skit söndag...

Jaha.. då var denna helg slut..

har varit en toppen helg på många sätt... trist att bubben var borta bara....

Pappsen skämde bort mig rejält på lördag morgon... fick en ny mobil av honom... me so happy.. =)

Sen så fick jag fika på singelkafet av ior & tigger.. mer bortskämd.. =)

Hela dagen och kvällen/natten var mycket roligt.. med undantag från vissa saker.. ibland kan jag bli så besviken.. men nu orkar jag inte bry mig nå mer... slutar ha förhoppningar så blir d bättre.. =)

Kvällen slutade då efter 3 nån gång då lulla tigger hem med vin i ådrorna.. =) hi hi...
tur hon inte försvann in i the mist.. =)

idag har det varit helrenovering av trasslisen... nu är hon vit och flufflig.. när vi var ut till trullis stuga på lördagen så bestämde hon sig för att ta med halva skogen hem i pälsen... =)


nej nu ska jag fluffa in på wow...


so long...

Ensamma hemma...

Jepp.. jag å trasslisen är ensamma hemma hela helgen.. ällsklingen har dragit på kurs.. =)

Å som vanligt när han drar så börjar det springas i denna lägenhet.. jag är så less... igår när jag å virro satt ivardagsrummet så hörde vi båda hur ytterdörren öppnas och stängs.. ingen där.. sen i natt vakna jag av att dörren igen öppnades och stängdes.. vilket är helt omöjligt.. jag hade låst den och älsklingen har den andra nycklen...creeepy säger jag bara..å när man ser att trasslisen oxå reagerar då är man fan inte så tuff... nå lyckades ju somna om iaf.. å idag när vi gick till pappsen å käka palt så slog jag av allt... när jag kommer hem sen efter ca 2 timmar så är tvn på... å jag vet att jag inte hade på den när jag for.. för jag hade lyssnat på musik.. men visst försök driva mig till vansinne... ni kommer inte att lyckas...


Mycke planer står för agendan i morgon.. vet inte riktigt vad jag ska göra.. njuta av solen.. det är då helt klart.. =)

Men det är kalas å allt möjligt och min vapendragare virro har dragit på sig en elak  förkylning.. så stugen är väl inte bästa alternativet... nå vi har ju tigger å hennes planer.. så allt blir nog bra till slut.. =)


nej ska ta och slöa lite framför tvn...


tudelu alla

regn regn.. förbannades nederbörd....

Ja är det inte snö så är det regn.. alternativt hagel.... välkommen till den bistra verkligheten... ibland tittar solen fram för att ge en falska förhoppningar...

Säger bara TIHI SUUUUUR!!!!!


Nå sugdag... går å sover...

ta ta suckers....

Imorgon....

Så har jag sovmorgon.... så himla skönt.. ska bara njuta....

Antagligen så kommer jag att vakna kl 7 lr tidigare bara därför.. =)

Sitternu ute på beta å fördriver tiden... varit en väldigt lung dag.. hmmm.. lite ovanligt men man ska inte klaga.. behöver såna oxå.. =)


Lyckades slösa lite pengar idag oxå...både på mig och på sambo.. men d är vi värd.. hi hi.. =)

Var över till virro igår en sväng och drack lite te å surra skit... =)

Ska ikväll försöka ta mig förbi tigger om hon har tid.. hon å ior far ju bara runt hos folk å äter hela tiden..... =)

Hann ju med en liten fika idag innan jobbet på singelkafet med mina vapendragare.. =) Tur man har vänner som dom... =)



Sitter nu å väntar på lite prylar jag har beställt... har jag tur så kommer dom i slutet av veckan.. annars får jag gott å väl vänta till nästa.. å jag har ju så bra tålamod att vänta oxå...


Hittade bästa sidan på nätet igår.. där det finns snygga skor i min storlek och inte till fantasipriser... tror jag ska ta å beställa ett par lr 2... =)


Nej nu ska jag inrikta mig på jobbet...


tudelu

workoholic...

