mest i världen just nu så hade det varit en bröstförminskning... ibland hatar jag dessa fettknölar och all plats dom tar... suck...

men bara å gilla läget.. dom ska ju tydligen vara där enligt min kropp...

Blev happy idag när jag om från jobbet fortfarande småfuktig efter min timme ute i regnet... underbara sambo hade mat klart åt mig.. löv him sooo... å så hade jag fått paket... kul kul... å det var en massa nya nagellack... tjoho... nya färger att leka med.. så skoj.. =)

Så nu ska jag sätta mig och låta fantasin flöda en sväng..=)


hi hi.. har småmobbat "mimen"´s ägare idag.. så himla kul.. det är snäll mobbing så då är det godkännt...


nej dubbel fräs och en liten pirruett...


tjillevippen suckers

mysigt golv..

Hmm.. kan suga på den karamellen att ha detta golv i köket.. ska höra med sambo.. gillade det iaf..


Det här golvet.. nice.. men kanske lite för ljust för kök..


tåls å fundera på... kom gärna med förslag...

Skåpluckorna kommer ju vara svarta och alla vitvaror kommer vara i rostfritt..


tjillevippen

Ledighet är dumt...

Såja.. då har man åter bevisat åt sig själv att man är arbetsnarkoman. hi hi.. lördagsledighet byttes nabbt mot jobb... nå det gör ju inget.. tycker det är kul och jobba och bättre å tjäna pengar än att slöa... fast slösande hinner man med ändå..=)


Är åter ute på alfa och har ca 7 timmar kvar till hemgång.. imorgon kvar sen blir det lite mer soft jobb.. lite skönt ändå... då hinner jag med lite annat oxå...=)


Somnade som en klubbad säl igår och vaknade väl utvilad fakltiskt.. himlas skönt..

tudelu...

saker man kan

roa sig med när man har tråkigt..

rosa med stjärnor is made by micro

kul å pyssla på lite ibland..fast idé troka kommer rätt snabbt..


försökte mig även på en rosettfrisyr.. lite svårt att få på bild..




måste ju passa på å sätta in lite kort på min trasslis..

värsta vakthunden =)


ute på promenad...bus i snön..


mys bland alla kuddar..



å med tanke på mys.. nu kryper jag ner me trasslis och älsklingen i sängen...


G´natt suckers...

nå är det konstigt...

Hmmm.. har en statestik på att ca 130 personer läser min blogg.. men vilk är det??? Kan det vara så himla intressant att läsa om mitt dravel????

Sen att ingen jävel lämna ett litet fotspår gör det bara med irriterande.. å jag tänker anama samma sak.. får jag inte kommentarer så tänker jag inte lämna några heller.. så det så!!!  Sur som satan..


Fick just lite info om helgen.. blir middag på fredag med tjejligan.. kul å gå ut och äta lite... tror inte jag ids dricka något. nog för att jag är ledig. men är så stans less på allt som har med alkohol att göra.. nog fan ska man kunna undehålla sig utan spriten.. lr??? Jag menar det finns hur många människor som helst som måste göra något annat..

Blev lite sur när jag pratat med ikea om mitt kök.. för just mina handtag är så nya så jag måste åka till ikea och hämta dom... hmmm.. får se om jag får med mig någon. lördag verkar ju lockande och dra en sväng.. =)



Lyckas säkert lura md mig någon.. ids inte plåga sambo med en sån resa igen... hi hi.. eller så ringer jag mamma å ber henne skicka upp dom till mig.. nästan lättare.. min humor för ikea är ju inte särsklidt hög...

Sitter nu å väntar på at få bege mig till beta.. är lite oroväckande lungt för att vara måndag.. nå då får vi väl tisdag med ränta lr nåt..

blir lite sovmorgon imorgon.. behöver inte kliva upp förrän klockan 07:30.. så skönt.. sen blir det uppdrag 007 med lust att döda.. =)

Sen ut till månbasen igen.. hoja.. blir långdagar igen.. men men kan ju inte leva svensson liv och bara jobba 8 timmar.. hi hi...

