Trött i lilla ögat..

Crap.. sov lite för länge där tror jag... men det var så skönt attgå och läga sig tidigt igår så det är värt att vara lite trött idag.. =)


Var ju  gadda mig igår.. så himla kul och jag blev så jäkla nöjd.. så nu ska jag ägna några dagar till att glo på mig själv.. hi hi..


är ute på månbasen just nu.. 5,5 timmar kvar tills jag får gå hem.. få se vad som händer idag.. är faktiskt lite sugen att ta en liten öl lr 2.. men inget ä skrivet i sten.. risken finns ju att jag tycker sömn är så mycke roligare.. men om det blir utgång så är nog jag den enda som inte klätt ut mig.. svammel tycker jag.. men helt oki om andra vill göra det..

Kolla faktiskt lite serier igår innan jag somnade så nu är man uppdaterad igen som vanligt..

nej ska nog ta å fixa lite kaffe till mig själv..

Tudels

Fredagsmyyyyssss...

jepp.. sista uppstigningen på okristlig tid på ett tag.. så himla skönt..

Mycke kul å se fram emot idag.. så allt känns faktiskt inte ut att gå i nattsvart nå mer.. skönt..


Sitter nu ute på alfa å väntar på min "praktikant" , det bästa är att här kan jag skylla på "praktikanten" till skillnad från ica reklamen.. =)

Jobbade långpass igår sen när jag kom hem så passade jag på att sova en liten stund.. älsklingen väckte mig efter ett tag så for vi och käkade.. sen blev det en stund framför wow..lotta (maelstorm) spelar jag på.

Sen på kvällen så ringde virro..fluffa över dit på lite the och fixning av utväxt.. å så fick jag chansen att tok krama mitt bonusbarn som är hemma på lov.. gulleungen...

Men nu ska jag ta å göra lite nytta här..


tudels...

Go morgon världen...

Lite tidigare än alla andra men ändå go morgon..


Känner mig lite gladare idag.. kan bero bla. på att jag fått sova... somna för kl 22 igår.

Idag blir en lång dag.. nu fm ute på månbasen sen så blir det lite agent 011 med tigger.. efter det så får jag gå hem... men det är ack så många timmar kvar ännu..

Prasslis är med mig idag oxå... hon håller ställningarna genom att försöka sova sig igenom allt.. lite avis är jag.. =)


Men det är bara 2 uppstigningar kvar..sen har jag sovmorgon.. så skönt..

Helloween kommer att bli lugnt..

Fast har väl aldrig varit den som firat helloween i den bemärkelsen att klä ut mig...

Nix ska nog ha mys med sambo iställe... sen så har jag ju lovat att vara kid vakt..


Rökpaus..

Spott och fräs...

usch.. bara tråkiga nyheter hela tiden.. men men det blir bättre...

Är lite ur gängorna idag.. kan nog bero på nattpass a´la långkörning igår och så attt man inte är fullt frisk ännu... men känner mig bättre än i helgen..

Känner mig lite lätt irriterad.. ibland hatar jag denna lilla jävla håla och allt jävla snack... varför ska man sitta å prata om saker som inte angår en ??? Hur svårt ska det vara att tänka 2 eller fler gånger innan man öppnar käften??

Visst grodor kan vi alla råka säga.. men just detta gör mig så jävla förbannad... sopa framför egen dörr innan ni sopar framför någon annans.. å framför allt ta reda på fakta.. iställe för att hitta på fantsihistorier som inte stämmer...

Men vissa är ju helt felkopplade i fylleåpäronet så dom fattar ju inte.. finns inte så mycke att göra åt.. men tänker vara irrriterad att tag iaf.. å gå till botten med det.. så där av rubriken...


Nå då har vi fått det bort från hjärtat.. sitter ute på månbasen och nu börjar tempot att lugna ner sig.. skönt..
För kugghjulen i hjärnan går inte på full speed..
Trasslis har fått äran å följa med matte till jobbet idag.. hon gör inte direkt frivolter av lycka.. men har lyckas muta henne med ett ben.. =)



Men nu ska jag fortsätta här..

tudels

rubrikblockad...

Äntligen kom min kära nysning somlegat å retat mig sen vid kl18... trodde jag skulle bli halvgalen... fick tok kli i näsan efter att jag varit hos micro och fixat klorna...

Fick mat hos pappsen idag lika gott som vanligt...

Dagen har gått ganska fort ändå...

Fick kaffe hos lilleskutt och junior.. dit kom även konfetti med tillhörande mamma.. så då fick man lite babymys oxå... inte helt fel..

Sen har jag varit å fluffa runt här å där.. bara softat så att säga.. behövs ibland..

Fick med mig karamellen och pigan på coop.. där vi nästan blev lite stalkade.. huga. vissa människor är otäcka så är det bara..


Nu sitter jag å dumglor på båda dumburkarna.. njuter av en kopp the samtidigt som jag lyssnar på fireflies... det är så jäkla bra...

tänkte fluffa in på wow en sväng..måste ju försöka vända dygnet lite grann iaf.. få se hur det går.. har ju nattpass imorgon.. sen är det fm på månbasen som gäller..

Få väl se sen vad denna allhelgona helg har att bjuda på.. en födelsedag är det ju iaf..

Hade varit så skönt å fara iväg till stugan en sväng men det finns inte riktigt tid för det just nu.. men sen så kommer det oxå..

Sitter i allvarliga funderingar på att byta bil.. vill ha en med 4:a klösa... å jag vill ha en audi.. å så ska det vara en liten bil.. så det är inte så himla lätt att hitta rätt...

Men nu tror jag faktiskt att jag ger upp för idag...


tudels

inte ett dugg förvånad..