Ungefär så känner jag mig just nu.... fast ska inte klaga gillar ju å jobba å när man dessutom trivs som fisken i vattnet  så ska man verkligen vara glad... =)

Sitter ute i alfa igen, idag och imorgon kvar..sen är fröken långledig... känns skönt... ska försöka ta mig ut till stugan redan på onsdag å börja med lövkrattning =) bar vädret är på min sida...

Blev toklycklig idag när jag hittade min gallaxy färg... hipp hipp.. är galet kär i färgen hade kunnat måla hela världen med den just nu... fast med tanke på att det är nagellack så är det bara att lägga ner den idén.. =)



Var förbi gullet igår och drack en massa kaffe, surra skit och fnissa.. =) Visade några bra sidor på nätet åt henne oxå.. =)

Sen fluffa jag hem å glodde på tv.. virro å dogsen kom förbi på en te....

Å så har ju äntligen tigger kommit hem... har minsann sagt åt henne att hon aldrig mer får fara iväg så där.. men det var ju "for a good cause"... så d är väl oki för denna gång....



Måste ta å fara förbi henne å rabies raggarn en sväng.. så monsterna får leka av sig lite damp... =)


hann förbi karamellen en sväg innan jobbet oxå... hon var så snäll å koka kaffe så jah slapp fara till säffle för skiten.. =)

ikväll är det åter igen CSI fast det känns lite galet när grissom inte är med... han hör ju som  till....
Fast det duger å vila ögonen på...

Fröken sov ju som törnrosa imorse igen... suck... ikväll ska jag gå och sova kl 22.. så jag får tillbaka min dygnsrythm....

fan när man vaknar kl 10 känns det som man sovit bort hela dagen... =)

Har nästan hittat mig en mc oxå.. fast jag vill  ju ha en anna färg än den som finns på utbudet... morrr... =)

nej ska fortsätt ahär på alfa....


tudelu....

Fräs......

jaha.. nu är sista boken slut.. så trist.. helt underbar saga.. =)
Så bra att jag hade kunnat tänka mig att lyssna om hela igen.. Blev tok kär i desa böcker.. precis som i robert jordans wheel of time...

Kan ju lägga till listan av surande att även säsongsavslutningen av smallville sög.... var ska det alltid dö folk i säsongsavslutningar???
tror det är det är den röda tråden i alla serier i usa just nu.. haha haha... vi dödar lite karaktärer.. för att sen kanske återuppliva dom ... lr så inte.. beror ju på vilken serie man kolla.. fantasyserier är ju lättare att hoppa hit och dit med.. =)


ca 2 timmar kvar tills jag får bege mig hemmåt.. så skönt..

målade om mina naglar igår eftersom jag är så smart och doppar fingrarna i rengöringsmedel som tar bort nagellack.. suck... blev lila tema denna gång..  Måste ju köra lite på ljusa färger nu när man ska låtsas att det är sommar.. =)

Såja då ick vi lite hjärnsläpp... lr hela hjärnan släppte kontakten totalt... pratade med lilleskutt för en stund sedan.. hon hade bara mat i skallen .. skulle försöka klämma in en date med henne i veckan beroende på hur hon nu jobbar.. =)


Snokat efter lite symboler av olika slag oxå.. lovade att göra det åt en viss tjej.. hittade ju en hel del.. fast det är u som kul när man har förklaringen till det oxå... lite trist om man skulle gå omkring med nåt som är förolämpande lr idioti =)


Nej nu vet jag inge mer för denna gång..

Jo ska maila iväg papprena till min lilla operation.. hoppas hoppas..

tjingtjong...

Vilket drag....

Eler så inte....

Summa av gårdagen..Jobbade... kom hem for å handla, över till R & P, grilla, åt.... sen hem hitta diskbänken, drog ett vara med snabeldraken.. dog i soffan...

Har varit så olidligt trött den sista veckan så jag håller på att bli smärre galen...
men jag vet vad det beror på.. är van och kliva upp tidigt och gå å lägga mig i vettigt tid.. å denna vecka har inget av det synkat...

Nå har ju långledigt att se fram emot..=)

å så nå mer spännande.. sambo berätta i förgår att det blir så som vi hade planer på.. d kliar i fingrarna på mig...