Väntar nu på att traktorfia ska titta förbi och hämta sina grejer..


tjillevippen suckers

Finally...

såja... i mitten av vecka 41 så kommer mitt kök... me are sooooo happy.. ska bli så kul med allt nytt.

Nu blev jag som ett barn på julafton igen.. nu blev denna måndag mycke roligare..

tjillevipp suckers

Måndagar suger...

det enda som är bra är att det är en vecka kvar tills nästa måndag..

Känner en sån ofantligt inre stress så jag  håller på att bli smärre galen.  men det måste ju lägga sig nån gång..

Har gått å känt en viss irritation oxå.. vet ju vad den beror på men orkar inte bry mig.. man kan inte ändra på folk så det är bara att gilla läget.. behöver ju inte direkt umgås på så hög nivå så blir det bättre.. trots allt min vän men ibland blir det för mycke.. =)

Sitter ute på månbasen och försöker få in info i skallen.. men tror jag glömt å ställa in på mottagning idag.. det går som segt..


Men en sak förgyllde min dag.. så jälka glad jag blev.. å så otoligt glad att jag fick det förtroendet.. tusen tack gumman.. me so happy.. =) sånt värmer hjärtat enormt..


keep on working...

fortfarande lite trött...

sitter å småtittar på buffy.. =) känner mig lite mer utvilad efter en helg i stugan.. men hade nog behövt en vecka där med bara slöande framför tvn.. =)

Nå fixade ju benvärmarna å sessan iaf... så lite kreativ har jag ju varit...

å bästaste grejen.. när jag åker hem så ringde världens bästa tigger.. hon hade äntligen kommit hem.. så nu är världsordningen på plats igen...


Imorgon blir det jobb igen och jobb för hela slanten i veckan.. å fixande av lägenhet.. välja tapeter å sånt.. kul kul...lite iaf..

sen så blir det 25 års fest på fredag troligast.. =)

men nu nanna...

sweet dreams suckers

snart..

Såja.. 8 minuter kvar till kaboom... om det inte blir framskjutet som tidigare i veckan.. sen är det inte länge kvar till jag får åka ut till stugan och bara mysa.. håller tummarna på att lillafamiljen på andra sidan gatan tittar ut.. kul med sällskap.. =)

Så ska jag ta å fixa lite grejs när jag kommer fram oxå.. mys framför elden och käk är det som gäller först.. sen fixa benvärmare.. så är jag riktigt effektiv så är dom klar tills imorgon .. =)

Känner att jag behöver göra nåt.. å det är lagomt avslappnande.. me like...

Hoja.. lägenheten ligger som ett orosmoln över mig.. får lite dåligt samvetet över att åka ut till stugan.. men man måste slappna av oxå.. för mycke stress gör en bara sjuk.. å sjuk har jag inte tänkte bli... nog många som går och är halvkrassliga redan.. så jag står över..


Tigger ringde för ett tag sen med lägesrapport.. hon har förvandlats till lillasyrran.. ha ha you go girl... inte en dag över 15.. =)

Dom hade det toppen och skulle mysa å verkligen bara njuta.. även lite för mig.. sen på söndag så ska vi ha våran te och låta hundarna dampa sig trötta date.. bästa grejen helt enkelt.. varje kväll gå upp till tigger och ior och kvällsfika medans djuren får leka sig trötta.. alla vinner på det.. =)

Blir en stressig vecka att se fram emot.. men det går nog.. få bara se till att vila och äta ordentligt.. så ska allt lösa sig.. =)


nej snart smäller det..


trevlig helg suckers...

Behöver en energikick..

är så kollifantastiskt trött.. vet ju att det delvis beror på bedövningen från tandis igår.. blir helt slut av den.. sen att  man är spänd som en filosträng när man går dit har nog oxå sina anedningar..

Nå åter på jobbet ige.. bara några timar kvar.. sen så är det helg.. å då blir det järnet ut till stugan.. här ska vi ladda batterier som aldrig förr.. behöver nog en spaweekend där ute nu...

