Ooppss...

Hoppas har inte bloggat på ett tag.. har fasiken inte orkat... =)

Njuter för fullt av min minisemester och vädret är på topp.. =)

har varit och fått klorna fixade idag i så nu är man fin =)  vaknade i morse och blev less på att vara färglös så nu har jag lila i håret igen och känner mig hel =)

Har hänt mycke men orkar inte skriva nu...


tudelu

humor humor.. älskar dessa

Jiipppiiii...

vilken underbar dag detta har varit.. toppen väder.. sånt gör att hhumöret blir på topp=)


jobbat på idag sen så var jag förbi rusu å drack lite kaffe.. sen hem å pyssla om älsklingen och fixa lite käk åt oss. =)

sen slöa jag framför soffan en  sväng.. sen blev det lite jobb igen... efter det så fluffa jag hem..

när jag sitter i soffan och blänger på dumburken så ringer lillebror och berättar att i januari bär det av... jiippiii.. thailand here i come.. =) så nu är det mycke att se fram emot.. =) ny lägenhet å utlandsresa.... toppen toppen...

har just kommit hem från virro.. suttit där med virro, gullet och äläm och frossa i jordgubbar och icke rumsrena samtal.. hoi hi.. energin blir ännu bättre när man är bland glada vänner...

så nu har jag varit ut med trasslis och är på väg i lopplåda,,,, jobbet väntar imorgon..


cc... jag ska leta fram patient 67... men har en vag tanke av att den är ui stugan, har släpat med den dit för att jag skulle läsa om den .. men jag ska leta sen ringer jag....


lots of love....

socialt missanpassad....

ungefär så känner jag mig... dessa fm-veckor gör mig mindre social... är som mest trött på kvällarna.. =)

men men nästa vecka ledigt så då hinner jag ta igen det..

har en enorm lust å beställa lite mer glitterpennor till naglarna.. få se vad jag behöver för färger.. =)
har ju en tendens att snöa in på rosa och lila.. men jag gillar dom färgerna... å svart.. men det är trist nu till sommaren.. =)

Å nu kan man ju faktiskt tro att det är sommar.. solen skinner och det är varmt och skönt ute.. =)
och jag har en ilsken stor geting som sällskap utanför här på månbasen.. förhoppningsvis så inser han att vi inte kan vara vänner och flyger härifrån =)

Min kära förkylning försvinner mer och mer så skönt.. snart "fullt" frisk och energin på topp igen..

tyvärr har min älskling åkt på samma sak.. lr samma å samma hans är ju den manliga versionen och då även dödlig =)

Nä hjärnsläpp...

god morgon...

vaknade nästan frisk idag.. så skönt.. kanske denna jävla förkylning insett att den inte är välkommen.. =)


Strålande väder ute.. men det är det oftast vid den här tiden... nu är det full fart hela veckan sen går lilla jag på en mini semester.. så skönt.. detta ska firas i öltältet.. med vapendragarna micro, tigger och virro... he he tjejmaffian går lös så watch out.. you can´t touch this.. nananana nananan... ser tiggers dans framför mig redan.. he he


sen blir det en vecka med bara slöande och latande. ska försöka ladda batterierna till max.. sen efter det så är det 2 pyttedagar kvar så får jag fixa klart min gaddning på armen.. i can´t wait... =)


Igår blev en seg dag.. kom hem och slängde mig själv i duschen sen hanmade trasslis där oxå.. =)

Sen blev det stor besök... Teddybjörnen, "chefen" kom först på kaffe sen kom lilla pappsen från andra sidan gatan och efter ett tag damp även träskis in.. han hade dock hjälm på sig och fick en fin utskällning av trasslis.. =)

Grabbsen + sambo drog efter ett tag. mc på g.. =)


Då bänka jag mig framför wow.. så skönt att kunna sitta i soffan och spela nu..


så där satt jag och tills mitt kära bones började.. =) en av dom få serier jag inte tittar på i förväg.. =)

Efter ett tag kom virro förbi och lättade på hjärtat lite.. =) Vi drack lite the och löste världsproblem.. sen gick vi ut med dogsen och lät dom springa av ig lite energi.. =)


efter det var det bara att gå hem och slänga sig i lopplådan.. och fantastiskt nog så var jag jätte pigg i morse.. fast har ju legat och vila så mycke under helgen så jag var rädd ett tag att jag skulle få ligg sår =)


snipp snapp...

less och sur osv...