Nu är det bara att vänta tålmodigt.. ( jag som är så duktig på det) hi hi....

jag har ett mål idag dock.. ska släppa mig bort till gullet.  om hon vill ha sällskap.. å om jag så ska göra en måndag i repris å ha vm i gäspning så ska jag fan göra nåt annat än sova..

Bonusbarnets bal närmar sig med storsteg och jag måste se till att bilen är fin och fräsch tills dess... hade ju turen att vara ledig då.. =)

Har även turen att vara ledig ms meet.  Få dock se om det blir nån tur dit ut.. har ju en annan fest oxå den helgen..
Sen så ser ju ms meet ganska fjuttigt ut när man är uppfödd i metropolen för Power meet... men det är fortfarande kul å se bilar.... =)


nej nu ska jag ta å hälla i mig lite java så jag kanske blir människa....


Tigger!!! Kom hem nu... Tihi SUR!!!! Tihi SAKNA TIGGER... Tihi Slå sönder nåt.....
(Humor på lördagnatt nivå... under tjänst som agent 004...med rätt till dåligt humor..)



Tudeku

I hate!!!!

Blä usch fy tvi osv.....

Jag hatar säsongsvslutningar på serier... nu är det ju miljoner timmar kvar tills man få se vad som händer....

Jag kommer att bli galen innan detta är över... tänker tjura ett bra tag till över detta... både greys och supernatrual hade sugavslutningar... vi går väl över till smallville nu bara för å se om det gör mig på ännu sämre hurmör...



 SUG!!!!!!

Äntligen pigg...

ja då var man faktisk pigg för en gångs skull... inte illa första gången den här veckan som jag inte vaknat och gäspat käken ur led.. =)

Dock har ju trötthet en baksida. man blir så himla osocial... men nu blir det ändring på d... har inte sett gulle på flera dagar.. lite abstines har jag.. men hon försvinner ju inte... =)

Sitter ute på månbasen igen... tigger har övergett mig och återkommer först imorgon.. typiskt omoget att bara fara å lämna mig så där.. men hon kommer ju tillbaka en massa erfarenheter rikare.. =)

har nedräkning.. 3 dagar kvar av jobb.. sen är jag lite långledig.. så himla skönt..  lite trist att jag blir gräsänka under helgen men det ska nog gå bra ändå...

Mina underbara böcker är snart slut och även om jag vill höra slutet så vill jag inte att böckerna ska ta slut.. vad ska jag då lyssna på???

måste försöka ta mig förbi mamsen och konfettie nån dag oxå.. har inte sett dom på toklänge.. =)


nej tror jag ska ringa å skrämma liv i lilleskutt... =) he he...


Ha d

Go´ natt...

Hoja snacka om att jag varit en trött tjej dom senaste dagarna.. bara typ jobbat och sovit..

Fast med tanke på att mellan mån-tis var sömnen 4 timmar och mellan tis-ons så sov jag hela 3 timmar... så dom senaste nätterna har jag sovit mellan 10-12 timmar.. behövde nog det...

Är åter tillbaka på alfa.. känns som jag penlat mellan detta ställe och sängen.. men det blir roligt sen när lönen kommer.. hi hi...

har lite å stå i idag.. har nu beställt lite grejer... hi hi.. bara å vänta tills dom kommer..

Har även börjat jakten på en mc till mig själv.. fast jag vill ju ha en liten som passar mig och min enorma storlek.. besällt lämpen har jag oxå gjort.. nu ska jag bara ner i källaren och gräva fram böckerna.. sen vänta på koderna så jag kan boka provet.. nu fan ska det gå undan.. å så måste jag ta en tripp ner till ume å fixa ögonen oxå.... måste bara få med mig någon ner.. men tigger har ju anmält sig som färdkamrat.. gulle hon.. hon är superwomen utan problem... hon studtsade för en stund sen ut från alfa.. glad i hågen, förstår inte riktigt hur.. hon hade ju endast jobbat 25,5 timmar i sträck... jag är imponerad.. =)

Nästa helg blir det stugmys med virro och dogsen..å säkert fler om det vill komma.. då ska vi elda badtunna, grilla gott, dricka alkoholhaltiga drycker.. å lamla i gläset.. =)  Sen ser vi om det blir firar öl lr gravöl ..beroende på hur snipe gör på mh:t....