Energinivån är på minus.. blev lite gladare idag när jag var förbi konfetti med familj... hon kn lysa upp ens dag.. å bra musiksmak har tösen oxå.. =)

Tigger och micro har ju övergett mig i helgen..men dom har ju småförberett mig i 2 veckors tid så jag borde klara det.. sen har dom ju lovat att vidhålla telefonkontakt.. så ska nog inte sakna dom för mycke.. =)men ganska mycke iaf..


Nå jag överlever.. rusutossingen ble vlite bättre iaf.. så det känns ju skönt.. lite ömt men bättre.. tokbra.. hon misshandlar dom så bra.. så lite spa förtjänar dom.. =) Finns ingen människa i världen som är så elak mot sina fötter i ren klumpighet som hon.. hade det funnit en kategori i guinnes rekordbok så hade hon fått den.. =)



Börjar fasiken bli kallt nu.. var bara 5 grader när jag for till jobbet.. burrr.. men men vintern är ju på väg så det är bara att börja klä på sig... fast man blir ju lite kofunderad iaf.. tidigare i veckan var det ju bara +18 grader på kvällen nä jag var ut med trasslis.. vad globaluppvärmning.. mer av den varan tack..


Ska fasiken ta tag i mitt sociala liv nästa vecka.. måste ringa gulle.. hon är som saknad.. nå måste ju finnas en liten stund vi kan träffas utan att vi tokjobbar båda två.

Det som känns positivt nu är att det är inte mycke kvar av lägenheten att packa ihop... så himla skönt... känns inte som en evighet bort längre.. men nog lyckas man samla på sig mycke skräp under åren.. för mycke.. nå flytter är bra.. då får man rensa.. hi hi...


nej ska ta å få i mig lite java...


sköt om er suckers....

trött..

hoja hela dagen har varit i en dimma... trött som tusan och sen så har jag varit tvungen att gå till tandläkaren.. hatar det.. nästan mer än fjärilar..

var förbi R&P ikvällen och drack lite kaffe å surra skit.. försökte fixa tårna på rusu, får väl se om det blev bättre eller sämre..


Fluffa sen upp till tigger och ior.. lämna kameran åt tigger så hon kan fota sig lite.. =)

Självklart så röjde ju monstrena som bara den.. zombie hund nu.. =) å så fick man kvällsfika.. kanon..

så nu ska jag mätt å glad krypa ner brevid mitt hjärta..


suss sött suckers

Friska gällivare.. pfffftttt...

Detta samhälle blir ju bara sjukare och sjukare för varje gång man läser tidningen..

läste igår om makarna Wennström som inte får bo ihop efter 61 år tillsammans.. men hallå??

Att det ens får gå till så här.. åter igen en till anledning varför jag inte tänker gifta mig.. för tills döden skiljer oss åt funkar inte i detta samhälle.. här blir det tills kommunen skiljer er åt.. tappar som hela konceptet då..

Och hur svårt ska det vara att få dessa två att bo ihop.. finns säker plats någonstans.. lr ??? Å ska dm dessutom flytta maken till malmberget då plågar dom ju han extra mycke... först så ska han bo utan sin fru och sen så ska han dessutom lyssna på malmbergsmaffians gnällande om att LKAB försöker döda deras samhälle... frö mig började malmberget dö ut för länge sen.. jag är uppvuxen i mampa.. minns när det krylla av affärer där.. leksakshörnan, vivo, videoshopen, mabell osv.. det blomstrade i malmberget och gällivare var inte så lockande..

men sen så sakta med säkert började affärerna flytta eller stänga.. å då var gropen väldigt liten.. så jag tycker inte att lk är skyldig till att malmberget dör ut.. det fixar invånarna så bra själva..

Sen tycker jag lite ynd om gällivareborna.. för dom har ju ingen syndabock till varför alla affärer flyttar från (döda) torget.. hmmm... fast kanske vi kan skylla p droger där.. det brukar ju funka alltid annars..