Jepps då var vi ledig idag och inte sjuk heller självklart ska jag vakna kl 8 på morgonen då... skitkul.. det är ju så många som är vakna vid den här tiden.. NOT.. å dom som är vakna dom jobbar.. ja ja murphy´s law igen..


Somna ganska vettig tid igår så det kan ju vara därför.. denna vecka lär bara springa förbi som vanligt.. tycker tiden bara går fortare och fortare hela tiden.. fast det beror väl på vad man har å se fram emot..

fast nu är det bara 2 veckor kvar tills en viss sak.. me so happy .. =)

Nu återstår ju å se vad jag ska fylla denna måndag med för intressant.. orkar inte åka till luleå.. så trist att åka själv.. så det får vara..

staden står ju kvar.

Mycke möjligt att lilleskutt är vaken hon brukar ju vara upp å studsa vid okristliga tider..

För kaffe är godare att dricka i sällskap...

tror jag ska slå en pling åt henne...


tudels

Svininfluensa???

Ja då har man överlevt 2 dagar av sjukdom.. eftersom jag är en så liten person så klassar jag det inte som svininfluensa.. utan jag kallar det kulltingfeber.. =)

Kan ju berätta att jag ordentligt utvilad... bara sovit i 2 dygn.. fast kroppen behövde nog ladda alla batterier.. gjorde värsta tabben lr vad man ska kalla det idag.. har totalt missat att det är vintertid så jag var på jobbet i god tid.. typ en timme innan jag började.. nå sak samma.. är ju pigg och glad ändå.. for å drog en kaffe på den andra vaktbasen å sen tillbaka till månbasen i rätt tid. =)


Hunnit under min sjuktid kollat 4 filmer.. 3 wallander och så nån thriller..  allatid något bra med att vara sjuk.. lite goda nyheter har man oxå fått.. det är altid roligt... imorgon bär det nog troligast av till luleå för inhandla vardagsrumsbord.. sa bara ringa å kolla att det finns.. orkar inte börja åka 50 mil i onödan...


Det känns som om denna dag kommer att gå ganska så fort ändå.. ska ta  ringa tigger å se om hon hinner ut på lite kaffesällskap lr om hon har fullt upp som agent 003..

Men nu ska jag ta å läsa tidningen..


tudels..

jag ger upp..

håller på att bli sjuk tror jag.. halsen är irriterad och ont i kroppen har jag.. snart springer jag väl omkring på alla fyra å låter nöff nöff... jag orkar inge mer...


Här med säger jag upp mig som vuxen. Jag har bestämt mig för att jag bara vill ta det ansvar som passar en åttaåring. Jag vill gå på McDonalds och tro att det är en trestjärnig Michelin-restaurant. Jag vill tycka att M and M är bättre än pengar, eftersom man kan äta dem.
Jag vill springa barfota i mjukt gräs, smutsa ner byxorna, ligga under ett stort träd och ha en saftkiosk tillsammans med mina vänner en varm sommardag. Jag vill ha regnställ och gummistövlar och få plaska i pölarna. Jag vill att mamma gör goda mackor och varm chocklad.
Jag vill tillbaka till den tid då livet var enkelt. när allt jag kunde något om var färger, multiplikationstabellen och barnsånger. Och ingenting bekymrade mig, för att jag visste att jag inte visste, brydde jag mig inte om. Allt jag visste var att vara lycklig för att jag inte kände till de bekymmer jag skulle bekymra mig för.
Jag vill tro att världen är rättivs och att alla är ärliga och snälla. Jag vill tro att allt är möjligt. Jag vill ha möjligheten att bli överväldigad av de små sakerna och händelserna igen. Jag vill leva enkelt igen
. Jag vill inte att min dag skall bestå av trassel, berg av jobb och dåliga nyheter. Jag vill inte tänka på att få lönen att räcka en hel månad, jag vill slippa räkningar, skvaller och att mista människor jag tycker om.
Jag vill tro på betydelsen av en kram, ett vänligt ord, sann rättivsa, fred, drömmar och jag vill göra änglar i snön igen. Så här är mina kreditkort, mina bilnycklar, mina räkningar och min pensionsförsäkring. Härmed drar jag officiellt tillbaka som vuxen!!
Vill du diskutera detta så får du fånga mig först- Kull!!

Vi ses i sandlådan. Om jag får leka med dina grejer så får du leka med mina....


tudels

men orka...

snacka om en fet bitchslap från klar himel... hur mycke ska man behöva ta egentligen???

Livet är rätt så jävla orättvist ibland.. och åter igen allt är så jävla fake... 

Mina batterier är helt slut nu.. tror jag hade kunnat sova i en vecka eller två.. men det går inte.. finns inte tid och finns inte utrymme...

Allt känns som en enorm kamp... å det gör så ont.. ont i själen och ont i hjärtat.. å så är man helt jävla maktlös..  

Har lust å bara skrika rakt ut men det hjälper inte.. å alla dumma om.. om om om ... tänk vad lätt allt hade varit om man kunde vrida tillbaka klockan..

Men har inget val än att bara ta en dag i tagen och hoppas... hoppet är det sista som försvinner och tro kan förflytta berg..  men bättre nyheter hade varit toppen..


Å efter regn kommer solsken.. ibland regnar det bara så länge..

Men håller alla tummar... det måste bli bra..


Crap...

crap crap crap... jävla skit...

......

Allt är så jävla fake...

En röst i natten....

hade varit kul å höra... det är ganska lungt nu och är mega less på radions tuggande...