Blä.. det suger att vara sjuk.. nu är jag less på detta... visst febern är inte så farlig idag ( efter en massa alvedon)
men ont i halsen, hosta frossa och svettningar... blä säger jag  bara...


men men efter regn kommer solsken så förhoppningsvis sticker dena förkylning iväg snart..

sitter ute på månbasen nu och håller koll på lugnet.. =)

En normal mäniska hade nog inte gått och jobbat i mitt tillstånd.. men va fan... det är ju söndag så då är allt himla lugnt..

Gårdagen gick i snigelfart.. gjorde inget vettigt alls.. fixade till alla addons på wow och sen på kvällen så for älsklingen iväg och hyrde film men tillhörande gott.. ( morötter och dip, min favvo) så det var mys framför tvn som gällde.. =)


mycket trevligt..

sitter nu och har nedräkning tills jag får gå på minisemester.. ca 1 vecka ledigt från fredag.. så himla skönt.. ska bara slöa och lata mig.. =)

sen blir det full rulle fram till augusti då blir det längre semester.. å har vädret sugit fram tills dess så åker jag utomlands lr nåt.. =)


nej ska ta å försöka få i mig lite java...

kaktus i halsen och mgz i näsan...

Vilken underbar morgon.. vaknade å det kändes som om jag valt en kaktus under natten.

sen har det bara blivit värre under dagen.. nu känns det som om jag har en betongklubb på bröstet när jag andas.... å så hostan på det.. hostar jag käns det som jag bfår en spark i ryggen... å så är jag lite mgz på d...=)


inte direkt muntert inlägg men jag hatar att vara sjuk.. sitter och blänger csi miami just nu och dricker the med massor av honung.. min underbara sambo har varit på apoteket och inhandla allt möjligt åt mig för att göra plågan mindre....



nej nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv....


lots of love

testing testing....

WEEIIIIIIIII


äntligen.... gu va skönt å kuna sitta i soffan och blogga... har äntligen fått min lilla bärbara dator.. =)

sitter nu å bloggar lite medans alla patchar till wow tas ner.. tar lite tid men det var ju ingen nyhet...


 har varit ledig idag så himla skönt.. diezel och tigger var förbi och hälsa på även ior kom på en kopp kaffe...

Diezel och trassla hade som vanligt kamp om alla ben och alla leksaker... så nu på kvällskvisten har fröken sovit som en klubbad säl.....

upptäckte en sak idag.... det finns ett stopp på trassla.... gamen har en mättnadskänsla.. =)  hon lämna korv i matskålen.. känns ju skönt och veta eftersom jag börjat misstänka att hunden kan äta ihjäl sig.. men nej då.. hon kan bli mätt...


imorgon blir det lite jobb undercover med fin... vi ska ut å smyga.. hi hi....


nej nu ska jag fortsätta leka med datorn  =)


tudelu

Det är dumt att nattuggla..

det fick jag verkligen erfara i morse när klockan ringde 04:10.. å vad jag hade grus i ögonen...