Så nej friska gällivare har tyvärr åkt på en rejäl dos av svininfluensan lr ebola kanske.. å varför läggs det pengar på en massa skit.. ombygnaden av storgatan var helt meningslös.. fortfarande laglöst land å köra där... enda stället som är värre är parkeringen utnaför coop.. där blir man rädd och sedan får man full förståelse för den människan som för många år sen gick till attack med en yxa på sina med trafikanter i göteborg.. för medtrafikanter finns inte i gve kommun här har du mottrafikanter och alla betalar vägskatt och bör därför att första tjing på vägar, parkeringar ect....

Så åter till makarna wennström då.. det fixas ju namnlistor till allt möjligt.. så varför inte fixa en namnlista till det här och visa kommunen att vi må vara gnälliga,bittra och insnöade många gånger.. men mänskligheten har fasiken inte försvunnit.. som det tycks har gjort för våra politiker...

Så fram med en lista som gynnar makarna.. den skriver jag på på en gång.. känns mer givande än att skriva på listor om malmberget.. för tyvärr så är det ett döende samhälle.. bättre å göra det bästa av vad vi har..


nix.. nog upprörd.. ni ska jag ringa å kolla att råtthåls slaven inte tagit flex..


tudelu

såja...

Idag har vi testat hur många hjärnblödningar man kan ha på en dag.. coh helt ärligt .. tappade räkningen.. men jag har hittat lösningen till allt.. DYNAMIT... kanon bra.. fixar allt..


leker ju fortfarande working girl som bara den.. endast 12 timmar idag.. fy fan vad jag är bra...


Har hamnat i värsta dilemmat just nu.. vill åka utomlands med lillebror och jag vill operera ögonen.. och gör jag både och så blir det tomt på sparkontot.. så jag sitter och bollar om vad som lockar mest.. ytterligare en hjärnblöning..

Nå tar det som det kommer.. =)

Jag och sambo har packat grejer som två duracelkaniner idag.. ska fortsätta vissa delar av de temat senare ikväll.. hi hi..

Annars har dagen gått mest i en dimma.. min älskade traktorfia var förbi mig på jobbet idag.. du är som bäst gumman.. kan verkligen göra mig glad.. =)

Sen så har ju klippan tigger varit min avlösare.. fast blev rädd där en sväng att jag vuxit fast på alfa.. men nix.. inte ännu.. =) Nå vi har vart moraliskt stöd åt varann idag.. d är så skönt att ha någon att ringa å skrika åt när ingen annan i världen förstår en.. du å jag mot världen.. men vi fräser, fluffar och studsar ner den tills vi vinner.. efter det tar vi en fika...


skulle ju ha en date med micro idag.. men tyvärr så hade detta dygn bara 24 timmar.. suck.. dagarna hade verkligen behövt bli längre så man hann med allt.. nu känns det som om vissa människor saknas enormt i mitt liv.. å tiden finns fasiken idär just nu.. men men ni finns i mitt hjärta alltid..=)

såjnes suckers..

3 saker jag INTE kommer ha på mig i höst.

Blev ju utmanad så får väl ägna några kalorier åt det här då...



Dom är och förblir fula.. enda sättet att få dom ännu fulare är när dom är snedtrampade...



oki.. leggings kan vara snygga.. men inte glansiga såna.. kanske om man vore hårdrockare och fastnat i 80 talet




klänningarna blir bara fulare och fulare.. ska dom dessutom vara stickade... NEJ TACK... i love jeans!!!


så .... jag utmanar tiggger, virro och ida


tudelu suckers

överdrift...

hmmm.. nu är det dags igen för blogg awards.. det finns fan priser till allt... nå jag brukar skumma igen om några bloggar .. Foki är en som är rolig å läsa.. å så gillar jag kenzas blogg.. den har jag följt över ett år...