Lilla trassla börjar sakta men säkert sluta uppföra sig som den största slinkan norr om kairo.. =)

skönt.. men lillhunden har inte riktigt fattat att hon är tjej för hon envisas med att lyfta på benet när hon ska utföra sina behov... gullhund där.. =)

Helgen kommer ju då igen att bestå av jobb.. sen på lördag åker vi nog troligast ut till trullis stuga och umgås lite... =)

nej ska gör lite nytta här..

på återseende.. lr nåt..

Go´ morgon världen....

jaha då var man tillbaka i normala tider.. vaknade kl 03:50 och då orkade jag inte försöka sova mer...

Har varit hemskt varmt i natt, började där ett tag tro att jag gått i sömnen hem till R & P för ungefär som deras tropiska väder kändes det som..

Så har väl sovit ca 4 timmar men är ändå äkligt pigg.. får väl bakslag på det senare idag..

Hann med lite igår efter jobbet.. slängde i mig mat som en svältande lejon på savannen.. glömt å äta igen ..

Sen så fluffa jag över till gullet å tog en kvällskaffe och rundade av med en kopp the med smak av tahiti.. den var väldigt gott.. Igår hade vi inte vm i gäspning utan båda var otroligt pigga.. =)

Fluffa sen hem och surra med sambo.. vi gjorde om planerna helt igår och bestämde oss att nya planen var så mycke bättre. 

Sen så kröp jag i säng men då var ju pretty woman på tv och även om jag sett den miljoner gånger och kan texten utantill så var jag ju tvungen å kolla slutet på den.. min kropp ville inte somna...

Vred och vände å har väl halv somna ett tag iaf...

Sitter nu på månbas beta.. å konstaterar att denna dag kommer nog bli fin.. gassande sol redan nu och molnen på himlen verkar försvinna bort.. =)

Ska försöka hitta ett nagel lack åt bonusdottern Milo... inte det lättaste med tanke påhennes färgval.. men gumman blir ju stor och ska på grundalbal... =)  Å självklart så måste hon vara snyggast i kommunen.... men med tanke på vem som stylar henne så är det inga problem..


Om ca 1 timme och 34 min så ska jag ringa å kolla att karamellen inte kör flex på morgontimmarna.. Få se om hon morrar lr inte.. fast om jag inte frågar vart senapen är så har hon lovat att vara snäll...   =)

Läste mail från kära vännen igår och vissa saker verkar ha löst sig.. fast hon är fortfarande lessen och det kan jag förstå...  Den elaka  människan jag skev om i tidigare inlägg hör till mitt liv i v-ås ( hmm ... låter som jag lever dubbel liv men från min tid som v-ås bo så att säga ) och hon har sårat en av mina bästa vänner på värsta möjliga sätt och d är riktigt skrämmande hur hon uppför sig..  Men hon får nog vackert be om ursäkt..det finns gränser över hur man får uppföra sig..


Nå nog om det.. blir bara upprörd och förbannad..   Bättre vara lugn och glad...

Nej.. ska ta å dona på lite...

återkommer ......

Can it be any other way???

I can't give solutions to all of life's problems, doubts, or fears.
But I can listen to you, and together we will search for answers


I can't change your past with all it's heartache and pain,
nor the future with it's untold stories.


But I can be there now when you need me to care.


I can't keep your feet from stumbling.
I can only offer my hand that you may grasp it and not fall.


Your joys, triumphs, successes, and happiness are not mine;
Yet I can share in your laughter.


Your decisions in life are not mine to make, nor to judge;
I can only support you, encourage you, and help you when you ask.


I can't prevent you from falling away from friendship,
from your values, from me.
I can only pray for you, talk to you and wait for you.


I can't give you boundaries which I have determined for you,
But I can give you the room to change,
room to grow, room to be yourself.


I can't keep your heart from breaking and hurting,
But I can cry with you and help you pick up the pieces
and put them back in place.


I can't tell you who you are.
I can only love you and be your friend.


måndag igen...