Fast ska väl egentligen inte gnälla för jag har ju haft agent 002 och lilleskutt här på kaffepaus.. det är inte illa.. då känns natten inte lika lång...

har nu nedräkning.. 1 timme kvar tills jag får åka hem å bli bästa vän med kudden.. can´t wait...å så får jag ju ligga å snosa påmin sambo en hel timme innan han kliver upp... bonus bonus,...

sen återstår ju å se hur länge min kropp tycker den behöver vila i dag... fick ju egenhändigt tala om för mig själv när jag vaknade första gången strax efter kl 8.. att jag bör sova längre.. känner mig nog felkopplad i fyllepäronet som det är just nu..

Åh... blev typ tokglad här för någon vecka sen.. låten jag har tokletat i över ett år som var med i serien moonlihgt.. jag har äntligen hittat den..

Lyssna och njut..

 

så nu känns det lite bättre..

G´natt and tudles

då var vi här igen...

Jepp.. kan se mig i månen efter min ledighet.. åter nattugglepass på månbasen.. ja ja vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt just nu.. om det är någon som kar en kloningsmaskin... snälla hör av er..

Allt har gått som i en dimma idag.. tog mig förbi virro och hinkade 70 koppar kaffe för att bli männiksa... sen på kvällen bjöd ja egenhändigt in mig å smabo på middag på restaurang östra kyrkallén... så jäkla gott med hemlagad mat av mästerkocken..

är lite less på att äta hämtmat just nu.. men men bara att gilla läget ett litet tag till.. =)

Få ser hur man ska lyckas fördriva denna natt då.. laddat upp med en fet godispåse så vi håller sockernivån på topp... å så några liter kaffe så klart.. fast det är inte så jobbigt att jobba till kl 05.. om jag jämför med när jag jobba på dundret.. då jobba vi till kl 07... å det var mycke tyngre..

Nå ska försöka mig på lite soicalitet denna vecka.. känner mig enormt insnöad.. fast när timmarna på dygnet inte räcker till så blir det å här.. =)


kanske återkommer under nattens timmar..

tudels..

å den förbannades vita nederbörden bara faller och faller... varför lyssnar inte sol och värme guden på mig???

Tjoho...

Då har man hunnit finna sig till rätta för andra gången idag på månbasen.. kom hit i morse och fick efter ett tag återvända hem taktikvila och nu är man tillbaka för nattugglepass.. =)


Fast har hunnit med en hel del förrutom aktikvilan.. för om vanligt när man behöver sova så blir det en microvila på ca 1 timme =)


Men nu är alla reglar till väggen på plats.. imorgon kommer skivorna dit så då är det en vägg på plats.. vilken skillnad några cm kan göra...

Å nu känns inte allt så hopplöst långt borta...

Bättre nyheter idag oxå.. så skönt.. rätt riktning i myrsteg om så..


Hann med en snabbgullning med sessan idag oxå.. hon å cc kom förbi på besök.. dock är ju våran lägenhet inte den mest hemtrevligaste just nu.. men kaffe å kaka fanns ju iaf.. =)


Slutar kl 5 imorgon på morgonen.. =) då kommer tigger insladdande på månbasen igen.. =)

Kom på att jämfört med henne är jag väldigt "slö".. för på 30 dagar har hon jobbat 26 st, jag min late sate har bara jobbat 24 dagar så det är nästan illa.. ( inte arbetsnarkomner här inte)


Nå nå.. det var ju det där med svensson liv igen..

Nå nu har jag två dagar ledighet å se fram emot.. ( förhoppningsvis )

Nix.. ska ta å fortsätta dona på lite här..











tudels..

lite halvseg....

har kommit hem för sen liten stund sen... full rulle sen jag kom hem från jobbet.. vi var bort till konfetti med familj.. Pappan i familjen blev ju äldre.. sen hem å ringa å kolla läget. bra nyheter idag.. kanon.. sen å fixa lite käk. lätt hänt att man glömmer bort å äta.. =)

men men nu ligger jag här på sängen..

lyssnar på lite musik å tänkte fluffa in på wow en sväng..

Skönt med bara lite softande bara.. få se om virro dyker förbi..


Fick mycke fixat idag på jobbet.. å så fick jag mat levererat ut till månbaen oxå.. det är inte illa..

efter lite fix å trix så har jag suttit å nött med saxen som aldrig förr.. har märke i fingret efter handtaget på saxen.. å mer finns att klippa.. nå tiden grå gör fort.. =)


men nu får det räcka..

tudels..




snygg tjejen som är meganyfiken på min dator .. hi hi.. lilla fjanten.

Hallå....

Är vaken på ett öga iaf... gårdagen var rätt så tung, men en dag i taget är det som gäller nu.. å bara be och hoppas.. allt blir nog bra i slutändan...

Läste just NSD och höll på att sätta teét i fel strupe.. hallå gäliivare vad fan håller ni på med???

Det måste ha varit nåt som gått väldigt fel för vissa i denna stad.. nu har 2 idioter försökt slå ihjäl en människa igen.. och  killen är 39 år och hans flickvän 21 år... fine... ska väl inte haka upp mig på åldersskilnaden för jag har så många fantastiska vänner som har stora åldersskilnader i sina förhållande.. men  jag reagerade på siffran ändå.. dom har dessutom gett sig på en 59 åring.. idioter... vafan min pappa är snart 59 år så gissa vilka bilder man lägger upp i skallen.. man går inte å misshandlar någon som är så gammal.. eller egentligen så går man fan inte å misshandlar nån.. då är det fel i huvet.. å dessutom ta till tillhyggen gör ju det hela med jävla bissart..
Läs själva NSD