Sen så fr man ju sig ett underbart skratt som förgyller dagen när man börjr läsa bland alla som avslutar sin blogg på *ies... egentligen ganska meningslöst att läsa eftersom dom apar efter varann hela tiden , har samma kläder samma hår och tror stenhårt på att dom startat alla trender.. =)

För blekt hår och rosamjukisdresser fanns inte innan dom börja blogga... hi hi.. n nå det är underhållande iaf.. =)

Sitter fortfarande ute på månbasen och väntr på att tigger ska komma rallykörande med sture å avlösa mig.. fast det är ju en stund kvar..

Ska sen kolla om jag hinner med nå mission 007 idag lr om jag får fixa imorgon iställe...

Nå rokar inte stressa ... ingen idé..

måste se till att få mig lite mat i magen oxå.  Hungrig, trött och stressad är en typisk dålig kombination.. =)


Allts har fasiken ingen blogginspiration just nu.. har så mycke annat som snurrar i skallen.. måste nog rensa lite åt tigger när hon kommer..
Hon är som bäst på att lyssna och förstå en blondskalle som krånglar till allt ibland.. å bra råd har hon oxå..

Crap.. vad smörigt det lät och som att jag har tokmycke problem lr nåt.. men så är inte fallet.. hi hi..

Äsch.. ids folk analysera är det ju deras huvudvärk.. inte min.....

........

Att du orkar..... vet inte om jag ska bli imponerad eller förbannad.. ja ja verkligenheten gör ont sen när den kommer....

Weeiiii...

Finally.... jepp en av dom bra sakerna med hösten är att tv-serierna startar igen.. å u har supernatural satt igång.. me sooo happy... är det bara att invänta resten 24 och 25 september.. då är det greys och smallville.. tyvärr så får jag vänta tills oktober för deamons..men men det är det värt...

Jobbar ju så fint idag med.. faktiskt riktigt skönt.. å sivmorgon oxå.. behövde ju inte kliva upp fören kl 7 idag =)

Bästa är ju att idag har jag kaffesällskap.. för traktorfia jobbar ju oxå helg.. =)

Sen ikväll ska jag å få teka av lilleskutt... det är te och kaka i kombination.. så nice.. eftersom kakan ska vara nybakad.. =)

Måste fixa å trixa lite i lägenheten oxå.. måste få bort alla kartonger jag har packat.. dom börjar som bli lite ivägen.. nånå det är ett senare bekymmer.. måste ta mig förbi konfetti med familj oxå.. å se om benvärmarna passar...

Åh.. jag kom just på att cc oxå ville ha ett par till sessan.. snabbt fixat.. visst var det i grått gumman???

ja ja.. ska ta å få i mig lite kaffe nu.. sen tag å fluffa bort lite stuff..


see u later suckers

snart...

Bara 1 timme och 2 min kvar tills jag slutar... så skönt.. ska åka hem och vila..

Sen ska jag packa en låda lr 2.. =)

Förbaskades crap morgon...

Om gårdagen sög så gör den här dagen det ännu mer.. började så fint med att jag ofrivilligt hade tagit sovmorgon.. typ snozat 2 ggr så bara å studsa upp och hoppa i kläderna.. fluffa ut till bilen och iväg till jobbet.. vakna det försöker jag göra nu.. =)

Gårdag var inge kul... kände mig lite lätt retlig.. typ kom på mig själv att bli irriterad för att solen lyste och det gör ont i ögone.. nå sista dagen idag att kliva upp tidigt.. imorgon är det sovmorgon.. så himla skönt.. =)

Helgen går ju i jobbets tecken.. å när jag inte jobbar så ska jag fortsätta packa ihop vårat hem.. date med ikea idag så jag får köket som jag vill.. =)

Nu är det bara att börja piska sig själv så det händer nåt.. motivationen är inte så hög på att börja packa ihop allt.. mycke bättre att ha allt klart å börja packa upp.. fast måste ju ta det den långa vägen.. =)

Nå sovrummet är det som kommer att fixas först.. =) sen badrummet.. å jag har hittat en svart toastol.. så jävla läckert.. den ska inhandlas.. =) å så får jag ju ett duschpalats.. mmmm.. nice, med bubbelbad, massage, tropiskt regn och ångbastu. gissa var jag kommer befinna mig väldigt ofta...