Huga är fortfarande helt seg efter mitt nattjobbande.. Jag som har blivit en sån duktig människa å kliver upp tidigt på morgonen och lägger mig i vettig tid... jag fick verkligen min dygnsrythm rubbad...

Skulle så fint kliva upp kl 9 imorse, men glöm d.. lekte törnrosa som aldrig förr så har inte hört telefonen varken när larmet gick lr när den ringt.. (telefonen hittade jag under kudden )så vaknade allmänt yr kl 10:05.... suck... sovit för länge å d reulterar i att man är ännu segare...

Nej.. å hälften av vad jag skulle göra igår slank iväg från mitt fiskpinneminne... =)

Men men hinner väl med i veckan iställe....

Är lite halvsugen å åka till ikea lr till luleå... bara en liten roadtrip över dagen hade varit så skönt..

Men får se om jag får med nån ... oftast så är man alltid ledig när alla andra jobbar.. nå d klaffar väl alltid nån gång...

Hade faktiskt tom lite sug att gå ut.. men d lär nog gå över.. fast om man dricker på mitt eget vis..( å gullets) så då kan det nog gå bra...

Solen fortsätter att gassa på som bara den.. blir väl en sån där rolig sommar igen med toppenväder i maj och regn å rusk hela juni & juli... blä... säger jag bara.. vill ha stekhett hela sommaren och myggfritt.. hade mygg förra sommaren så det räckte för en livstid..

Men tror inte jag får som jag vill.. bor på fel ställe.. =)


Blev lite rädd i helgen .. d är skrämmande när man tror att man känner någon och sen visar det sig att man har haft så himla fel och att personen bara är ute efter att vara dum och förstöra...
Tänk vad lätt allt hade varit om alla bara tyckte om alla och önskade alla gott... enklare värld om inte annat...

Nå man har ju alltid ett val i livet..jag brukar försöka å se det goda i alla människor.. för alla har nått gott i sig.. å ingen är perfekt... jag vet ju själv om många av mina egna brister... å försöker bättra mig ....går dock inte alltid så bra.. men men jag är jag...det är inte mer att gör åt..=)


har surat nu i flera dagar pga att jag inte hittar rätt storlek till mina stickor.. vilket resulterar i att jag inte har nåt att sysselsätta mig med på kvällarna vilket gör mig rastlös och sur.. men förhoppningsvis så kommer dom till veckan...

Konstig vecka blir det nu oxå... röda dag mitt i allt.. är faktiskt ledig då så jag tänkte åka ut till stugan och börja leka trädgårdsförstörare... ( jag har inte gröna fingrar) å sen på kvällen gilla lite.. så hima gott... =)

Sen blir det jobb hela helgen men from onsdag så är jag långledig.. så skönt.. ska bara njuta.. tyvärr så blir jag gräsänka under helgen men det ska jag väl överleva.. =)

nej .. ska hälla i mig lite java å fluffa på här...

tudelu

sol ute...

Helt underbar dag.. kändes lite trist att sova bort halva men jobbar man natt så gör man.. sömn är viktigt..

Har varit ute å långpormpat med trasslis en sväng.. så skönt...

Å åter igen så är gällivare på kartan... nu halshugger vi folk.. suck... trodde det varett skämt när jag hörde om det... makabert fynd... jo tacka fan för det om man fluffar i skogen å hittar ett huvud från en människa.. tror det skulle ta ett tag innan man blev människa igen..


har varit med sambo på liten roadtrip och stugbesök... först var vi till trullis stuga och sen drog vi en sväng till vårat eget paradis... urk vad jag måste kratta i år igen och fixa rabatter.. nå nå då håller jag ju mig sysselsatt och så har jag ju lilleskutt.. förste trädgårdsmästare...

Smider planer om en tjejkväll men mys å badtunnebad till sista helgen i maj.. får väl se om man kan locka ut lite folk eller om alla jobbar.. suck... så himla trist när det ska krocka... å så har vi ju lillpigan som jobbar typ varje jäkla helg..d suger fett kan man lugnt säga...


Sitter och bränner ut min bok på skivor så jag har nåt att lyssna på i bilen ikväll när jag ska på spaningsuppdrag..