Tog sån tid innan tvätten var klar i går och eftersom jag lekt törnrosa så var jag ju dessutom väldigt pigg. =)

Sitter ju ute på månbasen just nu.. hoppade in åt kära tigger och har jobbat mer än hon sovit under helgen så jag tog hennes måndag morgon så kvinnan får ladda sina superkraftsbatterier.. =)

Är ledig sen ända fram till fredag.. blir jobb hela midsommar men det gör inget..  hinner nog med lite firande ändå.. =)


Helgen passerade fort som bara den.. men det var en kul helg så kan vara därför den sprang förbi. =)

Förhoppningsvis så kommer min dator idag och mina nailart pennor.. =)Då ska jag fluffa över till gulle å använda fantasin som bara den.. =) Måste nog fluffa förbi henne ändå.. länge sen jag drack go´kaffe =)


Ska till "Micro" som tigger säger och fixa lite idag.. så kul.. =)

Kan ju berätta att vädret är så underbart.. det regnar.. å kommer att regna tills vi  försvinner in i en ny vattenvärld... suck.. sommaren i gve är i full flärd..
Fast pratade med kuse å vädret är lika dåligt där nere.. få se om jag lyckas fixa så jag får en tripp med girlsen till solen.. håll tummarna.. =)


idag har lilla trasslis fått följa med på jobbet.. dock sover hon ännu så hon har nog inte hunnit förstå tristessen med detta och eftersom hon ibland är lite morgontrött så kanske hon slipper få damp inna det är dags att åka hem =)


har en liten bioträff ikväll med Lina, trist nog kunde inte karamellen följa med.. omogna människa jobbar ju.. å så tror hon att filmen är dålig..   om boken var så bra som den var så kan dom omöjligt göra en dålig film.. aldrig lika bra som boken men det kan omöjligt vara dålig... antagligen så jinxar jag mig själv nu och kommer total såga filmen =)


nej ska ta å fluffa vidare....


tudelu

på begäran från tigger...

Usch.. har typ varit jätte dålig på att blogga... men inte riktigt haft tid... när jag suttit framför datorn så har jag wowat mest...


Söndag i dag och faktiskt så mår jag toppen och är pigg som en lärka...

Det var personalfest igår och det var jätte skoj... stor eloge till trulle... han kunde verkligen kocka.. =)

Själv upptäckte jag mina talanger i poker.. är fan inte så blond som jag trodde.. finns några grå där uppe som fortfarande vill jobba... =) Efter mat å några poker rundor bar det av till ms meet.. regnade lite men det skiter väl en raggare i..


For hem innan det stängde för då hade älsklingen oxå åkt hem så jag åkte med virro och herr nilsson =)
Hämtade trasslis från dom och prompa hem .. somna så gott =)


fredagen gick i racerfart.. den sa som bara poff så var den borta.. =)

Blev som så lycklig när jag vaknade... sms från DHL.... Jippiii det är min dator.... 
men nej då... det var nagellack som jag beställt.. jippiii tänkte jag mina nya roliga glitterpennor.. men nej det var dom vanliga nagellacken.. såja... eft viss besvikelse så blev jag väl lite glad ändå... jobbade som bara den...

Körde lite extra undercover med tigger.. vilket höll på att spåra ordentligt... fatta supertjejerna med nerver...

IIIIIIIIIiii.. nu nu.. vad ska vi göra??? VI slänger ner dom i gyttjan å stampar på dom... efter som ingen villl hamna i gyttjan lr komma å va med oss så fortsatte planen vidare till att vi börjar slåss i gyttja.. fixar snabbt lite gyttjebrottning.. tar betalt som bara satan och tjänar grymma stålar.. men det var kallt så vi struntade i det.. utan lät bara fantasin flöda så att skrattet låt i halsgropen hela tiden.. framför allt när man har så där knäppa hjärnor från 70-talet som gära visar upp bilder så allt blir ännu mer fel... hi hi..


nej nu orkar jag inte skriva nå mer...

tudelu

Ledig...

Jepp.. är helt ledig idag.. så skönt... hunnit med lite morgonkaffe hos gullet... å trasslis har träffat teddybjörnen.. hon låtsades vara en suris men blev snabbt satt på plats.. =)


Nu ska jag ta tag i städandet av detta hem.. har igonrerat det ett tag men nu tar vi i med friska tag...

Satt på ikeas hemsida och blängde... jag vill ha mitt svarta kök nu!!!!!!!!!