Nå det är ju ett tag kvar..

Stormade på fint igår igen fast inte lika farligt som dagen innan.. =)


Hann förbi lilla familjen på andra sidan gatan igår oxå.. =) kul kul.. fick sitta å skratta åt sessan som inte gillade sallad.. hi hi.. så himla toksöt hon är ..

Hmmm.. börjar ana oråd nu.. läskigt lungt för att vara morgon.. det är något som inte stämmer.. vad gömmer sig bland träden egentligen???

Eller är det en kupp på gång .. dom ska ta ut tigger med full styrka sen när hon studsar in på månbasen...å just nu ligger dom lågt för att vagga in en i ett falskt lugn.. måste kolla lite närmare.. lr så är det pga älgjakten å sånt så många har kanske tagit helg igår.. =)  Kan ju hoppas skulle vara skönt med en dag i normalt tempo.. dagarna har gått för fort denna vecka..


Fick lite god mat igår som faktiskt lyste upp sug dagen.. å så hade jag världen gulligaste sambo hemma.. i love him so!!!

Så det kom lite solsken in i livet iaf å inte i ögat..  men va fan.. i samma veva som jag skriver detta så öppnar sig himlen å solen börjar lysa mig i ögat.. förr lr senare straffar gud en säger dom ju.. mig tror jag att han straffar i förebyggande syfte.. morrr.. suck...

Nä en liten rökaus så kanske jag laddar hjärncellerna.. =)

hmmm.. funka inte är fortfarande lika hjärndöd.. så jag lägger ner..


tudelu suckers

Vad hände...

Alltså.. minns när vi kallade denna håla jag bor i för friska gällivare.. det är nog fel namn på samhället just nu... utspårade gällivare hade nog varit bättre...

På ca 1 år så har det varit så mycke bedrövelse så man blir förvånad.. visst våld finns överallt, men när det händer så mycke på så liten tid så höjer man på båda ögonbrynen...

Läste just på nsd att det är en elev som blivit knivskuren på sjäparkskolan av en anna elev, båda i åldrarna 14-15 år.. men hallå!!!! Var gick det fel i uppfostran här då??? Hur kommer man ens på tanken att ta med sig kniv till skolan.. å sen desutom göra illa en annan människa??

Jag tror då fortfarande väldigt starkt på att mycke hänger på föräldrarna.. så många som "skiter" i sina barn.. bryr sig inte om vad dom gör.. så länge det inte skapar problem hemma så får dom göra vad dom vill på stan.. för visst är det skolans uppgift att fostra barnen man väljer att sätta till världen?? (läs ironiskt) Skolan med lärare som inte får säja halv sju åt ungarna för då är dom dumma, kränkande osv.. nix jag tycker vi kan gå tillbaka i tiden till när lärarna fick ge barnen en smäll över fingrarna med linjalen eller pekpinne.. det skulle fan sätta lite respekt i denna "hulliganer"

Sen så har vi den stackars flickan som blev överfallen på väg hem fårn hedskolan.. fruktansvärt tragiskt.. ska fan inte behöva vara med om sånt när man är barn.. fast befolkninge hade ju lösningen till allt.. det måste vara droger.. det är svaret på allt som går galet i vårat samhälle.. DROGER!!!! lr nja överdrev lite.. om vi frågar malmbergsborna.. (gnällisarna vid gropen) så är det nog LKAB´s fel.. så fint va vi har två syndabockar att skylla på .. då slipper vi ta ansvar.. för är det är ju inte samhällets fel lr uppfostrans fel att saker går som det gör.. utan det är drogen och lkab.. säkert lkab som fixar drogerna oxå.. =)