Jag är så kär i denna bok och Edward cullin är min nya idol... =) Han i boken iaf.. vill så gärna att allt ska ta slut så man får höra vad som händer men ändå så vill man inte att boken nånsin ska ta slut....

Precis som med harry potter böckerna.. jag å  CC satt på nålar genom sista boken å sen när allt var slut då är det som så trist.. inge mer å läsa.. nja svårt å förklara...


 nej nu ska jag fluffa vidare ..

ingen rubrik...







Har ingen fantasi till en rolig rubrik...

Har bara njutit dessa dagar av ledighet.. fikat med tigger varje dag... vi har fikadate imorgon oxå.. förhoppningsvis så har hon fått mer sömn inatt.. =)

Är total  förälskad i dessa böcker av Stephanie Meyer... dom är så underbara..

Å så är det så simpelt att lyssna iställe för att läsa =)

Fick en så otoligt rolig och glad nyhet idag... ringde å glädjetjöt åt sambo... även han lika glad.. =)

Så nu är det bara att vänta å se vad framtiden kommer med..

Sista dagen ledigt i morgon.. sen är det jobb som gäller igen..

Var förbi Lindus och konfettie idag.. konfettie  lika söt som vanligt..

ska försöka ta mig förbi mamisen och prinsessan nån dag.. vi har försökt träffas hela veckan men det tiden blir som bara fel... nå inte så att vi försvinner från varandras liv direkt... stackarn har ju toktränat och fått träningsvärk..


Nej nu ska jag fluffa in på fejsan en sväng å lägga ett pussel lr 2....


vi såjnes...







lite ledighet..

Åh vad skönt... nu har jag lite ledighet att se fram emot.. hela 3 dagar.. =)

Ska bara njuta  och känna lugnet...

Å vara social igen..

Gjorde ett tappet försök till att vara social idag och det gick ganska bra.. jag och gullet gäspade ikapp.. hihi..

Är inne på bok 3 nu i twilight serien och den blir bara bättre och bättre.. rekomenderar den stark..

Imorgon har jag morgondate med mamisen och sessan på andra sidan gatan.. =)

Sen ska jag även socialisera med tigger och rabiesraggaren... han och trasslis måste ju få busa av sig just nu.. förhoppningsvis är han ännu så ung så han inte fattar att hon löper.. å då kanske hon inte uppför sig som den största slampan norr om kairo.. =)


Nå nu ska jag krypa ner jämte sambo i sängen och sova.. han har lite på dagordningen åt oss imorgon.. =)

Så helt ledig får jag nog inte vara...

suss sött...


G´natt...

lite tröttare än vanligt...

lite brist på sömn det senaste dygnet.. men d är självförvållat.. =)

Uppdraget med tigger igår gick prima.. vi är så duktiga.. =)

Dock var ju ca 4 timmars sömn värre uppskattat.. var toktrött i ögat när klockan ringde imorse.. suck..

Men men det blir bättre.. känner mig inte så trött just nu.. =)

Det lär ju bli lite vila idag efter jobbet sen blir det uppdrag igen med tigger så denna helg kommer gå ut på att jobba och sova.. men då går det ju inte så mycke pengar.. =)


Hitta jättefint garn igår så nu  ska jag ta å ixa ett par till socks åt gulle.. =)


nej kaffe dags.....


tudelu!!!

Hektisk gårdag,,

Ojsan vad gårdagen sprang förbi... Fluffa ju upp långt före tuppen och for på jobbet... kom hem och bytte kläder.. surra lite med karamellen... och sen ännu mer med  gullet... sen kom tigger och hämta mig för fikadate.. =)


Fika lite och löste lite världsproblem, skratta lite oxå åt hur kul det är med hundar som inte är riktigt friska i planeten.. men ack så charmiga och har stor personlighet.. =)


Efter fikat så fluffa vi vidare till tjejen med stort t.. =) Surra skit, skratta lite och diskuterade hur länge man kan sitta i en gunga ... 

Fixade naglarna... snyggt snyggt... sen bar det av hem för mig och tigger for och hämta rabies raggarn =)

Slängde i mig lite mat och slöa framför tvn i väntan på att sambo skulle komma hem..