Nå den enda logiska förklaringen jag kan komma å tänka på med tanke på allt som har hänt den senaste tiden i "våldsamma" gällivare.. ( för ingen annanstans i svergie är dom så brottliga som här 'ironi* )
är att dom slumpmässigt på bb har tappat barn i golvet och detta har medfört en skada som helt plötsligt visar sig efter ex antal år beroende på hur många gånger man tappade barnet i golvet.. så egentligen så är allt ett sjukt experiment som utförs på norrlänningar för vi är ju ändå bara ett problem för dom söder om gävle.. lr åk ner till stockholm så är ju gävle norrland.. =)

Nå puckon finns överallt, men samhället blir mer och mer våldsbenäget för varje dag som går.. det får ju en och undra vad som går snett... vad är det som driver människor till sånt här?? Eller är det så att halva jordens befolkning lider av en narcistisk störning?? och inte känner empati för någon annan än sig själv? Varken djur eller människor.. å sen så tycker jag att det är dags att staten slutar dalta med dessa idioter.. skiter högaktningsfullt om nån är psykiskt sjuk eller inte.. kan du inte uppföra dig i samhället har du inget här att göra.. lås in och släng nyckeln.. lr alternativt om man är från malmberget.. skyll på LK.. =)


men nu ids jag inte bli mer upprörd på detta .. ska bli diktator över världen.. då blir det ordning och reda ska ni se..


Trista nyheter har verkligen rasat över en denna vecka.. vissa har man ju haft som misstanke, å det drabbar väl mig indirekt.. men min underbara karamel och lärkan cc drabbas.. inte bra.. och sen så har vi ju det som verkligen tynger hjärtat.. de gör ont å se folk man älskar lida.. det är inte kul...
Men orkar inte skriva om sånt här..

Nu ska jag åter rikta min fokus på alfa som är lika livlig som en likvaka....


tudels

blä....

Lite goda nyheter hade gärna fått komma nu.. inge roligt nå mer..

Allt går som på rutin och i en dimma... livet är så satans orättvist ibland...

Men det är väl bara att hålla tummarna ... det sista som överger en är ju hoppet..


tudels

en slank han hit...

och en slank han dit... å sen får väl morgonen utvisa hur många som slank ner i diket.. =)


Bambi på hal is är väl bara förnamnet på resan till jobbet... det gick faskien inte fort.. men men bättre att komma fram hel.. så slog världsrekord i hur lång tid det tar att fara till jobbet.. =)


Från att ha varit -18 grader igår så var det +2 i dag.. snacka om ombytligt väder...

Är då trött som en gnu.. å kan inte sova.. grubblar för mycke och så den där förbannades känslan av att man är maktlös.. livet är så jävla orättvist ibland.. men man kan inte göra mer än vara där och hoppas som karamellen sa igår... tror hon fick en smärre chock när jag ringde henne.. för första frågan var jobbar inte du fm?? Jodå.. men kl 12 inatt var jag fortfarande vaken ..kl 1 var jag det oxå.. å kl 04:15 ringde klockan...

Nå får vila när jag kommer hem idag.. tyvärr så har ju min kaffekokerska jobb påschemat imorgon så jag vet inte hur detta ska lösa sig.. får väl åka till råtthålet i värsta fall =)

Lilla familjen på andra sidan gatan.. (måntro om jag måste byta ut dom till stora familjen sen? ) kan ju oxå ha kaffe.. fast har ju inte full koll på cc´s schema.. tur det finns telefoner.. =)

Nå nu börjar månbasen sakta men säkert vakna till liv..

Tudels...

*fan vad mörkt det är nu på morgonen *

Man kan bli galen för mindre...

Ok.. det är nog enerverande att min kära hund pratar med sina pip-leksaker... för att göra detta till en ännu värre plåga så pratar (skriker) fågeln ikapp till det.. sånt är inte kul kl 8 på morgonen.. fast det är ju en effektiv väckarklocka om inte annat..


Nå hann med att fluffa förbi karamellen idag på kaffeslurk och där var även blivande mamsi igen (cc) så det var ju bra.. 2 flugor på smällen.. socilat i kvadrat så att säga...


sen så var traktorfia förbi ohc drack lite kaffe på eftermiddagen...

Nu har jag två jättefina och rena fönster.. ska ta å sätta mig och måla hallmöblerna.. få se hur fägen blir.. slutar väl med att jag får elda upp allt i ren ilska för att det inte blir som jag vill...


Tudels...


Notering till mig själv.. köp en fågelbur som trassla kan bo i så slipper hon försöka ta sig in i pippis..

snigelpost...

Morr vad jag hatar posten.. vill ju ha det man beställer på en gång.. väntar ju på min telefon... helt klockren är den.. och rätt storlek.. tusen tack för tipset gullet.. fast jag tog en svart.. =)  den rosa var lockande men nej...


Min sovmorgon gick åt pipsvängen.. trassla toch fågeln tyckte jag hade sovit färgigt redan vid 8... så var bara att kliva upp å gilla läget..


Sitter nu å dumglor på båda dumburkarna.. =)

funderar vem vi kan ringa å tvinga att bjuda på kaffe.. =)

tror karamellen får bli offret.. hi hi


jepp.. hon har kaffe..

nu tar vi en promp dit..


tudels...

still going strong...

Fy fan vad jag är trött... känns som om jag hade kunnat sova ett dygn lr två.. men imorgon är jag ledig så då får jag passa på att ta lite sovmorgon...

Gårdagen var som i en dimma.. hann inte med nåt av det jg skulle.. var över till tigger sen sväng på kvällen å fick lite the och surra lite skit.. så skönt.. tyvärr hade ju någon proppat kaminen full så sömnen smög på en i värmen.. hi hi..

lockna som en klubbad säl innan huvet hamna på kudden.. nå några dagar kvar å kämpa sen är det långledigt i några dagar... =)

Ska nu ta å förflytta mig ner till beta och kolla läget.. =)

tudels

Stupied problem....