Nä om kommunen kanske skulle ta bort slöjan framför sina ögon coh vakan upp.. jag förstår varför ungdommar gör fanstyg ex välter leksakståg på torget.. dom har ju inget att göra.. å ingenstans att vara.. för är man inte sportintresserad i denna stad så är utbuden minimala.. när jag var ung så hade vi fridtidsgårdar.. där man kunde sitta, dom var öppna på helger oxå.. discon å andra roliga saker gjorde dom oxå.. sen så har man ju tillbringat ett antal fre- & lördagsdnätter på parkeringen nedanför blå forell.. visst vi var fulla.. men face facts.. ungdommar dricker.. bättre var det väl när alla var samlade på ett ställe.. man fick gå in på olika events fast man var full.. då hände inte lika mycke.. å polisen, änglarna föräldrar, mfl visste var man var.. och det fanns folk som hade uppsikt på allt. =)

Idag är allt splittat och mycke händer hemma bakom stängda dörrar.. därav tror jag det kommer mycke knark med i bilden.. fasiklen det är ju lättare att få tag i knark än i hembrännt i gällivare just nu.. å gällivare har ju varit känt för sitt hembrännande.. vi har ju stått på parkeringar och sålt skiten ur plastmuggar åt ungdommarna.. hi hi =)

Nä ta å vakan upp kära samhälle för det kommer bara bli värre ju mer som läggs ner och förbjuds.. man få ju inte ens köra skoter nå mer.. å kunna ta en kopp kaffe efter 18 går inte. så vidare man inte går till asas och betalar överpriser för en kopp svart tjära..


För under denna sommar har jag verkligen tappat förtroendet för gve kommun.. halva sommaren ingen fontän.. för det hamna ju diskmedel i den och då får parkavdelningen jobb.. ja.. det är väl därför dom har betalt.. för att jobba?? lr har jag fel.. vi kan inte ha nå öltält på stan för det kommer ju så mycke glas på backen.. köpen en hun då rasta den i gällivare.. tror mig nu kan vi snacka glas å jag rastar inte min hund på torget.. =)

Å om glasflaskor är dumt och plast är svårt  så varför inte köra på aluburkar??? då hade vi kunna ha stor samman slagning på söndagen och panta mera!!!!!!!

Fast nej det går ju inte för då kansek vi lever om å stör dom som bor i centrum.. dumhuven!!!! bor man i centrum får man ju räkna med lite livat.. vill amn ha lugn å ro så flyttar man ut i skogen.. så att gällivare kallas mer å mer för gnällivare förstår jag...


Å visst jag gnäller jag oxå.. men jag är född i gnällbältet så jag får!!!!!


So long suckers..

I rest my case...

Måndagar....

dom suger.. så är det bara... trött som en skadeskjuten gnu när klockan ringde..

Å sen bara jäkla trassel.. ååhhhh.. har lust å slita mitt hår.. ( men det gör jag inte för då studsar tigger argt på mig) när jag blir diktator över världen så ska jag avskaffa måndagar helt och hållet.... å göra helgerna längre... plus att jag ska ha en egen väg att köra på..

Å så för att göra hela dagen ännu bättre så regnar det.. BLÄ!!!! regn är faskien värre än snö..

Nå snart är denna aretsdag över å jag kan gå hem å dra nåt gammalt över mig och hoppas på en bättre tisdag.. =)

Joar ju som sagt hela veckan.. sen så måste jag packa en himla massa oxå.. urk.. det känns så himla tungt nu..men ju fortare det är gjort....

Ska fara föri lilla konfettie idag så jag blir på bättre humör. =)

Sen så blir det ju självklart fika med tigger och lilleskutt.. gav henne sovmorgon idag =)

Nä finns väl inte så mycket mer att plinta ner just nu...

återkommer.. ska efterlysa traktorfia... she´s missing...


tudelu suckers

söndag...

jepp.. nu är denna vecka av tokjobbande äntligen över.. så skönt.. börjar känna mig lite sliten..

nu är det en vecka normalt jobb å se fram emot.. =)

Sitter nu å blänger på tv nya top modell har ju börjat.. så kul å se när tjejerna slåss... hi hi..