Hann vara hemma en liten stund, sen var det  dags att dra på husvisning.. där gick tiden fort och vi var rätt så nöjda.. =)

Sen for vi hem igen och hann diskutera allt mellan himel och jord.. =)

Virro och mickey mouse kom förbi på kafferep sen så for jag och virro ut med mobboffrerna och rasta dom.. d som är så trist att när det blir fint väder så är alla ute med sina hundar.. =) 

Nå vi hittade en plats där dom fick springa bort lite energi.. =)

När vi kom hem igen så såg trasslis ut som benji igen.. så hon åkte in i duschen för helrenovering =)

Så efter ca en timme var hunden ren, fluffig och nyklippt.. söt som socker igen.. 

Sen ringde mammsen å surra lite skit.. =) 

Efter det så fick vi fara på uppdrag och leta nycklar.. jag och virro gick inte så bra men förhoppningsvis så löser det sig alla fall.. =)

Hoppsan sa det för nu var kl snart elva å fröken borde ha legat klubbad i sängen.. =)

For hem och dog nästan innan jag hann nå kudden...

å nu är man tillbaka på månbasen å vaktar...=)



Blir lite uppdrag ikväll med tigger ska bli så kul...


nej vi såjnes...
 

oj oj...

Nu har jag snart ått ihop min nästa gaddning.. ska bara lyckas å någon att rita ihop allt.. hi hi.. ME SO HAPPY!!!

gått trist väder..

Inge kul idag.. d var lite solsken på morgonen ( läs ca04:30) sen så försvann solen i en hop av moln som fortfarande inte har velat försvinna.. morr.. ja ja d snöar ju inte iaf.. ännu!!!


Gårdagen gick fort som bara den.. fluffa iväg med virro på höhämtning.. å jag lyckades backa utan problem med släpvagnen... så stolt över mig själv...

Resan var ju en komedi i sig själv.. båda två med lätt sömnbrist.. så vi skratta åt allt.. fast när man har kul går tiden fortare.. å der gick riktigt fort faktiskt..
duktig var vi oxå eftersom vi lastat av och på ca 500 kg hö.. så nu har man styrketräna för i år =)

Sen var det bara hem å dö i soffan å titta på ncis och mentalist med ett öga.. det andra somna på en gång..

Idag blir det fika date med lilleskutt.. kul ett tag sen vi tog en fika. =)

Annars har jag inte tänkt göra många knop idag.. måste nog gå förbi L & B det är ett tag sen jag såg dom =)

Å kanske jag våldgästar gullet ikväll när hon slutat.. kaffe hos henne är godare än hemma =)
Måste köpa en såndär kaffemojong som hon har.. =)
Fast tror mycke hänger på att kaffe ska njutas i sällskap..  precis som det är godare att röka i sällskap=)

Nja nu börjar hjärncellerna sakta ta slut.. måste spara dom sista jag har kvar så jag överlever dagen..



Tudelu!!

var är värmen??

det var då inte många plusgrader i morse när jag å trasslisen var ut på promenad.. men det ser ut å klarna upp så förhoppningsvis så bjuder dagen på bra väder med värme.. =)

Kom fram till igår att jag måste sätta fler bokstäver på mitt körkort, så jag kan dra släpvagnar av alla sorter.. =)

Sen skadar det ju inte direkt om man skulle slänga dit ett mc kort oxå.. så kul =)

men vi får se... lite väl många bollar i luften just nu..

Sitter nere på vaktpost beta just nu å håller ställningarna.. skötsamt som vanligt..

Underbara Tigger kommer till avlösning idag. =) Ska koka mängder med kaffe tills hon kommer iofs så lär jag koka mängder med kaffe iaf för bör få i mig själv nån liter java för att funka resten av dagen.. =)

Fast det är mycke lättare att kliva upp när det är ljust på morgonen än i vintras när det var bäcksvart halva dagen

siiter då fortfarande å drömmer om en tripp till utlandet.. börjar bli ett tag sen sist.. typ 7 år.. d är på tok för länge.. =)


nej fortsättning följer senare...

snöat in....

jag har snöat in.. tack vare min sambo så snöar jag in mer och mer på denna sak... d tilltalar mig bara mer och mer.. han har så bra planer ibland... å denna har jag fastnat för ordentlig. =)

lööv jo hunny lååång time..

sitter nu å har nedräkning till hemång.. blir gummiklubban i huvet ikväll...
Förmiddag i morgon så klockan ringer 04:00... =)

får väl smyga i säng nån gång under csi..