Men får så snällt vänta ett tag till.... nå den som väntar på nåt gott...

känner mig nästan som ett barn på julafton inför detta  men kan inte rå för det.. ska bli så himla kul... få göra allt som man vill ha det.. det är som inte så ofta.. =)

En som inte fick som han ville var sambo... förklarade att glasbord är det sugigaste som finns... för man får torka, och sen får man torka och sen får man torka å efter det får man torka lite till och mellan alla torkningar så får man putsa skiten.. nej tack...avskyr glasbord.. dom är snygga men inte så snygga.. =)

Sitter å väntar på paket.. har besällt en massa fräna nagellack och nailart pennor... å nu ska här övas på alla tänkbara offer.. kul med lite pill... så har du tråkiga naglar så titta förbi så ska jag försöka hitta på nåt kulll men glöm inte att jag dock är en liten (eller ganska stor) amatör.. men kul kan manha ändå... =)

Sakta men säkert börjar jag nu oxå lära mig min nya telefon.. men har jag varit seg på att skriva sms tidigare så går det i dubbel snigelfart nu... det är inte riktigt min grej =)   men resterande funktioner har börjat hitta till rätta.. =)

om inte annat så är ju mobbe söt.. vit och lila.. =)


nej nu kallar städplikten....





Lots of love...

hopp...

Åh.. solen tittar fram litegrann... det finns ett litet hopp om somar iaf.. =)

har nedräkning på alfa just nu... donat och bökat bort allt vettigt jag kommit över.. jag är så duktig...

Hunnit med lite kaffe oxå.. å tiggers sällskap.. =)

Ikväll blir det fossig vård.. så skönt. =) åsså göra fossingarna lite fina oxå.. =) 

men med mina potaistår så är frågan om det går =)

nå det är ju värt ett försök.. 

Sen har jag ju mitt kära avsnitt av bones ikväll... en av dom få serier jag faktiskt följer på tv.. =)

Nu är det softjobb att se fram emot så skönt... ska leka agent 007 i veckan.. känns helt oki...

Sen är det personalfest på lördag.. å jag är en fegis för jag anmälde mig bara till vissa aktiviteter.. vet inte men känner mig lite osäker.. då är det bättre att låta bli... så jag står på sidan om å är feg iställe. törs ju erkänna det iaf.. det borde ju räknas som lite modigt.. hi hi...

fick en sån enorm lust å åka ner till v-ås en sväng.. få se vad som händer....kanske jag drar en tripp dit ner...

Å jag har enorm längtan tills vi får börja med lägenheten.. men allt går ju inte å göra på en vecka så jag får gott träna mitt tålamod... övning ger färdighet säg dom som vet...


Nix ska ta och göra nåt annat...

lots of love

bläääää.....

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/485003/tihis?claim=gw5bebrru7r">Följ min blogg med bloglovin</a>

vad hände med sommaren???


Vill inte ha hagel, snö och regn nu.. mäkta less på detta... sol och värme... är det för mycke att begära???





bloglovin säger at jag ska klistra in det här så då gör jag väl det..

dåligt värre...

Nu tänker jag gnällla igen!!!! Varför kan man inte lämna ett fotspår när man läst nåns blogg??? Jag brukar försöka iaf.. blir ju roligare för ägaren av bloggen... =) 

Så lämna kommentarer bra som dåliga.....


igår så firade vi moder svea.... det var en lugn kväll.. satt hemma å löa med trasslis... sambo kom hem på kvällskvisten nån gång... varit på resa hela dagen...

Hann prata med tigger femtioelva gånger i telefon.. nå gör inget gillar som henne...

Virro å snipe kom förbi och käka lite mat.. lagade åt både henne å mej... inge kul å laga mat åt sig själv...

Det hade gått så bra för milo igår så idag är hon i a-final.. håll tummarna för lillgumman..

Men hon sken som en sol igår...detta behövde hon för sitt självförtroende...