Blommor behöver vatten...

annars blir blommor lessna...

om blommor inte får vatten....

blommor dör....

Jessie lessen när blommor lessen....

Jessie arg när blommor dö.....

Jessie ska börja vattna sina blommor...

Då blommor glada och Jessica glad.....

Problem löst......

Men hur ska jag komma ihåg????

The truth....

Om något kan gå fel, så gör det det.

Om möjligheten finns att flera saker kan gå fel,
kommer den som orsakar mest skada att gå fel först.

Om absolut inget kan gå fel, så gör det det ändå.

Om du inser att det finns fyra sätt som något kan gå fel
på och du går runt dessa, kommer ett femte sätt, som
du är helt oförberedd på, att utvecklas snabbt.

Utelämnade till sig själva, tenderar saker att gå från
dålig till sämre.

Om allt verkar gå bra, har du uppenbarligen förbisett
något.

Naturen tar alltid parti för skavankerna

Moder natur är en satkärring

minusgrader var det gott om...

Snacka om chockvaknande när man gick ut med hunden i morse... endast -20 grader.. tack för den.. komer ta veckor innana jag får tillbaka värmen.. =)

Gårdagen blev fullspäckad.. å då hann jag inte med nn fest.. =)

Men hann förbi gullet iaf.. fast fullt med fok å när man dessutom har en lägga som flåsaren i nacken och så en liten trottisg hund så blev det en kort visit.. går förbi en sväng idag iställe.. är nog inte lika trött idag. (tack vare minusgraderna)

Nå somna som en stock igår vid tolv.. å har sovit som en klubbad säl hela natten.. är så inne på att joba så jag har hunnit gå till jobbet 2 ggr i drömmen.. så när klockan ringde tyckte jag att världen var lite orättvis.. men men a woman got to do what a woman got to do... ♥

Hann surra en liten sväng med traktorfia på wow igår.. fast hon var inte kompis med allt lagg och skulle skaffa sig en ny dator. hi hi..

Fick då en massa gjort i lägenheten iaf.. så nåt bra lyckades jag då med.. ska fortsätta med nästa fönster idag.. =)  Jag hatar fönster och element.. dom är inte gjorda för att bli putsade.. inte av mig iaf..

Nå vad är väl en bal på slottet.. glad att jag inte gick ut igår ... för jag hade nog bara ångrat det ändå.. vet hur jag brukar se på saker dagen efter.. å face it.. krogen suger i denna lilla håla. =)

men men kanske blir kul nån gång.. bästa festerna är på hemma plan i glada vänners sällskap... med dresscode mysbyxor och tofs.. =)


men nu ska jag ta å koka lite kaffe...

tudels...

Tjoho...

Jepp nu är det inte länge kvar tills avslut för denna dag.. sen tillbaka imorgon med nya tag.. kul kul...

Pratade just med tigge rigen.. och vi är helt överens .. dom flesta som sitter bakom en ratt i detta samhälle är idioter.. MORRR!!!! Här finns inga medtrafikanter endast mottrafikanter.. men men murphy´s law allover.. =)

Slug som man är så har jag arbetat bort alla mina uppgifter i superspeed.. inte bra planerat för det är dock ett litet tag kvar å f tiden att gå plus att det även är en morgondag.. nå nå huvet dumt... ♥


Men nåt ska jag väl ändå lyckas gräva fram.. =)

på återseénde...


tjillevipp

Go morgon världen...

Börjar med att gratulera gullet på hennes stora dag.. ett år kvar sen är det kört.. hi hi.. nä skoja bra..åldern är och förblir en siffra..

Gårdagen susade som sagt bara förbi... å nu är man åter på alfa igen. men men tiden lär gå fort här ute oxå... måste ringa min skrivassistent tigger på en stund.. men nu är hon lite upptagen med att vakta stadens alla affärer..

Kollade greys igår oxå.. vet inte men jag börjar tappa suget för den oxå.. men tror det går över.. bara att man är lite stressad just nu.. =)  Måste ta tag i mig själv å varva ner lite.. stress är inte bra.. defenitivt inte inre stress..
Men ibland är det lättare sagt än gjort..

Få se om man tar sig ut på galej idag.. lite sugen men finns en chans att det går över.. känner mig själv ganska väl.. ♥

Sen när man har mer änn halva sitt bohg nerpackat så känns det inte så lockande.. vad ska man ha på sig.. ???

Men det löser sig säkert.. få se vad kvällen kommer med.. =)

tror jag ska ta å sätta på lite kaffe..

Måste ta å fixa mina klor oxå.. har som skurat bort nästan allt lack.. måntro vad man ska hitta på för skojsigt denna gång.. tror det blir mörka färger.. min nya svarta är ju toksnygg.. den å lite pärlor kanske.. =)
Nå har ju ett gäng timmar på mig att spåna.. =)

Prata med cc igår.. det är verkligen baby boom på g nu..  jag kan med cc nu räkna upp 7 st till som ska ha barn.. skoj skoj.. bra att folk förökar världen.. då slipper jag känna nån press på att skaffa baby ♥ kan gott vänta ett tag till .....

ja vad ska man mer pleta ner här då???

Liten fika efter jobbet blir det iaf.. fick just mess.. ska försöka släpa med mig smabo oxå.. =) Fast tror jag lämnar trasslis hemma så slipper hon springa omkring som ett yrväder å härja.. =)


Snackade just med Tigger.. vi kom fram till att ibland kan det vara trevligt med lite nötning på sin sambo.. fenomenet jobba om varann är inte alltid så kul..