Men ändå skönt å börja tidigt.. man slutar tidigt och d känns som man har hela dagen kvar.. =)

har jag tur kanske nån är ledig så jag kan ta en fika på dagen.. =)

Sen på em så blir det roadtrip med virro för att hämta hö åt fluffy.. =)
Köra med släp... i can´t wait.. =) ursch... så trist.. å jag suger på att backa med skiten.. =)


Men men trägen vinner så jag måste ju lära mig nån gång.. kanske blir det denna gång..


nej ska ta å runda av..

vi såjnes....

Hej hopp...

Då var det måndag igen.. å åter på månbas alfa å vakta.. =)

Solen strålar på som bara den och man kan få riktiga förhoppningar om sommar.. =)

var ut å prompa med trasslis i morse så himla skönt.. dock är det inte så kul å ha en vit hund just nu... men det torkar ju mer ute för varje dag..

Hann förbi gullet på lite kaffe oxå på morgonen.. blev lite nattsudd igår.. fastnade att lyssna på min nya bok.. ( så himla praktiskt med ljudöcker.. att jag inte fattat det tidigare.) 

Är inne på bok 2 i twilight serien.. å visst filmen var bra men böckerna är tusen gånger bättre..

gårdagen var nog den slöaste på länge.. det enda vettiga jag gjorde var väl att gå ut med hunden.. satt annars bara hemma  tog det lugnt..

Vi var ut till stugan en sväng.. men vägen är inte bar ännu.. får gott vänta ett tag till innan jag kan fara dit och låtsas ha gröna fingrar.. =)

Köpte ju en massa frön här tidigare som jag tänkte plantera och hålla tummarna på att det växer upp en blomma lr 2.. =)

Denna helg har gett mig en hel del funderingar.. positiva i största del.. men ibland känner jag mig som huvudpersonen i outsiders.. d bara är så..

vet inte riktigt varför, men jag ser inte det roliga i vissa saker, kanske jag är tråkig lr så är det väl min humor som är fel..

men men man ska inte analysera för mycke.. jag är jag  och kan inte göra så mycke åt det.. =)
bara att gilla läget... =)
 

Nej nu ska jag ta å göra lite nytta..

blessed be


slut på denna helg...

Jaha.. då var denna valborg slut...
Har bestämt mig för att dricka ännu mer sällan än vad jag redan gör... suger fett när man har ont i magen en hel dag efteråt... å så jävla kul är det inte.. en hel dag går till spillo för att man är seg, trött och mår dåligt.. så nej... jag värderar mina lediga dagar mer än så...


Så fredag blev en slö dag med sambo och hunden... sen på lördagen så fluffa jag runt med älskade virro på stan, vi mötte upp gullet å äläm på singelcafét å drog en fika med en massa fnitter.. =)

Sen på kvällen gick vi över till lilla familjen på vitlökskväll och filmtitt.. men trötta mamisen orkade inte genom hela filmen fullt förståeligt.. å så skyller vi på träsktrollet som inte kan hålla tiderna .. hi hi... nå det var då en toppen kväll  iaf.. å att man somnar till filmen gör ju inget.. går ju ändå inte å sitta å surra direkt =)


Men kände att det är på tiden att jag å CC tar en diseny kväll nån gång.. finns ingen som uppskattar disney som hon.. å sjunga till kan vi oxå  =)


Sitter nu å väntar på att bones ska börja.. hunnit kolla lite serier oxå under dagen.. så nu är man uppdaterad igen.. =)

Virro var förbi å tömde en balja kaffe just..sen fluffa vi ut med hundarna.. å min puff förvandlas till byrackan benji så fort hon blir lite blöt.. =)

Imorogn är det jobb igen som väntar.. kul kul... så man känner att man gör något som vanligt.. =)

Nej ska fluffa vidare...


Blessed be!!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!