Måste ta tag i mitt förråd i veckan... nån som känner sig mana att komma å hjälpa mig???+

behöver slänga så mycke.. å inte ha separations ångest från allt.. =)

är i vanlig ordning ute på månbasen igen.. forhoppningsvis så blir denna dag lugnare än igår... vi får se vad det bjuds på ...

nej ska ta å fixa lite kaffe...


Lots of love

Patrioter....

Jepp det ska vi vara idag.. men eftersom sverige är ett så mesigt land så märker man knappt att det är våran nationaldag idag...

Det är ju som lite tabuoch fira det.. gud vi kan ju framstå som rasistiska.. trist med det är sanningen.. hade några bestämt sig för att fira som våra kära grannar normännen så hade dom nog åkt dit för hets mot folkgrupp...


det har ju gått så långt att barnen inte ens får sjunga nationalsången på skolavslutningarna.. för det kan vara kränkande mot invandrare... detta tycker jag är rent jävla hyckel.... för väljer dom att söka asyl här så får dom väl ta seden dit dom kommer.. flyttar man till ett land så vill man väl antagligen ha den nationaliteten... tycker jag iaf.. men kanske inte...

Nå några flaggor är ju upphissade iaf.. men det är nog allt.... fint väder är det oxå...NOT!!!....
Har väl haft iaf 2 hagelskurar sn kl 08 här ute på månbasen.. å så lite regn på det.. å så tittar solen fram lite då och då så variation är det gott om...

sambon har dragit på rymmen till haparanda idag.. =) han skulle bland annat kolla på ikea.. på utsidan alltså . han trodde inte han skulle orka gå in.. egentligen borde han det så han kan få lite ideér till vårat nya kök...

Å vad jag längtar tills vi får börja härja... men lär nog behöva lite inredningstips från karamellen.. hon kan göra hemtrevligt och ändå stilrent så att säga...

Nå det är ju ett tag kvar tills dess... =)  men kul å sitta å spåna lite.....  jag vet ju vilka färger jag vill ha iaf. det är ju alltid en början..


nej ska ta å fortsätta här på alfa...

lots of love


 

tjoho...

Bättre rubrik än så kommer jag inte på...

Sitter ute på månbasen just nu och d är så lugnt.. inväntar kabommet för idag.. =)

Sen bär det av hemåt och bara slöa.. =)

hade fullt upp hela dagen igår.. fika på morgonen med gullet.. sen så var jag vovvevakt åt tigger... både trasslis och diezel var lagomt pigga  när det var dags för hämtning.. =) Men dom sov gott i natt. =)

Sen på kvällen så kom virro förbi och drack lite the och så målade vi hennes naglar.. =)


Vaknade lite senare än planerat i morse så jag missade nexfrulle.. får ta igen det nån annan morgon...

Blev mäkta imponerad av gina idag.. beställde kläder igår och idag ramla dom ner i brevlådan.. snabb service måste jag säga... =)

Har varit så snäll å överlämnat trasslisen i tiggers våld idag... hoppas hennes nerver håller.. =)
Två dårar kan bli lite påfrestande ibland.. men överlevde jag igår så fixar hon nog det idag.. =)


Vädret är då skit tråkigt.. solen tittade fram lite då och då under dan idag men nu är det grått och trist och regn... blä... man blir ju inte direkt pigg och glad av det.

Jobbar hela helgen.. sen blir det soft jobb... så himla skönt.. å sen blir jag ju ledig nästa helg.. kul kul och idag är det bara 1 månad och 1 dag kvar tills jag får göra klart min gaddning.. =)

å så kan jag samtidigt boka tid för nästa.. =)   har bara lite beslutsångest var på kroppen jag ska sätta den.. nå det löser sig nog.. =)

Letade fram min cykel i förrgår.. och som jag mindes så är det punka på fanstyget... måste köpa en ny slang till däcket.. sen så har jag hittat världens mest onödiga pryl som jag ska ha.. en cykelkorg som trasslis kan åka i om hon inte orkar springa.. =)   

Blir väl kanske en tripp till stugan i helgen få se vad sambo säger.. och hur orken finns.. men det är mycke å göra där och det så avslappnande att vara där ute.. å så kan man bada lite bastu oxå... himla skönt... 
Å grilla mums... jag är en sucker for food... så är det bara.. 