Nå nå ibland blir det så.. å ibland så får man tokmycke tid för varann.. romance ♥


Sitter å väntar på nya avsnittet av merlin.. fast eftersom usa är några timmar efter oss så tror jag att jag snällt får vänta tills imorgon..

Men har ju en helkväll då iställe.. merlin, supernatural, smallville och demons.. inte illa.. snabbt rusar några timmar iväg.. =)

Nå nu har jag inge mer att skriva ner för tillfället..

Tjillevippen

snablars nattsudd...

ooopppsss.. råkade fastna lite lätt i wow på kvällskvisten.. å klockan bara sprang iväg...

Denna lediga dag har bara susat förbi.. hängde inte med riktigt.. =)

Nå fått mycke gjort iaf  å det var det som var planen.. hann även förbi karamellen på kaffe och fick håret rakt.. så korkat å packa ner plattången.. =)

Sen även förbi pappa å äta palt.. så himla gott..

men nu är det bingen som gäller.. måste ju som vara lite pigg imorgon oxå.. jobb å fix å en liten liten fest kanske... lite sugen å parta för en gångs skull...


Men nu ger jag upp för idag..

Tjillevippen

nattsudd..

Hmmm fösta bloggen från nyläggan.. ska ta å slänga mig i säng.. är trött så ögonen blöder..

Ledig imorgon.. lr ledig och ledig..ledig från jobbet men inte som superkvinna.. =) Tusen tack tigger me löv joo låång time..

Ska passa på imorgon å slå en pling till gulle å se hu rhon mår.. fösöka ge lite positiv energi åt henne..


men först sömn...

var ju å fick en sängfösare a´la the hos virro och fjunet...


tjillevippen

Men sucka..

Full fart hela dagen.. åsså bara pang s tog allt tvärstopp.. fusk när lugnet bara hoppar på en så där.. =)

Fixade internet till nya läggan idag.. funkar ju nån dag utan men till sist känner man sig handikappad.. =)

Skurat å skrubbat som en dåre.. det blir fint när det är klart.. igår försvann väggen oxå som vi skall flytta på.. så på söndag så har vi förhoppningsvis en ny vägg på plats.. vill ju som börja måla.. känns lite irriterande att jobba just nu.. ville vara hemma å fixa iställe.. men nå nå.. kan inte göra allt på en gång ändå.. =)

Har ju fortfarande kvar att hitta en tapet till vardagsrummet och golv till köket.. hmmm.. ingen idé alls på vad man ska sätta..

Trasslis har inte riktigt blivit överrens med att vi har flyttat.. fast när alla grejer är på plats går det nog bättre.. =)

Idag blir det kaboom igen.. bara å sitta å vänta ut.. =)
ska ju snart förflytta mig till beta så då går tiden ännu fortare..

lite kaffe skulle inte sitta fel...

Tjillevippen

Men hallå...

det vore ganska trevligt om det skulle sluta snöa nu...

Fick en smärre chock i morse  när jag vaknade.. nog för att jag hade läst om snö på yr.no men va fan.. tänkte hålla hoppet uppe och dansa lite intesnöa dans.. men icke.. den vita nederbörden är här för att stanna.. blir väl av med den i maj typ... suck.. det känns en bit bort.. å inte är det fin vit och fluffig snö som kommer.. nej då.. blöt jävla snö.. blien får man hacka sig in i.. å stanna var tredje meter och ta bort is från torkarna.. blä... detta är ingen rolig tid.. enda positiva med allt är väl att det blir lite ljusare och trasslis blir inte så skitig när hon är ute.. men mer positivt hittar jag inte just nu..


Sitter nere på beta och håller ställningarna.. tror mig .. jag är inte den enda som ogillar detta snöande..


Men har ju bra musik å lyssna på så det höjer humöret lite.. Lesley Roy.. helt jävla fantastisk.. underbar jäkla röst.. så gissa vem som kommer spela sönder en skiva inom kort.. ♥

såja.. nu har vi fått gnälla av oss lite... känns genast bättre.. =)

Snart får jag åka hem oxå.. fast det lär ta sin tid.. prata med tigger för ett litet tag sen hon hade fått hålla 50 hela vägen hem.. å det var vid kl 13.. det har ju inte direkt kommit mindre snö nu.. =)



Tjillevippen

.....................

It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious.


Jaha ja...

Ibland upphör man aldrig att förvånas..

Höll på at smälla av efter att ha pratat med en kär vän.. vissa männikor har inga gränser på sina fräckheter... och lögnerna bara fortsätter att komma.. å som lögnare ska man ha ett gott minne.. men detta exsterar ej.. utan om man konfronterar byts det ut mot nya lögner och idiotiska undanflykter... ursäkter finns till allt.. varför inte bara erkänna ja jag är människa. jag gör fel.. nej nej inte här inte...

Skulle slita mitt hår och skapa ett världskrig om jag hade drabbats av detta på närmare håll.. nog för att jag tror att propparna väldigt snart kommer att brista på en viss person.. å då hade inte jag velat vara i närheten..

Nå ingen idé att göra sig mer upprörd över det.. finns där som moraliskt stöd om det skulle behövas.. ♥

Sitter ute på alfa å väntar på byte ner till beta.. blev tvärlugnt bara så där.. börjar ana oråd..

ska få göra nåt skitkul idag.. me sooo happy.. tänk att så lite kan göra så mycke.. ibland krävs det inte så mycke för att göra en liten blondin glad.. hi hi.... tigger är så avis.. nanananannaaannaa ♥

Sen blir det hem och fortsätta med läggan.. imorgon kommer köket.. så kul.. även om det kommer få stå omoterat några dagar till så är det ändå skoj att det kommer..