Har slängt stinkykläderna längst ner i tvättkorgen.. huga vad dom luktar.. var bättre förr när man immun mot doften.. =)

Känner mig rätt så hjärndöd.. blir en tidigt kväll idag.. men skönt å bara känna sig så här slö och bara kunna sitta å slappa.. =)

Fick då åter igen bevis på att när man tror man varit med om allt så kommer nåt som är värre.. alltså hur tänkte du där??? eller tänkte du överhuvudaget??? misstänker att hjärnan inte var påkopplad.. nå nå vad göra...

skaka på skallen och rycka på axlarna.. förbättring finns inte.. bevisen finns ju gång på gång...

nå skit i det.. blir bara arg...

Fm hela veckan.. få se om man nu kanske hinner vara lite mer social när man inte jobbar 20 timmar av dygnet.. blir till å packa en hel del oxå.. å imorgon så ska jag ta å ringa ikea och beställa köket .. eftersom det är 5 veckors väntetid.. suck.. jag vill ju ha på en gång.. nu!!!!

nå får så fint vänta.. soffan vi ska ha är det ju endast ca 3 månader väntetid.. men den är snygg...



fast vi har bytt plast på färgerna.. inte så tacksamt å ha vitt.... inte när man har hund å själv är lika duktig å grisa som en hel svinstia.. =)


men fortfarande så är problemmet vardagsrummsbord kvar.. å det finns fasiken inga snygga bord... jag blir så sur.....


Prata med tigger för en stund sen.. blir alltid lika glad när jag pratat med henne.. hon lyser upp ens dag



nej nu ska jag ta å göra nå vettigare.. typ farma på fejsan..
tudelu

denna vecka..

är som bortblåst... vet inte riktigt vart den tog vägen... har hunnit packa ner lite iaf.. så helt oduktig har jag inte varit..

Sitter nere på beta och inväntar rusningen och tillhörande saker...=)

Tänkte försöka klämma in en fika med tigger idag.. hann ju med en liten fika med lilleskutt igår.. sen måste jag förbi karamellen med hennes keys..

Blir lite mer gästspel på råtthålet i helg oxå... men jobbar med min pärla så tiden lär ju gå fort.. =)

Kollade film i förrgår det blev män som hatar kvinnor.. den var jäkligt bra.. inte som boken men det är ju förklarigt..

nej ska ta en liten rökpaus så man vaknar till liv..


det är minusgrader ute .. burr...

onsdag..

ja hösten närmar sig mer och mer.. ska upp å jobba lite xtra på råtthålet idag igen.. nå nå pengar är ju alltid välkomna.. gårdag gick i fixandes tecken.. naglar och hår är som nytt.. fast nu är jag rätt så tråkig i håret.. behöver färg.. fast vet inte vad för färg.. får klura ett tag till..

har även hunnit börja packa lite så skönt.. bara man kommer igång så gå det fort.. måste ta å ringa ikea å ställa lite dumma frågor.. så allt blir rätt innan jag beställer köket.. sen måste vi kolla upp om fläckten går att ha oxå. hoja blir nästan lite stressad när jag tänker på alla måsten.. hatar måsten.. det gör ens liv inrutat..

hann ju vara lite social igår iaf.. traktorfia var förbi på kaffe.. sen var jag förbi karamellen med sambo på kvällen träffade även kakan där.. =) sen över till  virro på kvällste.. hann ju även med att surra en massa skit med micro och självklart tigger.. världen sbästa tigger.. mitt liv skulle haverera utan henne.. =)

så nu är det bara att hoppa i stinkykläderna och fluffa ut med trasslis.. sen upp på jobbet.. ska bara mess åt mysan att hon ska sätta på kaffe..

å gullet.. om du läser detta så hör av dig när du är ledig så vi kan ta en liten kaffe slur.. börjar känna en gullettomhet.. =)

nix.. har inte tid nå mer..

fluffa lungt suckers..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!