Min irritation jag bärt  ( jag är från v-ås) omkring på det tag börjar lägga sig lite lätt... skönt.. för man kan vara rätt giftig mot sin omgivning när man är mindre charmig... å då är det lätt att man gör illa folk å det vill jag inte.. inte medvetet iaf.. som min kära mamma brukar säga... planerad elakhet är ondska....... 

Hon är bra klok ibland....


nej nu ska jag fluffa vidare här på jobbet å se om jag kan räkna till fler löv nere på betha än tigger... annars räknar jag barr iställe... =)


Lots of love

underbar...

Go morgon världen...

Sista lediga dagen.. ska njuta för fullt... 

Hunnit vara på morgonkaffe hos gullet... å vi ska fixa fossingar ikväll.. =)

Även varit å fixa lite med till avslutningen för milo.. snart är allt på plats.. =)

Var å fick mina naglar fixade igår.. funkar tokbra fast jag var lite skeptisk till att jag skulle kunna använda händerna.. =)

Fast dom är ju inte så långa.. =)

Igår var ju verkligen en dag med toppen väder... not.. åska, regn å hagel... å va kul.. sommaren är här....

Förhoppningsvis så får vi lite mer till sommar detta år.. man laddar inte batterierna på samma sätt utan sol och värme..

så jag tänker dansa soldansen varje dag nu...

nej på med kaffe.. tigger & diezel dyker snart upp.. =)

lots of love

jävla snigelpost...

Alltså... hur länge ska man behöva vänta på en lämp egentligen????

har ju väntat i flera dagar nu.. vill ha den så jag kan börja övningsköra....

har den inte kommit tills på fredag ska jag ringa å vara sur åt länsstyrelsen.. morr......

Måste kanske hitta mig en cykel oxå... men d är ju det där med rätt färg..

Nå en sak i taget...

tisdag..

morgonen började med att lilleskutt ringde å väckte mig...var bara att kliva upp å fixa frulle...=)

Sen var jag så snäll å ringde virro och tvinga till mig kaffe... =) he he.. får inte jag sova ska inte hon sova.. =)

Gick väl ner en så där femtielva koppar kaffe innan jag kände mig som människa... sen fluffa vi ut med dogsen.. =)

Efter det var det bara att gå hem och svira om till superwoman dräkten och fluffa iväg på jobbet.. åter ute på månbasen och vaktar.. =)

Imorgon är jag ledig och även på torsdag... skönt.. ska ta tag i hemmet och göra nåt vettigt.. =)

har date imorgon oxå med gullet, vi ska fixa grejs till balfröken... =)

hon kommer att bli så fin.. =)
Måste nog ta å putsa upp pärlan oxå så den är fin till balen..

Hade behövt fix fidde oxå.. hon är så himla skitig...
har ju städat inuti henne men inte utanpå... kom fram till att rensa när jag hade nog många petflaskor för att försörja ett u-land.. =)

men men slötarmen har vunnit hittills.. =)


nej ska fluffa vidare..
återkommer....

I väntan...

sitter nu å väntar på det stora kabooommet... =)

Lite tid kvar ännu.. sen är det inte länge kvar innan jag kan slänga mig i fidde, köra genom duschen och sakta puttra på hemåt.. =)

Börjar bli lite hungrig.. å humöret är inte på topp just då...men får väl göra nåt gott tills jag kommer hem och svulla i mig till csi.. =)

Morsdag var det igår och jag å lillebror gav mamssen en spikmatta.. bror bjöd även på gillat.. lite svårt för mig.. hon är som så långt bort.. =) nå hon var nöjd och glad...