Ska bara hitta ett golv till köket som jag trivs med och kakel oxå för den delen.. funderar på att köra med vitt kakel och sen sätta dit färgpluttar som jag har i köket nu.. då kan kan lätt ändra när man tröttnar.. =)

Suck vad tiden gick sakta då..

rökpausar lite grann..

Hmmm.. sitter och funderar vad det är som gör min blogg så intressant.. för på sista tiden så har besöksnivån stigit väldigt mycke.. mellan 150-200 läsare varje dag.. kul men vilka är dom???

Å vad är det som är så intressant att läsa.. inte direkt så att jag skriver om nåt speciellt.. typ mode lr mat osv.. å inte är min blogg särskildt provocerade heller.. tycker inte jag iaf.. =)


Nå nå.. alltid kul.. hade varit kul med lite kommentarer oxå.. men man kan ju inte få allt.. =)

Nu ska jag fortsätta ..

Tjillevippen..

Om....

jorden hade gått under idag så hade jag bara asgarvat...

snart..

är denna måndag över.♥

Då är det bara 5 dagar kvar av arbete sen är man ledig... så skönt.. =)

En halv ledig helg.. jobbar lördag men är ledig söndag.. ska bli så skönt.. =) Känns som jag sist var ledig i årsskiftet 98/99... fast det är ju inte sant.. men när man jobbar natt så känns inte en dag ledigt som ledighet för man vänder dygnet då =)

Men men jobba bör man annars dör man..

Börjar känna mig lite lätt irriterad på vissa saker.. men men ibland är det enkelt och ibland är det svårt.. men att det kan bli så radikal förändring bara så där... kul man hinner med ibland.. ja ja... livet går vidare och ibland får man lämna vissa saker lr peroner efter vägen så är det bara..

Men ingen idé att grubbla då blir man bara mer irriterad.. vad gör allt om hundra år?..
Det löser sig alltid.. på ett eller annat sätt..

Pratade med lilleskutt för ett tag sedan.. även hon som alla andra är arbetsnarkoman denna vecka =)

Tur man inte är ensam...

Nu ska jag snart fluffa ner till beta...

tudelu

Måndag...

Blä... bara hatar måndagar.. å måndag ute på alfa betyder hjärnblödning..=)

Skickade hem tigger för en stund sedan.. hon hade studsats knut på svansen och hade nervern utanpå kroppen.. som sagt måndag ute på alfa.. got to love it ♥

Igår var sista natten i gamla lägenheten så idag blir första natten i nya läggan.. så kul.. satt å hitta en massa nya leksaker till vårat hem igår.. så spendera pengar lär inte bli något problem. hi hi... =)

Trasslis fick så fint följa med till alfa idag.. inte så hon jublar av lycka.. men bättre än att vara hemma med allt springande.. =)

Hann förbi karamellen en sväng idag innan jobbet. Så fick nykokt kaffe å smaskiga bullar.. jumma.. =)

å så hann vi surra lite skit och lösa världsprobelm.  Har ju som inte hunnit träffas dessto mer.. jobbar om varann rätt fint och så ska man ju hinna sova ibland oxå.. ♥

Nå nu blir kvällen här ute på alfa och beta.. sen hem och städa lite.. kul kul.. ska försöka få en liten tvätt tid oxå så jag kan tvätta lite mattor.. =) Välbehövligt..

Nej ska fortsätta här..


tudelu

Hoppsan..♥

Hmm.. denna dag bara speedade iväg.. hängde inte med där riktigt.. nå fått gjort allt som skulle göras.. så lite duktig är jag ju iaf.

Traktorfia var förbi på en kopp kaffe.. kul med lite sällskap då och då..

Sen så har ju tigger hunnit ringa å uppdaterat =)

Sitter nu mest å har nedräkning tills jag får gå hem... ska packa ihop det sista ikväll... för imorgn är det ny adress som gäller.. =)

Å bästa å fixa allt så det bara behövs bäras ut. slipper sambo göra allt.. lär nog vara nog mycke att gröa imorgon iaf.. =)

Jag jobbar ju till kl 20 så jag är inte så mycke hjälp... ska fixa lite färg imorgon på dagen innan jag börjar jobba.. då kan jag ju iaf börja måla lite på kvällarna.. sånt lever ju direkt inte om =)

Ska bli så kul sen när allt är färdigt.. fast det är ju ett tag kvar.. =)

Blir en tripp ner till luleå oxå med sambo.. vi har hittat vårat vardagsrumsbord.. äntligen... tog ett tag men nu har jag hittat ett jag är nöjd med... =)

och det fanns en matchande tvmöbel till.. me soo happy... det är fan inte alltid det klaffar så =)
kommer väl antagligen snubbla å bryta ett ben lr en arm för att kompensera för at jag hade sånt flyt..

men men är ju van å bli straffad i förebyggande syfte.. ♥

så kvällen lär ju gå ännu fortare... =)

Ska försöka å inte stressa ihjäl mig.. fast är ganska duktig på det där med stress just nu..


Simplicity Pictures, Images and Photos

Go morgon då....

jaha.. vakna pigg idag.. wow ett tag sen =) å tittade ut.. hmmm vit som satan på baken... så fidde fick stanna hemma eftersom jag inte tagit mig för att byta däck.. sambos bil var bättre alternstiv efterom jag inte har lust å köra av vägen... =)


Kom ut till månbasen för en liten stund sen.. lungt som i graven här... tror snön skrämt iväg alla..


Nå faktiskt så blev jag lite glad när snön var här.. blir som lite varmare och defenitivt lite ljusare.. vet att känslan av att snö är mysigt sakta men säkret kommer försvinna när den vita nederbörden försöker begrava samhället, men just idag tänkter jag tycka om den...


Blev en enorm slödag igår... vi var ut till E & L´s stuga och satt där till kvällen.. sen bara hem å mös  soffan .. inte helt fel... idag när jag slutar så sa jag gå över gatan till lilla familjen å kolla om dom har nå gott kaffe.. =)

Ska invänta några timma tll för att sen kolla om tigger sovit färdigt. =) Hon behöver som sova ut lite..

Ho har ju som mig jobbat sen vi blev myndig å tror inte det är många dagars ledighet där.. för det är bara folk med svensson liv som är lediga.. hi hi... inte riktigt men man låter tuffare om man säger så... =)


Har en vecka em framför mig känns skönt men ändå inte.. kommme hem så sent så det blir så lite tid kvar till att fixa på lägenheten.. nå bara gilla läget.. =)


återkommer senare..


Tudelu

hatar rubriker

Hmm... låtar jag bara inte kan leva utan just nu...













































så lite grann av det som spelas mest i fidde just nu...

återkommer med mer när jag fått min sömn....


tudelu


så där ja...

Hmmm.. var tvungen att stilla mitt sinne lite...

suttit å kollat top model på 3:an på söndagar och gillade inte riktigt sandra som är med där...och för att slippa bli toksur så kollade jag sista avsnittet idag av top model...

Å skönt å säga... hon vinner inte.... sorry för er som rösta på henne.. vem som vinner tänker jag inte avslöja..=)


tudelu

Here we go again...

Jepp.. blev ett till nattugglepass.. inte mig emot.. =) har ju som sovit en stund på dagen dag.. =)

Fortsatt fixa i lägenheten och har stor besök.. sväfa. lillebror och lilleskutt var förbi.. sen så var kära "kusinen" M förbi oxå.. vi trixa och ixa lite.. =)

Kom fram idag till att vi inte orkar bo i stugan utan plaserar sängen i sovrummet iställe och sover där.. vi kan ju ändå inte fixa mer än ett rum i taget.. =)

men nu känns det inte så lång borta nå mer.. lite småplock kvar i lägenheten som känns döjobbigt att packa ihop...tycker mest jag springer runt å byter plats på det bara.. =)

Ja ja vad är väl en bal på slottet.. =)

återkommer senare under natten ..

tudelu

Fenomenet lösgodis...

Alltså detta har jag funderat på länge och det är nåt som stör mig så ofantligt...

Lösgodis... idiotidén från helvetet... lr så blir man bara blåst helt enkelt...

För det är samma sak varje gång... när du står där bland alla sorter så blandar du endast dom goda.. ( nja ibland kan man ju blanda bjudgodis oxå) men dom goda tilltalande godisarna ker ner i påsen... sen när du kommer hem och öppnar påsen så är alla dessa goda godisar borta.. dom är ersatta med bjudgodis eller dålisar.. hur i h-vete går det ihop??? För det är ju inte hål i påsen och inte så att dom byter ut den i kassan heller.. så varför förvandlas dom goda godisarna till dåliga godisar på vägen hem???

Jag råkade ut för det senast idag.. blanda en liten påse godisar innan jag åkte ut till jobbet.. visst dumt å äta på natten men socker håller dig vaken.. =) Men det finns inga goda godisar i min påse nu... hur mycke jag än letar.. kommer nsart börja göra som små barn.. smaka en bit av varje å är den dålig så lägger jag tillbaka den.. =)
vem vet då kanske den blir god.. nå vad göra.. får helt enkelt bjuda bort skiten.. alternativt lämna åt tigger så hon håller sig vaken. =)

Börjar som bli lite lugnare här ute på månbasen nu.. har precis avnjutit en kopp the.. så gott så faktiskt.. =)

Å så har jag klurat på tapeter.. har klart till hall, sovrum och köket.. men vardagsrummet hittar jag inget till.. funderar på en fondvägg men ändå inte.. vill ha något neutralt men inte för tråkigt.. suck.. kommer nog ta ett tag lr så får sambo bestämma så jag har något att protestera mot sen.. =) 

å så måste jag hitta mig ett köksbord.. vill ha ett som är 140 cm långt å i trä. men det verkar ganska svårt å hitta.. men den som söker skall finna.. =)

Nu är det ungefär 3 timmar kvar av mitt nattugglande innan tigger kommer å avlöser mig...

Börjar se ut som om minusgraderna smyger sig på igen.. huga jag hatar den här tiden.. mörkt å kallt.. lite bättre när snön kommer ( inte för att jag är så förtjust i den vita nederbörden heller) det blir lite ljusare  och så känns det inte lika ruggigt å kallt. beror säkert på att man då har vett å klä på sig mer kläder.. =)

Ser fram emot nästa helg för då lutar det nog mot fest.. kan ju hoppas.. ids inte gå på krogen tror jag med förfest i glada vänners lag är aldrig fel.. fast det är ett tag kvar så det hinner nog blåsa många vindar.. =)

Skulle ju så fint dra ihop en tjejkväll i stugan.. men det verkar bli lite svårt att få in det på schemat just nu.. men varken stugan lr tjejerna försvinner ju så det är ju ingen panik.. =)

Måste se till att få på vintersulorna på fidde nu oxå.. lite spännande å köra till jobbet på morgonen när det är isgata... känns lite säkrare med vintersulor då än sommarpjuks.. =)  Tror jag ska smita ner till garga å fixa det i morgon.. pappsen har ju en sån där fin maskin så det går fort.. =) 


nu fick jag skrivhäfta...

på återseénde... 
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!