har hunnit fundera en hel del.. å håller på att slita mitt hår.. hade behövt klona mig själv ca 5 ggr lr nåt..
Då hade vardagen blivit så mycke lättare.. =)

måste ut till stugan å fixa & trixa.. men det är ganska trist att åka själv.. skulle ju så fint dit i helgen och kratta men eftersom det var så gott som orkan ute kändes det som ett meningslös jobb.. =)

lilleskutt flyllde år igår var dit och åt hela 2 bitar tårta.. sen fick jag sockerchock... kommer inte kunna äta slisk på ett halvår lr nåt.. =)

Håller nu tummarna för att det ska bli en utlandsresa... behöver sol och värme och lite miljöombyte....

Håller på att gräva ner mig själv i en grå sörja.. =)
Saker bubblar upp till ytan och jag blir så arg på mig själv av många olika andledningar.. delvis för att jag ids bry mig och delvis för att jag inte fräser av och säger ifrån på en gång utan låter allt hållas till bägaren rinner över... detta är ju tyvärr jag i ett nötskal... måste lära mig att ventilera mer ofta.. annars svartnar det tillslut.. å det är ingen bra kod.

Men vad ska man göra... människor man älskar kan man ta mycke ifrån men ibland måste man dra en gräns...

Nå vad är väl en bal på slottet???  Om hundra å så löser sig allt.. =)

Detta lär nog gå över det oxå bara jag själv får reda ut mina tankar.. å begrunna allt .. =)

gud vad pessimistiskt (jag kan inte stava jag vet) allt lät.. det är som inge illa av allt men få tankar till ord på rätt sätt det är nog fan omöjligt.. =)

ca 3 1/2 vecka kvar till lite minisemester.. så himla skönt..... =)

har ju även msmeet att se fram emot och är ledig.. jiipppiii..

Sen kommer ju den berömda sommarmarknaden då man får öla i tältet.. dansa å trängas.. för att sen äta suovas kabab.. hi hi.. det är en helg som alltid är inbokad i kalendern.. å samma folk ska vara med annars blir det fel.. =)

Nej nu är det dags att snart börja röra på sig bort från kaboommmen.. =)


Lots of love..

oooppsss..

Glömde ju utmana andra... hi hi...

Jag utmanar Tigger, ida, virro, lelle och kakan

20 sanningar...

jaha.. detta är ju verkligen hjärngympa.. men gullet utmanade så bara testa...



1. Jag är barnsligt förtjust i det ockulta.
2. jag tuggar på min tunga när jag koncentrerar mig.
3. Jag kan snöa in i spel.
4. Jag hatar fjärilar.
5. Jag skulle gå under utan mina vänner. dom betyder mycke.
6. Ibland är jag för snäll, även när folk är dum mot mig.
7. Jag älskar utmaningar.. inget är svårt nog så man inte ska kunna lära sig.
8. Mit självförtroende växlar från storhetsvansinne till att jag är långt nere i skosulorna.
9. Jag älskar drakar.. fantasydrakar alltså..
10. Jag har jättesvårt att säga nej åt dom jag tycker om.
11. är urusel på att komma ihåg att ta ut mina linsser varje dag.. detta kommer snart resultera i att jag blir blind.
12. Jag har lätt för att förlåta och gå vidare... finns undantag som bekräftar regeln.. =)
13. älskar att läsa böcker.. lr lyssna som jag nu gått över till.
14. Precis som nina så är jag dålig på att tvätta bort smink.
15. Älskar djur.. (utom fjärilar)
16. jag är expert på att suga åt mig dålig kritik.. å det som är bra bara fladdrar förbi utan att fastna.
17. Jag är allt annat än ekonomisk.. pengar är till för att användas.
18. Ibland talar jag innan jag tänker.. dumt om man sårar nån..
19. Har lärt mig att en liten sanning i en stor sanning är bättre än en lögn.
20. Älskar att pyssla å jobba med händerna.. därav att jag stickar och broderar så mycke.. =)


så det kanske inte var det roligaste. men det blev ju 20 punkter iaf...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!